نقل قول:
.منو خیلی آشغال بود,نوشته ی بالا اصلاً با هیچ قسمت دیگه متناسب نبود و اصلاً حس کنجکاوی ایجاد نمیکرد,بک گراندش هم که نابود,موسیقیش بد نبود ولی وقتی وارد Help یا About میشی قطع میشه و هیچ گزینه بازگشت هم نداره(بازی فکریه)خودت باید بفهمی روی تصویر فشار بدی تا برگرده :n02:
نقل قول:
3.Loading قرمز رنگ که ظاهر میشه از اون بالا که BattleCar نوشته هم بدتره...
تو اون منوها صفحه رو که تاچ میکنی برمیگرده نیازی به دکمه بازگشت نیست
در ضمن اینا بحث سلیغه ایه من خودم منو رو میبینم کیف میکنم توقع هم ندارم همه از این مدل منو خوششون بیاد !
نقل قول:
6.دقیقاً فکر نکنم مفهوم Continue رو بدونی :n02: تو دهات ما از همونجایی که بودی میاد ولی مثل اینکه تو دهات شما میره از اول مرحله...!
بازی مرحله به مرحله سیو میشه و وسط بازی سیو نمیشه این جزوی از گیم پلی بازیه بعد از هر مرحله سیو میشه و به همون معنی Continue از ادامه میاد
نقل قول:
7.راستی دود اگزوز ماشینت کووو؟؟؟
8.اوووه,داری گاز میدی یهو میزنی عقبی بره هم که چراغ عقب ماشین روشن نمیشه :n09:
قبلا توضیح دادم دربارش
نقل قول:
10.قابلیت HD تکسچر رو میذاشتی خیلی خوب میشد,گناه من که 1080 دارم میبینم چیه آخه :n15:
slideme بازی با حجم بیشتر از 60 مگ قبول نمیکنه
نقل قول:
12.فیزیکت هم که قسمت خوبش بود یکم نافرم بود و نمیشد روش حساب کرد,یه دفعه یک ضرب گاز میدادی آخرشم پرت میشد ته درّه دفعه بعد همونقدر گاز میدادی شوت میشد بالا چپه میشد کلاً....
باید جوری ماشین رو ببری که تایرها روی زمین باشند اگه زیاد با سرعت بری یه جایی رو که از زمین ماشین بلند شه ( بپره ) در نتیجه تو هوا که شتاب نمیگیره در ادامه سرعتش کمتره . بازی فکری فیزیکیه مثل اینکه موضوع بازی رو هم متوجه نشدی
نقل قول:
14.تکسچرات تایل نیستن و شکستگیشون معلومه,تو عکسی که گذاشتم دقیقاً سمت چپ چرخ جلو رو بگیر بیا پایین راحت میتونی این قضیه رو ببینی!!!
اگه شما با 2DTOLLKIT بازی ساخته باشی و اصلا بلد باشی چجوریه نمیشه تکسچر یه تیکه گرفت و کیفیت میاد پایین باید تیکه تیکه باشه که البته خیلی ریز شی بعضی جاها مشخصه
نقل قول:
15.دور قارچ رو هم درست کن تیکه تیکه شده هاله ی دورش,نرمش کن....
حجم میرفت بالای 60 مگ ( اسلاید می قبول نمیکنه )
=======
در کل 90 درصد حرفایی که زدی مفت بود " طبق جوابهایی که دادم " ( و صرفا جهت این بود که بگی منم یه چیزی حالیمه : دی ) در ضمن شما بهتر بلدی با نمونه کار ثابت کن با تخریب کسی نمیگن این بیشتر حالیشه . اون موقع که با FPS هم کار میکردی خیلی ادعا داشتی الانم که فقط ی سری اطلاعات کلی بلدی تو عمل نمیتونی خودت پیاده کنی
گفتم بهش رو بدم دوچار خود بزرگ بینی میشه ها .. :D
نوکرتم :دی