گوران پاندف به آتزوریها پيوست!
ورزش۳: باشگاه ناپولي تاييد کرد که اين باشگاه گوران پاندف، مهاجم اينتر را به خدمت گرفت. اين مهاجم مقدونيه اي تا سال 2015 با ناپولي قرارداد بست که در صورت توافق دو طرف مي تواند براي سال چهارم تمديد شود. اين مهاجم 28 ساله اين فصل به طور قرضي براي ناپولي بازي کرد و در 42 ديداري که براي تيم ناپلي به ميدان رفت، 7 بار گلزني کرد. با توجه به اينکه مهاجمان ناپولي از جمله کاواني و لاوتزي با پيشنهادهاي زيادي روبرو هستند و ممکن است در تابستان راهي باشگاهي ديگر شوند، مديران ناپولي تمايل زيادي براي حفظ پاندف داشتند. پاندف در گفتکو با خبرنگاران در مورد انتقالش گفت: "من در آسمان هفتم هستم. بعد از فصلي که در آن احساس مي کردم در خانه هستم، مي خواهم به هر قيمت در ناپولي بمانم. من به پروژه اين باشگاه کاملا ايمان دارم و مطمئنم که قهرماني در کوپا ايتاليا، تنها آغاز يک عصر طلايي در باشگاه است. اميدوارم دوران حرفه اي ام را در ناپولي به پايان برسانم." پاندف در ژانويه 2010 از لاتزيو به اينتر پيوست اما بعد از شروع خوبي که در سن سيرو داشت، جايگاهش را در ترکيب اصلي از دست داد.
جواب تيموچوک به پيشنهاد ناپولي
ورزش۳: ستاره تيم ملي فوتبال اوکراين که مورد توجه ناپولي قرار گرفته پاسخ به اين تيم را به پس از جام ملتها موکول کرد. به نقل از روزنامه نويه زورخر سايتونگ سوئيس، آناتولي تيموچوک که يکي از مردان کليدي تيم کشورش در پيکارهاي قهرماني اروپا به حساب ميآيد، روز گذشته پيشنهادي براي همکاري از تيم حاضر در رقابتهاي کالچو دريافت کرد. اين ستاره مجرب پس از دريافت چنين پيشنهادي، آن را به اطلاع نمايندگان رسانههاي کشورش رساند؛ اما اعلام کرد تصميمگيري در مورد آن و ديگر پيشنهادهاي احتمالي را به پس از رقابتهاي جام ملتها موکول کرده است. تيموچوک در سال 2009 در ازاي 11 ميليون يورو از تيم زنيت سن پترزبورگ به بايرن مونيخ آلمان منتقل شد و از مدتها قبل بحث خروجش از جمع باواراييها مطرح بوده است. اوکراين همراه با لهستان ميزبان مشترک پيکارهاي يورو 2012 است که از فردا (جمعه ) آغاز ميشود. ياران تيموچوک در گروه چهارم در کنار فرانسه، انگليس و سوئد حضور دارند.
پيشنهاد "يووه و سيتي" براي جذب ادینسون کاواني!
ورزش٣: منچستر سيتي رقابت سختي با يوونتوس بر سر جذب ادينسون کاواني دارد ، اما اکنون خبر مي رسد که سران يووه علاوه بر مبلغ پيشنهادي خود الساندرو ماتري را نيز به ناپولي پيشنهاد کرده اند . در حالي که تنها دو گزينه پيش روي يوونتوس براي تقويت خط حمله خود باقي مانده است ، توتو اسپرت خبر از پيشنهادي نجومي براي جذب ادينسون کاواني مي دهد . اين روزها، منچستر سيتي رقابت سختي با يوونتوس بر سر جذب ادينسون کاواني دارد ، اما اکنون خبر مي رسد که سران يووه علاوه بر مبلغ پيشنهادي خود الساندرو ماتري را نيز به ناپولي پيشنهاد کرده اند . يوونتوس پيشنهادي 40 ميليون يورويي به علاوه الساندرو ماتري را به تيم ناپولي پيشنهاد کرده و گفته م يشود يووه در فکر بستن قراردادي 4 ساله با اوست . از طرفي فليپه ملو نيز اخيرا مد نظر والتر ماتزاري قرار گرفته است و يووه مي تواند تا با انتقال ملو و رها شدن از دست اين بازيکن برزيلي ، که هرگز نتوانست در يووه در حد توقعات ظاهر شود،از اين فرصت استفاده کرده و کاواني را به راحتي به خدمت بگيرد . شيخ منصور مالک ثروتمند باشگاه منچستر سيتي اخيرا پيشنهادي 50 ميليون يورويي را براي جذب مهاجم اروگوئه اي ارائه کرده بود . او همچنين پيشنهاد دستمزد ساليانه 6 ميليون يورو را ارائه کرده بود . مطمئنا يوونتوس از نظر دستمزد ساليانه مي تواند مبلغي بالا را ارائه دهد؛ اما به نظر مي رسد 40 ميليون يورو، بيشترين پيشنهادي باشد که سياست هاي باشگاه اجازه دهد.
دیگو آرماندو مارادونا شهروند افتخاري ناپل میشود!
ورزش۳: بنابه به اعلام منابع رسانهاي مربي و بازيکن اسطوره اي فوتبال آرژانتين شهروند افتخاري ناپل ايتاليا خواهد شد. ديگو مارادونا مربي يک سال گذشته تيم الوصل امارات در ورزشگاه اتحاد شهر منچستر، يکي از تماشاگران ويژه دربي منسيتي و منيونايتد بود. او براي ديدن بازي سرخيو آخرو، مهاجم 23 ساله «سيتيها»و دامادش، حاضر به سفر به انگليس شد. ساعتي قبل از حضور او در محل انجام اين ديدار شبکه کانال پلاس اعلام کرد با تلاش هاي فراوان لوييجي دي ماگريس، شهردار شهر ناپل ايتاليا، قرار است او شهروند افتخاري اين شهر ايتاليايي ميشود. براساس اظهارات آنجلو پيزاني، وکيل دعاوي ستاره 51 ساله در ايتاليا، مارادونا در ماه مه راهي ناپل خواهد شد تا در مراسمي شهروند افتخاري شود. اين اتفاق در حالي در زندگي وي روي خواهد داد که او با قوه قضايي کشور اروپايي، مشکلات عديدهاي بخصوص در ماجراي عدم پرداخت ماليات 38 ميليون يورويي داشته است. اعجوبه سابق آرژانتينيها در سالهاي 1984 تا 1991 براي تيم ناپل 259 بازي کرد و 115 گل نيز به ثمر رساند.