نقل قول:
البته مسعود کمی مزاح میکنه : دی
چون با این حساب اعضای تیم داوریشونم ایرانیه اون همه خرج و هزینه و اعتبار هم از جیب خزانه ملی صرفش میشه : دی
من اگه مزاح کردم این حرف خود فکاهی بود کلا : دی
هزینه میکنه چون شو هست ... وقتی بارنی ( شایان میشناسه : دی) یا ال جکسون یا اون یکی دیگه که فک کنم اسنووپ بود، مجری باشه اونوقت ربط موضوع به پرتقال فروش که رو باید پیدا کرد..
نقل قول:
همین هم برا خودش معایبی داره با شایان نامزدهای سال های پیشو مرور می کردیم تعریف چندانی نداشت (با توجه به دیدگاهی که به VGA هستش گفتم )
تازه در اکثریت مواقع هم به هم شبیه هستن
در مورد Academy of Interactive Arts & Sciences یا همون AIAS باید بدونی که اعضای اون :
نقل قول:
Its membership consists of industry professionals, and only professional members who meet a set of minimum criteria are able to vote for the best entertainment software of the year.
و نحوه رای گیری:
نقل قول:
The winners of the Interactive Achievement Awards are determined by secure ballot of industry experts. These experts comprise a body of accomplishments in all facets of game craft: art, design, engineering, animation, performance and production. All Academy voting is conducted in secret-online, secure, supervised and certified by eBallot Inc.
نقل قول:
این کامنت ها هم همه ساله بوده ، هست و خواهد بود این همه جماعت هیچ وقت راضی نمیشن چون تا بازی محبوبشون نبره یا نباشه نمیشه راضیشون کرد پس در نتیجه میره زیر سوال چیز جدیدی نیست عادیه : دی
نمی دونم حامدی اصلا رفتی کامنتا رو بخونی یا نه ولی موضوع اینه که اکثرا منفی هست یعنی اون یه عده کم درست فک میکنن؟
نقل قول:
مسعود دادا مگه ایشون از کنسول خاصی حرف زد : دی
من اون حرفم تو جواب کسی نبود..
حرف به همه بود به اونایی که فک میکنن اگه مخالفتی میشه برای نبود مثلا هیلو هست یا چیز دیگه ای... شاید اینجا حرفی زده نشه ولی خوب ...