میگم راجع به این نظرسنجیه . بنظرتون خوبه تو ایران باشه ؟ اخه تجربه به شدت نشون داده هیچ وقت بی قصد و غرض سمت ایران نمیان . البته میشه گفت اون نسخه revelations توی مربوط به ایران هم بود . به هر حال فکر کنم دوران سلجوقی ها بود دیگه .
Printable View
میگم راجع به این نظرسنجیه . بنظرتون خوبه تو ایران باشه ؟ اخه تجربه به شدت نشون داده هیچ وقت بی قصد و غرض سمت ایران نمیان . البته میشه گفت اون نسخه revelations توی مربوط به ایران هم بود . به هر حال فکر کنم دوران سلجوقی ها بود دیگه .
حالا نمیدونم راسته این نظر سنجی یا نه ولی هر چی هست اگرم راس باشه الکی نمیزارننقل قول:
یعنی بین این همه کشور ایران از همه بیشتر رای بیاره ؟ مگه میشه؟
دیگه بحثو سیاسی نمیکنم :دی
اون نظر سنجی چند روز پیش 1010 تا رای بیشتر نداشت الان نگاه کردم بیش از 10.000 تا رای اورده بود:n13:
عکس جالبی گذاشته بود یکی از پیج ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
11هزار تا رای واسه ایران!ایرانیان حاضر در صحنه که میگن همینان
اولین تریلر از گیم پلی بازی Assassin's Creed IV منتشر شد
و کسانی که میخواند بازی را سفارش دهند از امروز میتوانند از سایت UBI این بازی را پیش خرید کنند!
ویدئوی بازی متاسفانه به دلیل دسترسی نداشتن به یوتوب از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قابل دریافت است!
و این بسته های سفارشی دارای خاصیت ها و ویژگی های خاصی نسبت به بازی های منتشر شده در زمان مقرر هستند!محتوای مخفی: ویژگی ها
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان گیم پلی بازی آدمو یاد AC I میندازه با منظره های بعضی شهر هاش!
مطمئنم بازی خیلی خوبی خواهد بود با توجه به این که 8 استدیوی معروف روش دارن کار میکنن و شاید 4 یا 5 شهر داشته باشه!
بازی اونجوری که از گیم پلی اولش معلومه ترکیبی از بازی های AC I و ACII و AC III خواهد بود که خیلی با شخصیتش حال کردم چون کپی برابر اصل الطیر هستش!
همونطور که دوستمون اشاره کردن کرکتر بازی بیشتر از همه به Original Assassin یعنی الطیر شبیه هستش ...
تریلر خیلی خوبی بود و امید هارو زنده کرد ! دی !
دوستان گروه موسیقی بازی فعلا" مشخص نیست؟!
خبری نیست ازش؟!
من که تو یه چند تا سایت دیدم گفتن به احتمال زیاد Jesper Kyd خواهد بود!
البته یه چند جا هم Lorne Balfe معرفی شده!
البته آهنگ هایی هم از beethoven از سمفونی 9 انتخاب شدن!
به نظر من بهتری نسخه ی بازی همون 2 بود.
البته با بقشم خیلی حال کردم ولی نمی دونم چرا حال و هوای 2 رو بیشتر دوس داشتم.
نسخه 3 با اینکه خیلی پیشرفت کرده بود و چیزایه زیاده اضافه کرده بود ولی به دلم نچسبید.
ای کاش این یکی assassins رو زنده کنه و دوباره بازی مثل سابق بشه.