شرمنده این رو عنوان می کنم ولی من اگه طرفدار تیم ملی آلمان بودم اصلا پای حرف اون بازی رو به میون نمی کشیدم اون برد یکی از شرم آور ترین بازی ها و بردهایی بود که تا حالا دیده بودم ... من طرفدار انگلیس هم نیستم ولی به عنوان یه بی طرف اون بازی رو اصلا نتونستم قبول کنم برعکس بازی مقابل آرژانتین که با شایستگی آلمان پیروز شد ولی در مورد بازی انگلیس اصلا نه
... ولی بهتره بحث 2 سال پیش وسط کشیده نشه تا تاپیک به حاشیه نره به هر حال بگذریم... آلمان تحت هر شرایط کیفیت بالاتری نسبت به انگلیس داره در سالهای اخیر
اما در مورد بازی های دیشب...
بازیهای روز دوم که خیر سرشون تیم های گروه مرگ بودن خیلی یخ بود توی کل بازیهای دیروز فقط کرون دلی بود که درخشید جالبه یه بازیکن 28 ساله با این کیفیت بازی اینقدر گمنام باشه و تیمش بروندبی باشه شاید اگه همین روند رو داشته باشه بعد جام ملتها یه تیم سطح بالا به خدمت بگیره.
بازی آلمان پرتغال هم که واقعا حال آدم رو بد می کرد... اینهمه ستاره ولی هیچ کدوم حتی سعی نمی کردند بازی زیبایی رو ارائه بدن و یه جورایی بازی که پتانسیل بالایی می تونست داشته باشه فدای ترس مربیان شد... یه همچین تیمهایی وقتی اینقدر مشمئز کننده فوتبال بازی می کنن آدم دلش اصلا نمی خواد که به مراحل بالا صعود کنن