با اینکه سر رشته ای از عکاسی ندارم ولی امیدوار شدم به خودم چون عکس هایی که بهشون رأی دادم جز عکس های برتر بوده ( از نظر تعداد رأیی که بقیه دوستان دادن ) :دی
با اینکه سر رشته ای از عکاسی ندارم ولی امیدوار شدم به خودم چون عکس هایی که بهشون رأی دادم جز عکس های برتر بوده ( از نظر تعداد رأیی که بقیه دوستان دادن ) :دی
خوب این 30 تا بر چه مبنایی انتخاب شده؟؟!!!
نقل قول:
متوجه نشدم ، میشه بیشتر توضیح بدید!
سلام به همه در p30 امیدوارم سال پرباری داشته باشید همه عالی بود :n01:
آسمان!نقل قول:
..........
متاسفانه من از این مسابقه آگاه نشدم. امیدوارم بتونم توی مواردی از این دست شرکت کنم.
از عکس 2-11-26 خیلی خوشم اومد......واقعا وقتی این عکس ها رو نگاه میکنم....حس می کنم دارم تو اون فضا نفس میکشم....
فوق العادس...
عکس 5 رو هم به خاطر القا کردن حس طوفان می پسندم....
دوستان شرکت کننده موفق باشین... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عزیز هم بسیار بسیار سپاس گذارم .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظرسنجی رو خیلی دوست دارم.
این مسابقه تا به اینجا در مقایسه با مسابقه سری قبل هم عکسهای بیشتری در مسابقه شرکت داده شدند و هم تعداد افراد بیشتری رای دادند٬ در مسابقه HDR تنها ۱۴۳ نفر رای دهنده ثبت شده٬ و این مسابقه تا این لحظه ۱۸۱ رای دهنده داشته و این خیلی خوشحال کننده و البته امیدوار کننده هست٬ چرا که هر شرکت کننده متوجه خواهد شد که عکسش و سبک نگاهش٬ تا چه حد میتونه مورد علاقه بینندگان قرار بگیره... خوشحالم که جزئی از این مسابقه بودم و آرزو میکنم هر دوره به تعداد شرکتکنندگان مسابقه افزوده بشه... :n06:
از عكس 1 خوشم اومد چون،يك معناي فلسفي به ذهنم اومد كه گفتم پست كنم شما كاربران عزيزم مشاهده كنيد:به يادعمر فتادم كه زيباست همچون غروب افتاب...ولي حيف كه زود تمام ميشه.