روی یک سری داستان شاهکار مثل بتمن بازی ساختن خودش شاهکاره همون طور که نسخه های قبلی موفق نشدند .نقل قول:
کاراکتر سازی شخصیت سازی کاریه که سالها پیش بتمن انجام داده و چه بسا خیلی از افرادی که بتمن رو بازی میکنند با همه کارکتر ها اشنایی ندارند ولی با عرضه همین دو نسخه درگیر بازی و کارکتر ها شدند.
همچنین داستان بازی های بتمن بر اسا کمیک بوک های سابقش نیست پس تیم سازنده خیلی باید مراقب باشه که مبادا داستان خیل عظیم هوادارای این بازی رو نا امید نکنه.
دز موزد پیچیدگی های داستان بتمن هم میتونی به تاپیکش سری بزنی حمید جان به صورت کامل گذاشته. بازی که فوق العاده داستان پیچیده ای داره و هیچ یک از عکس ها و جزییات بازی بی مورد نیست. یه مثال ساده : اول بازی آخر بازی رو میبینیم!
بعد عزیز من انچارتد گرافیک خوبی داره ولی بتمن هم همینطور و بتمن در کامپیوتر با فیزیک و دایرکت ایکس 11 حتی بهتر هم میشه .
بعدش بازهم شلوغی یک تاپیک ربط به عرضش روی هر سه پلت فرم نداره میتونی به تاپیک ویچر و یا مس افکت 2 هم مراجعه کنی. باز هم داری اشتباه میکنی چون rpg خیلی طرفدار داره . حتی اگر خیلی طولانی باشه چون به قول شما از هر 10 بازی که در روز میاد شاید 2 کیش در یک ماه ارزش بازی داشته باشه. من حتی بهت قول میدم شما تا بحال یک بازی rpg نکردی نمی دونی چی به چیه!
---------- Post added at 11:09 PM ---------- Previous post was at 11:06 PM ----------
دوست من بحث مقایسه نیست بحث اینه که متاسفانه فن بازی انجام میشه. اصلا مهم نیست بتمن یا اسکایریم یا انچارتد اول شن . طرف نمیدونه بازی چیه واقعا میاد نظر میده! اخه تو که بازی رو درک نکردی نظر نده.نقل قول: