خوب اینم ناپولی تا اینجا که هم میلان هم ناپولی هردو تقریبا رفتن مرحله بعد با پیروزی های خوبشون مونده اینتر امیدوارم اینتر هم امشب کارو تموم کنه تا هر سه ایتالیایی برن مرحله بعد تا بعضی ها اینجا بدونن سری A یعنی چی
Printable View
خوب اینم ناپولی تا اینجا که هم میلان هم ناپولی هردو تقریبا رفتن مرحله بعد با پیروزی های خوبشون مونده اینتر امیدوارم اینتر هم امشب کارو تموم کنه تا هر سه ایتالیایی برن مرحله بعد تا بعضی ها اینجا بدونن سری A یعنی چی
بخشی از حرفاتو قبول دارم مخصوصا درباره امثال اشتوتگارت و برمن،البته برمن کمتر چون یه چندسالی به صورت متوالی تو سی ال بود و برای امثال یوونتوس هم خیلی دردسر درست میکرد ولی در نهایت عدم جاه طلبیشون باعث به باد رفتنشون شدنقل قول:
حرفت درست تا اینجا!
گوتزه مگر یکی از بهترین استعدادهای آلمان نبود؟؟...چرا نتونست کاری بکنه که قهرمان بوندس لیگا توی گروه به اون آسونی آخر نشه؟؟
چی تجربه نداشتن دورتموندی ها؟؟؟
ناپولی خیلی تجربه داشت ؟؟ لاوتزی کجا بود؟؟هسمیک کی بود؟؟کاوانی چیکار میکرد؟؟ که تونستن تیمشون رو با غیرت بیارن بالا اونم از گروه مرگ!!
لپ کلام:تیم های آلمانی بعلت نبود سرمایه گذاری امثال خوبن..سال دیگه الله علم!!
مثالش هم همین اشتوتگارت و برمن و ....
اما حداقل تیم های مثل ناپولی یکی مثل دی لورنتیس رو دارن که توی نابستون--خوب خرج کرد و مانع انتقال ستاره هاش به تیم های مثل سیتی و میلان و اینتر شد
یا دی بندتو که یک انقلاب توی رم بپا کرد....و اعلام کرده طی چندسال آینده از نظر میزان درامد رتبه ۳-۴ اروپا داشته باشه!!
درباره دورتموند،حتی تجربه نفر به نفر تیمی بازیکنای دورتموند در مقایسه با ناپولی خیلی کمتره چون بازیکنای ناپولی حداقل تجربه بین المللی داشتن.
امثال کاوانی و همسیک و.... سابقه حضور توی جام جهانی رو حداقل داشتن در حالی که توی دورتموند اگه اشتباه نکنم باتجربه ترینشون سباستین کل بود که جام جهانی 2006 آخرین سابقش بوده.
همین بی تجربگیشون هم کار دستشون داد،اگه بازیاشونو میدیدی متوجه میشدی.مثلا توی بازی رفت با ارسنال،لندنیا از تنها فرصتی که روی اشتباه کل به دست اوردن استفاده کردن در حالی که دورتموندیا کلی موقعیت هدر دادن تا مساوی کردن،یا توی بازی که 0-3 به مارسی باختن،همون گوتزه حداقل 3تا موقعیت صددرصد گل رو خراب کرد و 2تا به تیر زدن ولی در نهایت باختن چون تمام کنندشون که باریوس بود مصدوم بود یا تو بازی برگشت با ارسنال که کاملا حیاتی بود تو همون نیمه اول گوتزه و بندر رو از دست دادن و در نهایت 1-2 باختن
جدا شدن شاهین هم خودش عامل مهمی بود چون جانشیناش موفق عمل نکردن ولی در نهایت اینا همه اگر و اما هستش و منم قبول دارم که نماینده شایسته ای نبوده.
ولی برای سال بعد از همین حالا شروع کردن و خرید 17میلیونی رویس موید این نکته هستش
این وضعیت همونطوری که خودتم دیدی در حال تغییره،همون طوری که لورکوزن حاضر نشد ویدال رو به بایرن بده و با مبلغ کمتری دادش به یوونتوس یا دورتموند هوملز رو پس نداد به بایرن و ....نقل قول:
بعد از چند وقت هم بیشتر این ستاره ها سر از بایرن در می اورن!! که چیز تعجب اوری نیست!! چون تنها تیم بوندس لیگاست که توی اروپا روشون حساب باز میکنن!!
عملکرد لور هم بد نبوده ها که هی اومدی میکوبی:دی ،توی گروهی با حضور چلسی و والنسیا با اختلاف یک امتیاز دوم شدن و مطمئنا اگر به بارسلونا نمیخوردن شانس نسبتا خوبی داشتن برای صعود به دور بعدی
من 2تا نمونه برزیلی مثال زدم که نتونستن خودشونو تطبیق بدن سریع بل گرفتی و تعمیمش دادی به همه ها:دینقل قول:
اگر ایتالیایی ها توی جذب بازیکن داخلی ناموفق بودن... خب چرا آلمانی ها توی جذب برزیلی و کلا غیر آلمانی به قول تو ناموفق بودن؟؟
توی بایرن امثال روبن و ریبری خرید ناموفق بودن به نظرت؟
نصف دورتموند که پارسال قهرمان شدن و امسالم شانس اول قهرمانی هستن بازیکنای خارجی هستن،از شینجی گاکاوای 350هزار یورویی تا لواندوسکی 4میلیون یورویی که اینا بیشترین بازدهی رو برای دورتموند حداقل توی سطح داخلی داشتن و سال بعد باید توی اروپا هم خودشونو ثابت بکنن
توی شالکه هم به نظرت امثال رائول و هونتلار و جفرسون فارفان و .... خارجی هستن؟به نظرت خریدای ناموفقی بودن که تونستن تیم رو تا نیمه نهایی ببرن؟
حالا مثلا به نظرت تو میلان امثال امانوئلسون و تایوو خریدای کاملا موفقی بودن؟یا منچستر که 7میلیون پول به به رو داد یا بارسلونا با امثال چیگرینسکی و زلاتان(که انتظارات فراتر از تصور بارساییا رو براورده نکرد)
توی هر تیمی خریدای ناموفق پیدا میشه،دلیل بر این نمیشه تعمیمش داد به همه.
همچین میگی اینهمه انگلیسی انگار کل تیمش انگلیسی بودنقل قول:
اصلا همین آرسنال رو نگاه کن!!اینهمه انگلیسی توی ترکیبش بود؟؟چه کار کرد؟؟
مقایسه اش کن با زمانی که فرانسوی ها توی تیمش جولان میدادن!!
یه گیبس بود و چمبرلین و والکات
اینا کجا میشن این همه؟:دی
بعید میدونم سال بعد هم بالوتلی برگرده ایتالیا،احتمالا برای 2014 میادنقل قول:
گرچه تیم های مثل یووه همیشه دنبال بازیکن ایتالیایی بودن....ولی به هر حال یکم نسبت به بازیکن های ایتالیایی بی مهری کردن و چوبشو توی ۲۰۱۰ خوردن....که این باعث شد تیم های مثل میلان یکم به خودشون بیان و بازیکنهایی مثل نوچرینو و الشاراوی رو معرفی کرد....تازه بالوتلی هم دیر یا زود هم میاد...جمع اراذل و اوباش تکمیل میشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رایولا که گفته بود برنامه اولیه من و ماریو برای حضور توی انگلیس 3ساله بوده
لاوتزی:من را دیگو مارادونا ننامید؛ کار ما هنوز تمام نشده است
مهاجم آرژانتینی بعد از دو گلی که وارد دروازه چلسی نمود غرق در شادی بود
سایت گل- اسکیل لاوتزی، ستاره باشگاه ناپولی بعد از نمایش خیره کننده اش در بازی با چلسی و به ثمر رساندن دو گل از سه گل ناپولی، هرگونه مقایسه او با مارادونا را رد کرد
درابتدا این خوان ماتابود که باگلزنی چلسی را پیش انداخت ولی دو گل تماشایی لاوتزی و تک گل ادینسون کاوانی باعث شد تا ناپولی با نتیجه 1-3 تیم پیروز میدان شود
درپایان این بازی همه به تمجید از لاوتزی پرداختند ولی این ستاره آرژانتینی دوست ندارد که او را با مارادونا ، اسطوره آرژانتینی باشگاه ناپولی مقایسه کنند.
لاوتزی در پایان مسابقه به اسکای سپورتس ایتالیا گفت:« من را دیگو ننامید.من «ال پوچو» هستم. من انتظار برد تیمم را داشتم. مطمئن بودم که می توانیم بازی خوبی را به اجرا بگذاریم. مهم بود که با ارائه یک بازی زیبا به پیروزی برسیم.»
لاوتزی در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که کار تیمش دراین مرحله از رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا تمام نشده ولی درعین حال یادآوری کرد که ناپولی در جایگاه ایده آلی است.
او دراین باره گفت:« کار صعود ما به دور بعدی هنوز تمام نشده است. ولی ما برتری خوبی داریم. می توانیم به لندن برویم و به دنبال گلی باشیم تا صعودمان را مسجل کنیم.»
درجریان این بازی بود که والتر ماتزاری، مربی ناپولی برای تماشای بازی به جایگاه فرستاده شد و لاوتزی با لحن طنزآلودی در این باره گفت:« شاید بهتر این باشد که مربی تیم ما روی نیمکت نباشد؛ چون دراین صورت تیم ما همیشه می برد. نه.
مربی تیم، مارا به خوبی برای این بازی آماده کرده بود و به ما گفته بود که باید به خط دفاع کمک کنیم. فکر می کنم که او به بهترین نحو ممکن تیم را آماده کرده بود.»
بازی برگشت دو تیم ناپولی و چلسی در مرحله یک هشتم پایانی لیگ قهرمانان اروپا در روز 14 مارس در لندن برگزار خواهد شد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ماتزاری: می توانستیم کار چلسی را تمام کنیم
مربی ناپولی در صحبتهایی اعلام کرد که تیمش فرصتی طلایی را برای تمام کردن کار چلسی از دست داده
سایت گل- والتر ماتزاری مربی ناپولی در پایان دیدار تیمش مقابل چلسی که با برد 1-3 تیم ایتالیایی همراه بود به تمجید از شاگردانش پرداخت و به این نکته اشاره کرد که حیف شد که تیمش نتوانست کار چلسی را تمام کرده و صعودش به دور بعدی را قطعی کنند
درابتدا این چلسی بود که با گل خوان ماتا از میزبانش پیش افتاد ولی بعد دو گل اسکیل لاوتزی و گل ادینسون کاوانی برد را به نام تیم میزبان رقم زد.
درپایان این مسابقه ماتزاری به مدیاست پرمیوم گفت:« این ناامید کننده است؛ چون ما این فرصت را داشتیم که بازی را 1-4 کنیم. ما می توانستیم با آرامش بیشتری خودمان را برای سفر به لندن آماده کنیم. صعود ما به دور بعدی رقابتها هنوز در ریسک است. الان باید به استمفورد بریج برویم و برای صعود بجنگیم.»
البته ماتزاری تحت تاثیر بازی خوب شاگردانش است:« بعد از دریافت چنین گل احمقانه ای ، توسط ماجو و کاوانی به دو موقعیت فوق العاده گل رسیدیم و فرصت گلزنی رامیرس تنها فرصتی بود که طی آن دفاع خوبی را ارائه ندادیم.
بعد از گل اول، ما برای 10 تا 15 دقیقه اندکی ترسیده بودیم و فرم خودمان را از دست دادیم . تیم ما نقاط قوت زیادی دارد و در بازی سه شنبه بازی فوق العاده ای را ارائه کردیم.»
دیدار برگشت دو تیم چلسی و ناپولی روز 14 مارس در لندن برگزار خواهد شد
نقل قول:هی میخواستم یه صفتی برای این تیم های باشگاهی آلمانی(غیر بایرن البته)پیدا کنم....چیزی به ذهنم نمیرسید....مجبور بودم کلی تایپ کنم....عدم جاه طلبی..درست زدی توی خال:31:نقل قول:
.....مثال یوونتوس هم خیلی دردسر درست میکرد ولی در نهایت عدم جاه طلبیشون باعث به باد رفتنشون شد
ای بابا خودت میگی کاوانی نبود و لاوتزی فلان بود و همسیک بیصار بود...حالا باز میگی اینها با تجربه بودن:31:نقل قول:
درباره دورتموند،حتی تجربه نفر به نفر تیمی بازیکنای دورتموند در مقایسه با ناپولی خیلی کمتره چون بازیکنای ناپولی حداقل تجربه بین المللی داشتن.
امثال کاوانی و همسیک و.... سابقه حضور توی جام جهانی رو حداقل داشتن در حالی که توی دورتموند اگه اشتباه نکنم باتجربه ترینشون سباستین کل بود که جام جهانی 2006 آخرین سابقش بوده.
همین بی تجربگیشون هم کار دستشون داد،اگه بازیاشونو میدیدی متوجه میشدی.مثلا توی بازی رفت با ارسنال،لندنیا از تنها فرصتی که روی اشتباه کل به دست اوردن استفاده کردن در حالی که دورتموندیا کلی موقعیت هدر دادن تا مساوی کردن،یا توی بازی که 0-3 به مارسی باختن،همون گوتزه حداقل 3تا موقعیت صددرصد گل رو خراب کرد و 2تا به تیر زدن ولی در نهایت باختن چون تمام کنندشون که باریوس بود مصدوم بود یا تو بازی برگشت با ارسنال که کاملا حیاتی بود تو همون نیمه اول گوتزه و بندر رو از دست دادن و در نهایت 1-2 باختن
جدا شدن شاهین هم خودش عامل مهمی بود چون جانشیناش موفق عمل نکردن ولی در نهایت اینا همه اگر و اما هستش و منم قبول دارم که نماینده شایسته ای نبوده.
ولی برای سال بعد از همین حالا شروع کردن و خرید 17میلیونی رویس موید این نکته هستش
اصلا بازم حرفت درست!!
گروه ناپولی قابل مقایسه نبود با گروه دورتموند!...حداقل انتظاری که از قهرمان بوندس لیگا میرفت این بود که سهمیه لیگ اروپا رو میگرفت....اینها هم برمیگرده به عدم جاه طلبی(کلا از این به بعد با این کلمه عدم جاه طلبی میخوام اذیتت کنم:31::27:.....دمت گرم زحمت منو کم کردی:31:)
من شناختی از این بازیکن ندارم.اینجور که شنیدم بازیکن موثری و خوبی هست.....ولی میدون ucl بازیکنهای با کیفیت زیادی میخواد که همش توی آلمان پیدا نمیشه:31:...یکم اسکات هاتون رو توی امریکای جنوبی فعال کنیدنقل قول:
ای بابا چی گیری کردیم ها!!نقل قول:
من 2تا نمونه برزیلی مثال زدم که نتونستن خودشونو تطبیق بدن سریع بل گرفتی و تعمیمش دادی به همه ها:دی
خودت میگی ترانسفر ناموفق داشتن و دیگه کمتر میرن بازیکن غیر آلمانی....حالا اومدی میگی چرا تعمیم میدی به همه:31:
تکلیف خودت رو روشن کن....سیاست جذب بازیکن های غیرآلمانی تیم های آلمانی موفق بوده یا نه؟؟:31:
پیر شی جون!!نقل قول:
توی بایرن امثال روبن و ریبری خرید ناموفق بودن به نظرت؟
حرف من همینه!!!....استفاده فقط و فقط از بازیکنان اکادمی و بومی ضامن موفقیت در عرصه بین المللی نیست!!
انصافا همین روبری چقدر نقش داشتن توی صعود به فینال ucl??....که مهمترین دستاورد بایرن اون فصل بود....حتی به نظرم بالاتر از قهرمانی در جام های داخلی...اون فصل 2 تا بازیکن تاپ گرفتید نتیجه اش رو دیدید!!
خب چرا اینقدر سینوسی رفتار میکنید؟؟(منظورم کل آلمانی هاست)نقل قول:
گاکاوای 350هزار یورویی تا لواندوسکی 4میلیون یورویی که اینا بیشترین بازدهی رو برای دورتموند حداقل توی سطح داخلی داشتن و سال بعد باید توی اروپا هم خودشونو ثابت بکنن
توی شالکه هم به نظرت امثال رائول و هونتلار و جفرسون فارفان و .... خارجی هستن؟به نظرت خریدای ناموفقی بودن که تونستن تیم رو تا نیمه نهایی ببرن؟
مثلا بایرن یه سال روبری رو میگیره...سال بعد میره سراغ پترسن!
بعضی از هوادارهای بایرن هم صداشون دراومده که تیم پر شده از المانی....
حخدائیش دوبازی آخر میلان رو دیدی؟؟امانوئلسن بازیکن خیلی خوب و سرعتیه...تا حدود زیادی کندی خط هافبک مون رو برطرف کرد....تایوو رو هم که آزاد گرفتیمش....پولی بابتش پرداخت نشد....الان قرضی رفته qprنقل قول:
الا مثلا به نظرت تو میلان امثال امانوئلسون و تایوو خریدای کاملا موفقی بودن؟یا منچستر که 7میلیون پول به به رو داد یا بارسلونا با امثال چیگرینسکی و زلاتان(که انتظارات فراتر از تصور بارساییا رو براورده نکرد)
توی هر تیمی خریدای ناموفق پیدا میشه،دلیل بر این نمیشه تعمیمش داد به همه.
در اون دو مورد دیگه هم حرفت درسته:31:
آقا یه چیزی....نامردا دیشب بازی ناپولی و چلسی رو به خاطر این سریال مسخره خونه ی اجاره ای پخش نکردن!!
این سریال 90 قسمته ...ساعت پخشش هم یازده شبه....یعنی فوتبال های اروپایی همه پر پر!!
ماشاالله نت مون هم اینقدر پینگش بالاست یه بار خواستیم خیرسرمون بازی رو انلاین ببینیم.... بعد از کلی ضرب و زور دیدم توپ جلوی دروازه میلانه....بعدش اینقدر تصویر لگ داشت که صحنه بعدی که برام اومد دیدم بازی تموم شده و همه افراد حاضر در ورزشگاه اعم از بازیکن-تماشاچی و.... یا الله بلندشده بودن رفته بودن...حتی برق های استادیوم هم خاموش کرده بودن!:31:
بابا یکی یه کاری کنه اینجوری تلف میشیم!!
جناب حماس فکر کنم تنها کسی هستین که نداره. دست به کار شین.
Lider TV
...
کسی می دونه واقعا چرا توی اخبار تی وی ما فقط به بازی رئال و زسکا دیشب اشاره می کنه و اصلا به هیچ وجه به بازی چلسی و ناپولی اشاره نمی کنه؟!
یعنی همه اخبار ورزشی های امروز که از شبکه های مختلف دیدم به این صورت بوده!
عجیبه بازیی که حساسترین بازی دیشب بود علاوه بر اینکه نشون داده نمیشه کلا خبری از اون هم توی تی وی منعکس نمیشه!!!
احتمال میدم انگلیس هم از نظر تی وی ما تقریبا یه چیزی شبیه اسرائیل شده...
Lider tv موقع پخش بازی ها کارتی میشه و باید توسط کدهای دستی اون کانال رو باز کرد
کانال Rustavi - Star tv - tv Georgia و راه فردا افغانستان همگی روی ترکست اکثر بازی های لیگ قهرمانان رو پوشش میدن
نیازی هم به کد و این جور چیزها نیست
در مورد عدم پوشش خبری فوتبال انگلستان هم فکر کنم به جریانات سیاسی ربط داره
جون به غیر از این دیگه دلیلی نداره که فوتبال انگلیس پوشش داده نشه
به هر حال مثل این که برنامه جدید تلویزیون به اصطلاح ملی و مردمی از این قراره که سریال های مسخره قراره بجای فوتبال در شبها روی آنتن بره
حتی با وجود گسترش ماهواره بین مردم....هنوزم خیلی ها به دلایلی(محدودیت های خانوادگی یا مکانی مثل دانشجویان) نمیتونن از ----سی سی کم و کلا ماه.پاره(!) استفاده کنن....نقل قول:
ولی در کل نامردیه بزرگیه....مثل اینکه شهرداری یه شهر بزرگ سیستم حمل و نقل عمومی برای شهرونداش نذاره و هرکی اعتراض کرد بگه برو ماشین شخصی بخر!
نمیدونم چرا اینجوریه....بعضی بازیهای انگلیس رو پخش میکنن....بعضی وقتها خبرشو هم نمیگننقل قول:
5 شنبه هم بازی آژاکس-یونایتد رو میخوان پخش کنن...
کلا تکلیفشون با خودشون معلوم نیست