لطف كنين جديد بزارين مال 80 به چه كاري مياد!! البته اين نظر منه شايد كساي ديگه علاقه داشته باشن!
Printable View
لطف كنين جديد بزارين مال 80 به چه كاري مياد!! البته اين نظر منه شايد كساي ديگه علاقه داشته باشن!
عالی بود بازم بذار خیلی حال کردم ;)نقل قول:
شماره های جدید بزار حال کنیم!
سلام گفتم که چرا شماره های جدید رو نمی ذارم پس اینقدر نگید شماره جدید اگه هر شمارشون که در می آد فوری رو اینترنت باشه که دیگه سودی واسشون نداره چون خیلی ها به جای اینکه بخرن دانلود می کنن !!!
شماره های قدیمی هم که می گین به درد نمی خوره من خودم چون از شون خاطره زیاد دارم برام جالبه شما رو نمی دونم ....
موفق و پیروز باشید
جاوید
ميتونين شماره مرداد يا شهريور ماه سال 1385 رو از بازي رايانه بزارين ؟ من اين 2 شماره رو نتونستم بخرم ! به خاطر مسافرت ! ممنون ميشم !
javid_blogsky جان با ما هم آره ؟ هم بده بستون داشتيم هم تو گروهت عضوم
شماره هاي جديد را بزار چي كار داري كه براشون مي صرفه يا نه؟ مجله هاي خارجي رو يه نگاه بنداز هم كيفيتش توپه هم رايگان تو اينترنت در اختيار همس
يه حالي به بچه ها بده
يا علي
ما گفتیم جدید بزار نه که واسه ی همین ماهشو مثلا آذر یا دی خوبه
آقای javid_blogsky من خواهش می کنم که شماره ی دی این مجله رو بزار هر جا گشتم نبود نیاز فوری دارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا كسايي كه اين مجله رو ميخرن بيان همين كارو كنن مثلا براي 2 ماه قبلشو بزارن كه هم ما حالشو ببريم نه اونا ضرر ببينن
جاويد جان منتظريم
الآن مشهور ترین مجله چیه ؟
اگه میشه آخرین شماره رو بزارید
جواد جان
ضرر کنن
تو بزار..