mosc5 عزیز ممنون از جوابتون ولی تو آخرین تصویر شما هم این مشکل رو دارید که با اتصال وی پی اتصال اینترنت لیمیت میشهمنم این مشکل رو دارم و تا حالا نتونستم حلش کنم
Printable View
mosc5 عزیز ممنون از جوابتون ولی تو آخرین تصویر شما هم این مشکل رو دارید که با اتصال وی پی اتصال اینترنت لیمیت میشهمنم این مشکل رو دارم و تا حالا نتونستم حلش کنم
دوست عزیز قبل از اینکه وصل بشم ip من در کانکشن وی پی ان همین جایی که گفتید 192.168.1.7 هست.ip خود سرور وی پی ان هم 80.84.63.252 هست حالا من هر ip اونطور که شما گفتید در تنظیمات وی پی ان (ای پی دادم در رنج مورد نظر) اما وصل نشد.نقل قول:
هرچی رئش تو این 5 ص بود جواب نداد آنتی ویروسمو پاک کردم درست شد (norton internet security)
دوست خوبم اول خودم هم فکر میکردم این یک مشکل هست اما در ویندوز 8 پس از کانکت به اینترنت از طریق ... همیشه این رو مشاهده میکنید با این وجود به راحتی میتونید بدون هیچ مشکلی برید توی ایترنت .نقل قول:
من این رو امتحان کردم.
:n01::n01:
دقت کنید که اگه تمایل به استفاده از ... دارید از آنتی ویروس آواست استفاده نکنید.
چرا که آواست ... را بلاک می کند. و تا کنون راه حلی برای این مشکل پیدانشده.
اولین و بهترین راه حل برای برطرف کردن مشکل آواست با وی پی ان را در مکاتباتم با آواست پیدا کردم.
برای اینکار باید avast! NDIS filter driver را در مسیر زیر uncheck یا unistall کنید.
Control Panel\Network and Internet\Network Connections\Right click your network adapter and choose Properties.
در این مسیر روی کانکشن اصلی خود راست کلیک کرده و properties را انتخاب کنید.
مشکل من یک چیز عجیب و غریبه. با آموزشهای توی این تاپیک مشکلم با قطع شدن اینترنت وقتی وی---ان وصل میشه حل شد گرچه همچنان نتورک لیمیتد هست، ولی مشکل عجیبی که دارم اینه که بعد از اتصال وی---ان، بعضی سایتها بعضی مواقع باز میشن و بعضی مواقع مرورگر میگه همچین چیزی پیدا نشد. توی سایت های مثل فی-س---ب-و---ک بعضی عکسها لود میشن و بعضیها اصلا نمیشن و وقتی مسیرشون رو کپی میکنی میگه همچین مسیری پیدا نشد. با همین وی---ان نه توی لینوکس فدورا مشکل دارم، نه توی ابونتو، نه توی ویندوز اکس پی!! نسخه ویندوز هم ۳۲ بیتی دریاسافت هست که با کرکی که خود پی سی ورلد گذاشته اکتیو شده !! اصلا نمیفهمم چرا اینجوریه
سلام
تمام این تاپیکها رو خوندم از اولتا اخر اما هیچ کدوم جواب ندادن حالا توصیه شما چیه؟
ای بابا ما همه این کارا رو کردیم هیچی نشد کمکککککککککککک :n30::n30::n28::n28::n30::n30:
مشکل من با انجام این کارها + تنظیم دیاناس به صورت دستی حل شد