سلام عزيزم
بنده هم همين رو عرض كردم. حالا اگر كسي خبري از سايت هاي معتبر گرفت قرار بده بد نيست.
مرسي
Printable View
سلام عزيزم
بنده هم همين رو عرض كردم. حالا اگر كسي خبري از سايت هاي معتبر گرفت قرار بده بد نيست.
مرسي
اينها فقط مي خوان تو كار اپراتور دوم سوسه بيان .هر چند وقت يك بار يه مزخرفي براي خودشون بلغور مي كنن.
حالا هر چي كه ميگن. شما جوش نكن بي حوصله جان. انگار واقعا بي حوصله اي. تو كه از منم بدتري رفيق شفيق.
ميخامت
خوش باشي
انگار خبري نيمده. يادتون نره خبر بدينا.
آقا ايني كه ميگن تا آخر بهمن همه سيم كارتهاي ثبت نامي رو ميدن راسته يا شايعه ست؟!!! :blink:
چشم امير جاننقل قول:
نوشته شده توسط سيد امير
بابا حوصله نمي زارن واسه ادم كه
منم مي خوامت رفيق
فدات
به نظر من مخابرات میخاد هرچه سریعتر سیم کارتها رو بده چون هرچی دیر کنه به ضرر خودش و افراد دیگری انصراف میدن.الان توجه کنید تالیا یک اپراتور خصوصی است و مکالماتش بسیار گرانتر از سیمکارتهای اپراتور اول است قیمتش به 3 برابر رسیده است.و با آمدن اپراتور دوم باید منتظر شنیدن ناقوس مرگ اپرتور دولتی یا اول بود.به همین دلیل اونا میخان سریعتر واگذار کنن.
بي حوصله جون اره مي دونم حوصله نمي ذارن براي مردم. اما شما خودتو ناراحت نكن.
من رفيق با حوصله دوست دارم. مثل خودت.
مخابرات هم مدت هاي مديدي است كه ميخاد سيم كارت ها رو سريعتر بده. اما كو اين سرعت؟ كو اين عجله اين همش حرفه. فعلا كه خلافش ثابت شده.
من كه ديگه يه جورايي نااميد شدم و تو سرم يه فكرهايي دارم شايد تا اخر مهر يا شايد هم كمتر صبر كنم. اگر خبري نشه ديگه الاف اينا نميشم. خودم دست به كار ميشم و ضرر رو مي خرم. چون براي من كه موبايل داشتم و به خاطر نياز فروختم نداشتنش ديگه اعصابمو خرد كرده و بي خيال 60 تومن ضرر ميشم. بايد ديد.