نقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
سلام آقا من يه ك800 مي خوام . شما كه هنوز گوشيا رو دارين مگه نه؟
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط Man Hunter
سلام آقا من يه ك800 مي خوام . شما كه هنوز گوشيا رو دارين مگه نه؟
يعني چي؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط ilailaila
گوشيم ريجستر نشده بود بردم مخابرات شماره سريالشو برداشت .حالا امروز فعال شدنقل قول:
نوشته شده توسط r@r#m@n
هيچي بي زبون :rolleye: :rolleye: :biggrin:
ممممممممممممممممممممممممم ممممممممممههههههههههههههه هههههههههههههههههههه
نامردا
چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من ميخام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چي چرا؟؟؟؟؟نقل قول:
نوشته شده توسط R@R#M@N
نقل قول:
نوشته شده توسط ilailaila
كلا اگه گوشي رجيستر نشده ببريم مخابرات كه رجيسترش كنن
هيچي پول نميگيرن يا نبايد بگيرن يا به قول خودت اين بي زبون هيچي نگرفته؟؟؟
نه نبايد هيچ پولي بگيرن . ولي اگر گوشيت قاچاقي باشه ريجستر نميكنن!!!!!!!!!!!!!
تو كجا خريدي؟چند؟