از سونی بعید بود یه همچین کاری بکنه اگه باتری 1500 یا 1700 میزاشت که خیلی بهتر بود الان مثلا همین چند میلی امپر واسه صرفه جویی ارزی میشه واسشون؟؟؟رازر مکس رو دیدید که باتری 3000 میلی امپر داره هر جور حساب کنید باتری ضعیفه
از سونی بعید بود یه همچین کاری بکنه اگه باتری 1500 یا 1700 میزاشت که خیلی بهتر بود الان مثلا همین چند میلی امپر واسه صرفه جویی ارزی میشه واسشون؟؟؟رازر مکس رو دیدید که باتری 3000 میلی امپر داره هر جور حساب کنید باتری ضعیفه
مخلصیم فرهاد جان :دی هر چی شما بگی :دینقل قول:
راستش باتری این گوشی هم معضلی شده :دی
من خودم که حتی قبل از معرفی شدنش اینو به عنوان گوشی بعدی خودم انتخاب کرده بود و الان هم منتظر معقول شدن قیمتش برای خرید این گوشی هستم دو تا مشکل نداشتن اسلات مموری و ظرفیت کم باتریش همیشه منو اذیت میکرده ...
ولی با تجربه ای که از سونی سراغ دارم و با توجه به اینکه همه رویوو ها و مطالبی که در مورد این گوشی بوده رو خوندم میدونم با باتریش مشکلی نخواهم داشت ...
اکثر رویووهایی هم که در مورد باتریش هست میگه مدت زمان پخش ویدئوش کمه! که منم قبول دارم که البته واسه من که با گوشی فیلم نمیبینم مشکلی نیست ...
از اونور کسی 80 ساعت پخش موزیکش رو ندید!
تازه هر دوی اینا تو whitepaper این گوشی بود!
Talk time (GSM) Up to 6 hours*
Standby time (GSM) Up to 470 hours*
Talk time (UMTS) Up to 5 hours*
Standby time (UMTS) Up to 475 hours*
Music listening time Up to 80 hours
Video playback time Up to 4 hours
Battery 1305 mAh, typical
1265 mAh, minimum
* Values are according to GSM Association Battery Life Measurement Technique. Preliminary measures as
indication, final measures to be provided before commercial availability.
NOTE: Battery performance may vary depending on network conditions and configurations, and phone
usage.
شده همون قضیه ساتیوی 1000 میلی آمپری که درسته که کم بود ظرفیتش و همه گیر میدادن بهش ولی من باهاش مشکلی نداشتم و خیلی خوب واسم جواب داد ...
عشق منی فرشاد.:31: یه مسئله ایم که هست. اینکه به احتمال زیاد نیاز نیست brightness رو از 50 درصد بیشترکنیم حتی توی محیط بیرون که این خیلی مسئله رو ساده تر میکنه. ولی شاید واسه همون ضخامت باتری قویتر نذاشته . هرچند مطمئنا باتری قویتر بعدا واسش جداگونه میاد. شنیدم یه برنامه battery saving هم خود سونی گذاشته روی گوشی که انگار کار خیلی خاصی نمیکنه مثلا وقتی به یه درصدی میرسه نور صفحه رو کم میکنه . یا دیتا رو قطع میکنه
جون منی فرهاد :دی
آره لامصب رو 50 درصد هم برایتنسش بیشتر از بقیه ست.
اون برنامه battery saving هم یه چیز تو مایه های power saving (؟) اچی تی سی هست که هر دو تاشون تو مایه های go power master هستند با جینگولک بازی کمتر که در کل به نظرم همشون زیاد کاربردی نیستند ...
همون freeze یا حذف بشن و از تو رم برن بیرون مصرف کمتر میشه تا باشن :دی
دوستان این گوشی امروز به دستم خواهد رسید
سوالات رو حاضر کنید و برای یک بررسی داغ هم آماده باشید!
سوال خاصی نداریم مهندس :دی فقط باتری تست کن
اولین تصاویری که از این گوشی زیبا و البته تا حدودی عجیب (دلایلش رو بعدا میگم) گرفتم
البته بررسی کامل رو به زودی در سایت منبع خواهید خواند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مقاله کامل و انحصاری اکسپریا پی تقدیم به همه دوستان عزیزم
البته انقدر مطلب طولانی هست و عکس زیاد داره که دیگه اینجا نگذاشتم و لطفا در سایت منبع مقاله رو بخوانید
لینک مقاله: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جالب بود
تبلیغ هوشمندانه ای هستش