-
ای بابا,یک مشت پست الکی دادین که بازی رو بده بیرون :31:
وقتی سازنده ببینه انقدر طرفدار داره بیشتر تو حسرت نگهتون میداره که یهو سورپرایزتون کنه ولی از طرفی بدیش اینه که اگر بازی بد شده باشه همتون میاید میکشیدش به فش. :31:
راستی اینجوری تاپیک همیشه بالا میمونه ولی چند روز نظر ندین سازنده میبینه تاپیک نازنینش داره میره ته جدول زود میاد یه چیز جدید رو میکنه :31:
کلاً اینا سیاست های استودیوهای بازی سازی حرفه ای هست البته در سایز کوچیک تر و در حد انجمن و البته به همراه اتفاقاتی که ممکنه بعدش بیوفته. :31:
-
آخه فقط هلپش مونده بود!!
ینی یه هلپ ساختن یه هفته وقت میگیره؟؟!!:31:
هنوز منتظریم.....!
-
همچنان منتظر بازی شما هستیم :D
-
lord arthas بیا جواب این همه متقاضیو بده!
-
بابا عیول پارسا:21:
کمکی خواستی بگو دادش:46:
-
ای بابا تورو خدااااااااااااااااااااااا اااا زود تر بازی رو بیرون بده
-
ســـــلام
WoOoOoOoW چه قدر متقاضی :18: فک نمیکردم اینجوری بشه
دوتان باید بگم این مدت نبودم کلا نتم تموم شده هر چند وقت یک بار میومدم با ایرانسل که اونم نمیشد پست داد :18:
بالاخره یک دمو ریلیز کردم :11:
منتظر نظراتم فراوان اینم بگم که فقط دمو هست که میخوام باگاشو پیدا کنم :) پس انتقاد کنین که بدم که نمیاد هیچ دوست هم دارم :)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
باحال بود.:46:
ولی یه ایراد کوچولو داشت اونم این بود که هر چه قد میخواستی میتونستی حرکت کنی (از روم خارج میشد)!
ولی در کل خیلی باحال بود حال کردم.:31:
-
دارم دانلودش میکنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
دانلود کردم . بسی جالب بود فقط باید سرعت حرکت کارکتر رو بیشتر کنی درضمن به نظرماومد این بازی Tower Defance پس بیشتر شبیه این جور بازی ها بشه جالب تر میشه مثلا یه سری المان بزار واسه دفاع اینطوری خیلی بامزه تر میشه مخصوصا اگه موارد مربوط به بازی خودت باشه