حالا قطعات نهایی که واسه کیست انتخاب کردی چیه؟
Printable View
حالا قطعات نهایی که واسه کیست انتخاب کردی چیه؟
دوست من با راهنمایی های دوست خوبم به این قطعات رسیدیم که واقعا خوب و راضی کننده هستننقل قول:
CPU:Intel Core i5 2500k=400,000
MoBo:MSI P67A-GD55=190,000
Memory:G Skill Sniper series 1600 2x4GB=120,000
VGA:Gainward Geforce GTX 560Ti=370,000
Power:Green GP600A-EU=100,000
Case:Your Choice=60----90
CPU Cooler:Cooler Master V6=75,000
Speaker Edifire C2=100,000
البته احتمالا به جای اون مدل کارت گرافیک این رو بگیرم MSI 560GTX-Ti Twin Frozr II 1GB GDDR5
چون قصد اورکلاکشو دارم
کیس هم قرار شد گرین X5 بگیرم که جدا از نظر تهویه فوق العاده هستش
:20:
آره....گرافیک رو MSI بگیری بهتره کولر خیلی خوبی داره....
اگه میتونی بودجه رو برای کیس یه مقدار بالا ببر و X7 بگیر....کیس شکیل و باکیفیت با تهویه ی بسیار عالی ای است....ارزشش رو داره....
من برای یکی از دوستام قبلا نا که X5 اسمش FIUSION بود یه دونه گرفتم....خدا وکیلی قیافش گول زننده است و آدم فکر میکنه چه چیز خفنیه....ولی وقتی باهاش کار کردم دیدم مفت گرونه....اصلا تهویه نداره و محیط داخلش گرفته به نظر میرسه ....تازه اگه سی پی یو کولر بخوای ببندی باید فن درب کیس رو باز کنی که کلی ضرر به سیستم تهویه هست...ولی با X7 خیالت راحته و همچنین گرین از پیشرفته ترین فن های خودش در این کیس استفاده کرده....در واقع گل سر سبد کیس های گرین از نظر کیفیت X7 است....
من خودم ORBIT دارم....به نظر من ارزشش از X5 بیشتره.... سیستمم تهویه ی خیلی مناسبتری نسبت به سیستم رفیقم داره و تقریبا کانفیگ هامون هم با هم برابره........
دوستان متاسفانه اون سیستمی که قراره تهیه کنم کارکرده ش حدود 1300 در میاد! نمیدونم طرف قیمت بالایی گفته یا واقعا همین هست
اگه از دوستان کسی قیمت کارکرده اون قطعات رو میدونه بگه که بتونم تصمیم بگیرم
یه سیستمی هست با این مشخصات تمیزه و 1 میلیون گفته طرف
CPU 2400
MAIN P67A-C45
RAM 2X2
VGA 6870 HAWK + 6870 ASUS
POWER 685B
CASE X3
و طرف ادعا میکنه که 2 تا 6870 یه 580 رو قورت میده! درسته حرفش؟ در بازیهای جدید مثل بتلفیلد 3 همچین چیزی هست؟ مشکلات کراس فایر چقدر آزار دهنده هست؟
دوست عزیز ممنون بابت پیشنهاد کیس،حتما این مدل رو هم در نظر میگیرم تا اگه کسی داشت بخرم
:11:
2400= 280.000
مین = 110.000
رم 1600 = 45.000
دو تا 6870 = 500.000
پاور = 90.000
کیس = 60.000
تازه اینا کفشه اگه دقت کنی میبینی که میارزه...
یه دونه 6870 قدرت بالایی داره دیگه چه برسه به دو تا ! با 580 قابل رغابت هست...
من خودم شخصا با کراس فایر حال نمیکنم....
البته بگم پاورش برای دو تا 6870 لب مرز قرار داره...
(((در ضمن یادآوری کنم که زنگ زدم الماس ایران و گفت یکی دو هفته ی دیگه پردازنده های آی وی بریج میاد که سندی بریج جلوش هیچه....اگه بیاد یه OFF شدید روی پردازنده های سندی بریج میخوره....العان با عرضه ی پردازنده های آی وی و همچنین کاهش تحریم ها و دلار و مثبت بودن مذاکرات 5+1 امید به کاهش قیمت ها برای پردازنده های اینتل خیلی زیاده)))
مثلا هم رده ی 2400 میشه پردازنده ی 3450 که خیلی بهتر هم هست.....
باید ببینیم قیمت ها چه جوری میخواد بشه
راستی قیمت کیس X7 هم 170 تومنه....
آخه من میخوام لپ تاپم رو بفروشم و با پولش این سیستم رو بخرمنقل قول:
گیج شدم حقیقتش از همون سیستمی که دوستمون معرفی کرد بیشتر خوشم اومده...البته این بنده خدا هم آدم منصفی هست که حالا با توجه به قیمتی که شما گفتی مطمئن شدم!
منم شنیدم کراس فایر مشکلات میکروشاترش خیلی بشتره و البته SLI هم مشکلات خودش رو داره
بعد اینکه فک نکنم برای منی که گیمر حرفه ای نیستم چینش دوتایی کارت گرافیک ضرورت باشه با توجه به پولی که باید بابت پاور و برق بدم!!
اگه آی وی بریج بیاد احتمالا افراد زیادی سندی بریج هاشون رو میفروشن...پس من لپ تاپو بفروشم و صبر کنم به نظر شما؟
آی وی بریج چه برتری هایی داره؟
اوه اوه قیمتش خیلی بالاست،اگه کارکردش تا 120 گیر بیاد میگیرم و گرنه بدون کیس باید قطعات رو استفاده کنم :31: چون ظاهرا تهویه هواش خیل فرق میکنه با X5!نقل قول:
راستی X5 فیلترهای ضد غبار داره! اینم داره یه همچین چیزی؟!
منبعی ندارین که 2 تا کارت 6870 رو با 580 مقایسه کرده باشه تو بازی های 2012؟ من هرچی دیدم نهایتش بازی metro2033 بود!
ممنونم از راهنماییت:11:
کراس فایر 6870 خیلی قوی میشه و البته مصرف بیشتری داره (پاور کافیه البته)
مشکلات کراسفایر خیلی نیست. فوقش با Triple Buffering و VSynce حل میشه. در ضمن خیلی هم قویه
عجب آواتاری داری عزیز :) (شخصا عاشق گربه ها هستم!)
البته این بنده خدا یه 6870 ش Hawk Edition هست و یکی اسوس معمولی
میتونم وقتی کراس فایر شدن یکم اورکلاکشون هم بکنم؟
راستی مادربورد واسه اور خوب جواب میده؟ این مادربوردی که تو سیستم طرف هست چطور؟
بعد Ci5 2400 با 2500 خیلی فرق دارن؟
بی زحمت یه مدل کیبورد و موس خوب که هم تو گیم عالی جواب بده هم تو مالتی مدیا معرفی کنین که زیاد گرون نباشه
اگه بخوایم کیس X3,X5,X7 رو طبقه بندی کنیم چجوریه نسبت به قیمتشون؟البته کارکرده شون!
راستی دوتا 6870 نسبت به اون MSI Twin Frozr 560 Ti چند درصد قوی تره حدودا؟
ممنون:40:
anandtech.com/bench/Product/363?vs=288
از لینک بالا متوجه میشین...البته همونطور که میبینی تفاوت زیادی ندارن ولی توی قسمت بازی ها civizilation V خیلی تغییرش معلومه...نقل قول:
بعد Ci5 2400 با 2500 خیلی فرق دارن؟