اگه DEAD SPACE 3 ترسناک شد چی؟
Printable View
اگه DEAD SPACE 3 ترسناک شد چی؟
خب از نظر اون تاریکی که صفحه قبل گفتم ، یه خورده به بازی امیدوار شدیم:11:
بازی نمیتونه تغییر نکنه اگه تغییر نکنه که دیگه 3 نیست همون 2 میشه فقط گاهی اوقات این تغییرات باب میل ما نیستند.. همین...
این نسخه هم به نظرم بازی خوبی میشه :46:
تصاویر جدید از بازی:
تاریخ عرضه فبریه 2013
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نسخه 2 رو بازی کرده بودم خیلی جلب و ترسناک بود
ولی یه جورایی به نظر میرسه که نسبت به dead space 2 تغییرات کمی داشته.
به هر حال منتظرشم
این تصویر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امید ها رو تا حدودی به سبک بازی زنده نگه میداره!ترس و وحشت با توجه به اینکه برخی مراحل با یکی دیگه همراه هستیم,باید 2 برابر شماره های قبل باشه والی .... : |
ببخشید.
سبک بازی تو پست اول تاپیک چیه؟
منظور همون HORROR دوست عزیز سوم شخص هم میشه Third Personنقل قول:
سبک بازی تو پست اول تاپیک چیه؟
از محسن عزیز هم بخاطر عکسا واقعا ممنونم:11:
تاریخ انتشار بازی اعلام شد
بازی در آمریکای شمالی، 5 فوریه و در اروپا 8 فوریه منتشر خواهد شد...
تریلر جدید و اسکرین شات های جدید از بازی و منتشر شده در گیمزکام:
کد:http://www.youtube.com/watch?v=Ab3efOVe3BI&feature=player_embedded
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]