-
-
-
ممنون حميد خان
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
-
-
با سلام خدمت دوستان عزیز. چند روز پیش قرار شد برای یکی از دوستانم سیستم صوتی تهیه کنم و با توجه به اینکه مدتی هست توی این انجمن فعالیت دارم گفتم بهتره از آقا حمید مشاوره بگیرم و
ایشون محصولات Gladen Audio رو به من پیشنهاد دادن. زحمت تهیه لوازم هم بر عهده ایشون بود که واقعا جا داره اینجا از ایشون تشکر کنم.
و اما لیست لوازم:
پخش: Kenwood X400 (واقعا صداش عالیه چون خودمم از این مدل دارم بسیار راضی هستم)
کامپوننت: Gladen Audio RS165
آمپ: Gladen Audio ML95.4
ساب ووفر: Gladen Audio M12 VB با باکس شرکتی
پک برق: Street Wires
کابل RCA: برند Gladen Audio
اول از هر چیز بگم که توی شهر ما نصاب واقعی وجود نداره و اکثرا بیشتر فروشنده هستن تا نصاب! برای همین برای نصب کمی به مشکل برخوردیم و اول نصاب عزیز به قطر کابل برقمون گیر داد و گفت این خیلی نازکه و ممکنه آتیش بگیره زیر فشار :n02:. خلاصه پک رو باز کردیم و مشخص شد کابل 7 گیج ما مغزیش از 4 گیج خودشون بیشتره! مورد بعدی هم این بود که این عزیزان اصلا با این برند آشنایی نداشتن و در طول زمان نصب تماما داشتن ما رو تحقیر میکردن که چرا این برند رو خریدین و فلان جنس رو نخریدین. از اونجا که من هم کمی با دوستم رو در بایستی داشتم و مطمئن بودم آقا حمید جنس بدی معرفی نمی کنه چیزی نگفتم و به خودم گفتم زمان روشن کردن سیستم باید واکنشتو دید نه الان. خلاصه همین اتفاق هم افتاد و زمان تست سیستم همشون دهنشون باز مونده بود که چطوری این صدا از این لوازم بیرون میاد! البته برای من که این طور نبود چون کیفیت بالای صدای سیستم برای من قابل پیش بینی بود. قدرت و کیفیت با هم! میتونم بگم تا قبل از شنیدن این صدا اصلا وجود این دو مقوله کنار هم برام ملموس نبود. قبل از قرار دادن عکس ها نظر شخصیم رو در مورد قطعات سیستم میگم.
پخش Kenwood X400: پخش خوبیه نسبت به قیمتش واقعا می ارزه و صدای فلت و با کیفیتی رو تولید می کنه.
آمپ ML 95.4: هم قدرت عالی داره هم کیفیت و به نظر من نبض هر سیستم آمپ خوب و با کیفیت هست.
کامپ RS165: کیفیت صدای بسیار عالی داره ولی به نظر من کیفیت ساخت و ظاهرش میتونست بهتر باشه و در ضمن توری محافظ هم نداره و باید جدا تهیه کنید.
ساب ووفر M12 VB: واقعا عالی! بیس بسیار دقیق و پُر (البته به لطف آمپ ML 95.4) و واقعا هیچ نقطه ضعفی رو من ندیدم از این ساب.
در مورد محل نصب کامپ هم با اینکه اصرار داشتم قسمت جلوی در نصب بشه مثل سیستم یکی از دوستان انجمن که عکس سیستمشون رو گذاشته بودن ولی متاسفانه نصاب تجربه نصب
کامپ در اون قسمت رو نداشت برای همین مجبور شدیم توی این قسمت نصبش کنیم که خدا رو شکر صداش خوبه.
در آخر مجددا از آقا حمید تشکر می کنم که ما رو راهنمایی کردن و زحمت تهیه اجناس رو متحمل شدن و امیدوارم خدا هر چیزی رو میخوان بهشون بده :n12:.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
-
Gladen
سلام به همه اعضای فروم
امروز تصمیم گرفتم عکسای سیستمم که قبل عید و با کمک دوست عزیز و نازنین اقا حمید گل که خیلی بهش زحمت دادم رو براتون بذارم
پخش Kenwood 7056 BTL
استیج جلو Gladen M165
استیج عقب Gladen MC609
ساب Ground Zero
امپ استیج جلو و عقب Match MA40FX
امپ ساب Gladen RC 600C1
کابل ها یادم نیست چی بود ولی میدونم جنسی که بسته شده عالی بود.
نصاب که اقا افشین باشن فوق العاده حرفه ای و تمیز کار میکرد و ادم لذت میبرد از دیدن کارش
پخش رو 2 سال پیش با Match MA 40fx گرفته بودم.کیفیت صدا عالیه بیس نرم همراه با کیفیت عالی. صدا رو تا اخر هم زیاد میکنم هیچ تداخلی بوجود نمیاد و عالیه
[/I
MG]
-
باسلام
پس از كمك و مشاوره با حوصله آقا حميد سيستمي با مشخصات زير خريداري كردم
البته هنوز خودرو خودم رو كه ال 90 ثبت نام كردم دستم نرسيده تا نظرم رو در مورد كيفيت صدا را براي شما بگويم براي همين فعلن عكسهاي اجناس را براي شما قرار مي دهم تا بعدن پس از نصب نيز عكس ها و نتيجه را براي شما بنويسم
كل خريدم
مشخصات سيستم من بصورت زير هست سري rs از شركت گلدين gladen رو انتخاب كردم
1. پخش كنوو 8019 به قيمت 590 هزارتومن
در مقايسه با 7056 كنوود كه دوتا usb دارد پخش 8019 يك usb و رم sd ميخورد من 8019 رو انتخاب كردم آقا حميد ميگه كيفيت صداشون در يك سطح هست. درضمن 7056 مبلغ 30هزارتومن ارزونترهست و 2016 هست 8019 براي 2015 هست. روي جعبه زده بود ساخت مالزي
2. كامپوننت gladen rs165 قيمت 530 هزار تومن
جايي تو جعبه پيدا نكردم ساخت كجاست ولي آقا حميدگفت ساخت چين تحت ليسانس گلدن آلمان
3. آمپ rs100c4 گلدن به قيمت يك ميليون تومان
زير آمپ زده بود ساخت كشور كره
4. ساب گلدين rs12 به قيمت 400هزار تومن
بزرگ بود!
با پك سيم آمپلي فاير و سيم rca جمعن شد 2700 دوميليون و هفتصدهزار تومن البته باكس سيلد حدودن 100 تومن و هزينه نصب حدودن 150 تومن و يكسري لوازم ديگه 250 تومن مونده
اميدوارم پست مفيدي بوده باشه براي شما
شادباشيد
-