چلسی از مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا به بازی ها اضافه شد که به اسپارتاپراگ جمهوری چک خورد - تیما باید سهمیه حضور در چمپیونز لیگ از لیگ های کشور خودشون بگیرننقل قول:
Printable View
چلسی از مرحله یک شانزدهم نهایی لیگ اروپا به بازی ها اضافه شد که به اسپارتاپراگ جمهوری چک خورد - تیما باید سهمیه حضور در چمپیونز لیگ از لیگ های کشور خودشون بگیرننقل قول:
یعنی 16 تا از تیم های یک شانزدهم نهایی ، اون تیم هایی هستند که تو مرحله گروهی چمپیونز لیگ سوم شدن ؟نقل قول:
8 تا تتتتتنقل قول:
بازل دیشب می تونست بازنده نباشه .
قبل از گل ، لویز خطای بدی رو روی پای فکر کنم دگن بود زد و فقط یک کارت زرد رو گرفت که به نظرم اخراج داشت .
جلسی دیشب در نگاهی که من گاه و بی گاه به تلویزیون می کردم با تجربه بازی رو برد .
بازل توو زمین خودش فوق العاده خطرناکه... تمام بازی های قبلشو توو زمین خودش برده بوده و فقط یه مساوی داده بوده.... اینجور تیما توو زمین خودشون خیلی با انگیزه بازی میکنن... اینجور موقع ها بهتره بازی رو کنترل کرد و تجربه تیم خیلی مهمه.... به هر حال گذشتن از سد قهرمان سوییس کار چندان آسونی برخلاف اونچه بعضیا فکر میکنن نبوده...نقل قول:
فراموش نکنیم تیم های بزرگی توو این جام ( اینتر - لیورپول - تاتنهام - لاتزیو - اتلتیکو مادرید و ... ) حذف شدن....
دوستان اینطوری که نامرد میشه، یه تیمی از یه گروه سوم میشه میره لیگ اروپا قهرمان میشه در حالی که تیم اول و دوم اون گروه هیچ کدوم قهرمان نمیشن!
فنرباخچه 3-1 باخت! بازی رفت رو 1-0 برده بود! و حذف شد...
یک سوال برام پیش اومد:
قانون گل زده تو خونه حریف مگه اجرا نمیشه؟
اگه اجرا میشد باید مساوی میشدند دیگه!؟
نه دیگه میشدند 3-2، اگر مساوی میشدند بعد قانون گل زده اجرا میشدنقل قول:
لامصب این بنفیکا توو زمین خودش عجب تیمی میشه... چندتا از بازی هاشو دیدم... کلا توو فاز حملس...
بازی بنفیکا - فنر رو دیدم ...
چه بازی خوبی کردند این قرمز پوشان بنفیکا . تیم می شه گفت تشکیل شده از بازیکنان پرتغالی + منتخب امریکای جنوبی ( برزیل - ارژانتین - پاراگوئه - اروگوئه )
در حملات فوق العاده خطرناک هستند و در فاز دفاعی کمی نا مطمئن نشون می دن .
اسکار کاردوزو مهاجم نوک پاراگوئه ای این تیم بازیکن خیلی خوبیه . احتمال اینکه در پایان فصل باشگاهای زیادی سراغش بیایند هست .
تیم بنفیکا در دهه 60 میلادی فوق العاده بوهد و 2 قهرمانی باشگاهای اروپا و چند نایب قهرمانی داشته . اون زمان اوزبیو اعجوبه فوتبال پرتغال و جهان در این تیم بود .
خلاصه فینال بازی سختی برای چلسی خواهد بود . شاید بنفیکا انتقام سال گذشته رو از چلسی بگیره ...