به این مورد سندرم ترک SSRIs گفته میشه که در بعضی افراد اتفاق میفته به همبن خاطر حتما توصیه میشه که قطع این دسته از داروها به صورت تدریجی باشه و به هیچ وجه تکباره مصرف قطع نشه.نقل قول:
این مورد رو نمیشه اعتیاد اسم گذاری کرد.
Printable View
به این مورد سندرم ترک SSRIs گفته میشه که در بعضی افراد اتفاق میفته به همبن خاطر حتما توصیه میشه که قطع این دسته از داروها به صورت تدریجی باشه و به هیچ وجه تکباره مصرف قطع نشه.نقل قول:
این مورد رو نمیشه اعتیاد اسم گذاری کرد.
سلام
ممنون
ببخشید این سیتالوپرام کمترین دوزش چنده ؟
3 ماهش هم مصرف ممکنه اعتیاد آور باشه ?
داروی افسردگی باید کم کم قطع بشه نه یکباره در ضمن قطع کردن یکباره و عوارضی که داره اسمش اعتیاد نیست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو بخونیدنقل قول:
3 ماهش هم مصرف ممکنه اعتیاد آور باشه ?
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون تجویز پزشک مصرف نکنید اگر با تجویز پزشکه به همون اندازه که گفتن بخورین هیچ مقداریش با تا هیچ زمانی هم اعتیاد آور نیست فقط باید کم کم قطع کنید نه یکباره
دوستان من از همین جا اعلام میکنم که حرف من اشتباه بود و درباره این موضوع هیچ نظر خاصی ندارم
درمیان گذاشتن تجربیات و اظلاعاتتون با بقیه اشتباه بوده یا چیزه دیگه؟نقل قول:
هر کسی اطلاعاتی و یا تجربیاتی داره که در اختیار دیگران میزاره که اوناها هم استفاده میکنن وگرنه فکر نکنم حتما باید صددرصد نظرات دیگران رو پذیرفت و انجام داد.
به هر حال ممنون از اطلاعات مفیدی که در اختیار ما گذاشتین.
کلا من فکرشو کردم شاید این داروها واسه بعضیا مفید باشن و با خوندن تجربه من دلسرد بشن به هر حال بازم از همه عذر خواهی میکنم و توصیه میکنم تحت نظر روانپزشک دارو مصرف کنیننقل قول:
نه من میخوام خودسر مصرف میکنم
فقط دنبال داروخونه هستم که آزاد بفروشه و بدونم کمتر از دوز 20 میلی هم داره ؟
از خانم مهرسا1 هم کمال تشکر دارم
اما من برا مشگل افسردگی اینا نمیخوام
دارویی که رو فعالیت مغز تاثیر داره رو هیچ داروخونه ای بدون نسخه نمیفروشه ...اگر بدون نسخه جایی پیدا کردین مطمئن باشین یا دارو مشکل داره یا داروساز
برای چی این قرص رو استفاده میکنن؟
درمانیه یا فقط مسکنه؟؟؟؟
برای درمان افسردگی هست و بعضی دیگه از مشکلات و بیماریهای روحی مثل اختلالات اضطراب یا هراس اجتماعی{حذف شد} هم گفته میشه تاثیر داره و تجویز میشه.نقل قول:
ولی به هیچ وجه تاثیر مسکن یا ارامبخشی نداره این دارو مثل، دیازپام و امثال این داروها نیست به هیچ وجه.
این دوستمون منابعه خوبی گذاشتن میتونین مطالعه کنین.
نقل قول: