قبل از نصب wipe data/factory reset رو انجام دادی؟نقل قول:
روچه هسته ای هستی شاید رام مناسب هستت نبوده.
Printable View
قبل از نصب wipe data/factory reset رو انجام دادی؟نقل قول:
روچه هسته ای هستی شاید رام مناسب هستت نبوده.
سلام . اگر شما دقیقا مثل طریقه نصب رام پیش میرفتید این مشکل پیش نمیومد ! :n01:نقل قول:
حالا برای رفع مشکل شما از روش پایین حل میشه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارایی که نوشتینو انجام دادم ولی نمی دونم هسته چیه گفتم که عجیب مبتدیم:n02:نقل قول:
اگه گوشی روشن بشه sony ericsson بنویسه یعنی رو هسته اصلی هستینقل قول:
نگاه کن رامی که دانلود کردی مال هسته اصلی (stock) رو دانلود کردی یا نه:n13:
SONY V03رو دانلود کن بهترین رام واسه X8 همینه:n02: البته نسخه 4 هم هست ولی رایگان نیست.
بله روشن می شه روی سونی اریکسون می مونه رام من gingerdx v2.3.7 بود اینو ریختم GingerDX-v031b-cooperve اینجوری شد خودمم فهمیدم خراب کردم:n02: SONY V03از کجا باید دانلود کنم و چه جوری نصب کنم؟:n13:نقل قول:
با هر بد بختی بود رام اصلی x8 نصب کردم:n02: فقط اساتید لطف کنین یک راهنمایی کنین برای نصب رام کاستوم ممنون:n13:
برو صفحه قبل همین تاپیک آموزش هم وستاش نوشته اگه بازم مشکلی داشتی برو اینجاعضو شو و مشکلتو بگونقل قول:
سلام من ی سوال دارم. چرا fde+6 خودش تنظیمات mms و gprs رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من دستی هم خودم وارد کردم ولی بازم قبول نمیکنه؟؟؟؟ چیکارش کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بعد ی سوال دیگه
sony v03 و این آخرین رام x8 که آقا عادل گذاشتن هم همین مشکل رو داره یا نه؟ اگه رو اونام mms مشکل داره من دیگه دان نکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
معمولا وقتی کاستوم رام نصب میشه اینجوری میشه این برنامه مشکلتو حل میکنه ولی sony v03 خیلی سریع تره تا fde+6 :n05:نقل قول:
سلام میخواستم بپرسم که توی SONY نسخه 3 رامه آقای عادل منصوری .وای فای درست کارمیکنه ؟.2 نیاز به شکستن بوت لودر هست ؟