اصلا بیخیال هردوش درسته:grrr:نقل قول:
اگه بازم درباره ی اویل و ایول حرفی بزنین با خودم طرفین.:n24:
حالا یکی بناله بازی چجوریاس
Printable View
اصلا بیخیال هردوش درسته:grrr:نقل قول:
اگه بازم درباره ی اویل و ایول حرفی بزنین با خودم طرفین.:n24:
حالا یکی بناله بازی چجوریاس
Take It Easy Pal :n16::n01:نقل قول:
هنوز دانلودا بچهها تموم نشده تازه ظهر 30 خرداد لینکای کرک شدش آپلود شده 8 گیگم حجمشه سرعت اینترنتم تعریف ندارهنقل قول:
موئدب ترم حرف بزنی بد نیستا !
من در حد 10 دقیقه بازیش کردم باید بگم گرافیکش به نظر من افتضاحه.. مخصوصا Textureهاش! حالا شخصیتاش بازم بهتره! سکانس های بین مراحلشم انیمشین هست خدا رو شکر! اگه مثل فار کرای 3 از طریق خود بازی بود با این گرافیک باید بازی رو میبوسیدیم میذاشتیم کنار
من هر کاری می کنم رو گرافیک اصلی لپ تاپم اجرا نمی شه و رو گرافیک اینتل اجرا می شه حتی برای آپدیت درایور گرافیکم 300 مگ هدر دادم باز درست نشد
یه مقداز که بازی کردم آدمو یاد نسخه 4 می اندازه به نظر بازی درست و حسابی می آد ولی گرافیکش در حد 4 هستش. در ضمن یه نقطه ضعف داره رو شلیکها خط لیزر نداره احتمال داره به روشی اینو بهش اضافه کرد؟ یه خبر خوب هم اینه که با جویستیکهای معمولی بر خلاف نسخه 6 می شه بازی کرد.
دوستان بازی از یک کنسول دستی برای یک کنسول HD پورت شده انتظار ابر گرافیک رو که نباید داشته باشیم
90 هزار تومن پول بازیشو دادم انقدر گلایه نکردم ، به یاد قدیم ها که گرافیک و تکسچر و اینا برامون اهمیت نداشت بشینید بازی کنید و لذتشو ببرید
حامد جان این نسخه قابل قیاس با شماره 3 هست؟با توجه به سیل باز هایی که داره میاد و منم هیچ وقتی ندارم مگر ماهی 2 تا بازی شما پیشنهاد می کنی بازی دانلود کنم؟نقل قول:
دیگه دوست ندارم RE بازی کنم , این عنوان از شماره 4 به بعد هیچ لذتی برام نداشته
به نظر من با re3 قابل مقایسه نیست و بیشتر بازی به re4 نزدیکه.نقل قول:
حامد جان این نسخه قابل قیاس با شماره 3 هست؟با توجه به سیل باز هایی که داره میاد و منم هیچ وقتی ندارم مگر ماهی 2 تا بازی شما پیشنهاد می کنی بازی دانلود کنم؟
دیگه دوست ندارم RE بازی کنم , این عنوان از شماره 4 به بعد هیچ لذتی برام نداشته
از RE6 خیلی بهتره به نظرم،هرچند توی این نسخه هم قسمت های اکشن وجود داره ولی نسبت به re6 خیلی بهتره.....
به اضافه صحبت های علی جان بگم که بازی سوای دو قسمت اخر 5 و 6 کمی اصالت اویلی داره ، توش معما داره ، از اخرین مرحله برمیگردیم به اولین اتاقی که در اولین مرحله داخلش بودیم که اینا جوهره اصالت رو نشون میده .فضاهای ترسناک هم داره یعنی بازی دو بخش شده هم ترسناک داره که بیشتر با جیل هستیم و هم اکشن که بیشتر با کریس هستیم. داشتان بازی هم از اواسط بازی بهتر میشهنقل قول:
به نظر من ارزش دانلود رو داره و خیلی بهتر از نسخه 6 هستش
تا حدودی کمبود رزیدنت اویل بر طرف شد واقعا نیاز مبرم بود من که با کنسول بازی میکنم کیفیت بازی عالیه فکر کنم تمام اچ دی هستش دوستان حتما بازی کنن از اویل 6 مزخرف :n21:خیلی بهتره تقریبا اصالت داره