تازه بازی اومده به بازار
اینا پارسال میخواستن واسه همدیگه بفرستن
خیلی باحاله اینجا
Printable View
تازه بازی اومده به بازار
اینا پارسال میخواستن واسه همدیگه بفرستن
خیلی باحاله اینجا
اگه كسي بازيش رو كرده نظرش رو بگه.
ببينم بخرم يا نه؟
سلام
بچه ها من بازی رو دارم اگه کسی میخواد بگه تا براش بفرستم
در 4 تا سي دي
__________________________________________________ _
من بازی رو خیلی وقت پیش نصب کرده بودم
ولی محیطش جالب بود ولی نتونستم باهاش بازی کنم یعنی راهی پیدا نکردم
کسی بازی نکرده از اون کمک بخواهیم؟
ممنون
;)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شخصیت های بازی شش تا هستن که هر کدوم ویژگی هایی مخصوص دارن که شما با استفاده از اونها باید مراحل بازی رو رد کنید. سه نفر از افراد گروه می تونن دست و پای افراد رو ببندند( Kate_Doc_Sam ) و سه تای دیگه کار حمل اجساد رو انجام میدن ( Cooper_Sanchez_Hawkeve ) . اینجوری میتونید کارها رو کمی سریعتر پیش ببرید.
حالا می پردازیم به بررسی توانایی های منحصر به فرد شخصیت های بازی :
1_John Cooper
شخصیت اصلی بازی _ دوست داشتنی _ با مهارت بسیار در هفت تیر کشی _ به دنبال انتقام از قاتل برادر
توانایی ها :
1: کلت کمری جان که به خصوص در مبارزات سوم شخص بسیار به کار میاد.
2: پرتاب چاقو که مثلا وقتی دشمن سوار اسب هست یا صدای تفنگ دردسر ساز می شه میشه ازش استفاده کرد.
3: خود چاقو هم که برا کشتن دشمن از پشت سر هست.
4: ساعت کوپر که با ایجاد صدا توجه دشمن رو به خودش جلب میکنه که البته تو شماره قبلی بیشتر به کار می اومد.
2_Kate OHara
اغفال گر دشمن _ زیبا _ با دامن چاک دار _ همین خاصیتش خیلی کاربرد داره
1: تپانچه سه لول که بیشتر برا حفاظت از جان هست و زیاد قوی نیست.
2: گردی است که با پاشیدن طرف دشمن برا مدتی اونو گیج میکنه.
3: نشان دادن پا برا اغفال یک یا چند نفر از دشمن.
4: غش کردن برا پرت کردن حواس دشمن از جاهای دیگه.
3_Doc MeCov
دکتری خشن با قابلیت های عالی _ تک تیر انداز گروه _ آخر داستان یه ضد حال اساسی ازش میخورید .
توانایی ها :
1: تفنگ دکتر هم تفنگ خوبی برا از بین بردن دشمنان هست.
2: تفنگ دوربین دار که کشتن دشمن رو از راه دور خیلی راحت میکنه.
3: شیشه های حاوی گاز بیهوشی برا بیهوش کردن دشمنها که همیشه به داد گروه میرسه.
4: برای درمان افراد گروه به کار برده میشه
4_Sam Williame
یار قدیمی کوپر با انواع و اقسام وسایل انفجار
توانایی ها :
1: وینچستری که هم قدرت خوبی داره هم برا سم سنگینه
2: دینامیت که تو مراحل شلوغ و پر از دشمن کار شما رو راحت میکنه
3: قوطی محتوی نیترو گلیسیرین که تو مسیر دشمن قرار میدیمش و تو زمان مناسب با تفنگ منفجرش میکنیم
4: تی ان تی با قدرت تخریب زیاد برا از بین بردن موانع . البته من که فتیله ای ندیدم با تفنگ منفجرش می کردم.
5_Pablo Sanchez
جاهل مکزیکی گروه _ با تکیه کلام " گارامبا " _ قوی
توانایی ها :
1: تفنگ از نوع شات گان بی حال
2: پرتاب سنگ برا بی هوش کردن دشمن
3: بطری محتوی شراب مکزیکی برا مست کردن دشمن
4: تله خرس که سر راه دشمن قرار مگیره و اونها رو در جا میکشه . با قابلیت استفاده نامحدود.
6_Hawkeve
سرخپوست خونسرد _ با مهارت در تیر و کمان _ وفادار
توانایی ها :
1: تیر و کمان که برد خوبی دارد و کشتن دشمن با کمان تنوع خوبی هم هست
2: پرتاب تبر که برا کشتن دشمن از راه دور یا از پشت سر مناسب است
3: فریاد جنگ که فقط در مراحل آخر کاربرد اصلی دارد و میشه به سرخپوستایی که تو نقشه هستن دستور حمله به سوی دشمن داد . البته تا این مرحله میشه برا ترسوندن اسب دشمن سواره هم استفاده کرد.
4: نوعی گیاه که خاصیت درمان کردن افراد گروه و بقیه سرخپوست ها رو داره.
اینم از توانایی های هر شخصیت که البته اگه با توانایی های شخصیت های دیگه ترکیب بشه خیلی کارایی بهتری داره مثلا با کیت توجه چند نفر رو جلب کنید و با گاز بیهوشی دکتر دخل همه رو بیارید و ...
مطمئن باشید لذت بازی با همه شخصیت ها رو با روند عالی بازی خواهید چشید مثلا شاید عدم استفاده از کیت غیر ممکن به نظر بیاد ولی بازی در مرحله ای که کیت دزدیده میشه شما رو تو این حالت قرار میده.
در کل بازی رو به همه کسایی که از این همه بازی استراتژیکی لشکر کشی خسته شدن توصیه میکنم.
اگه کسی هم تو بازی به مشکلی برخورد میتونه اینجا مطرح کنه.
سلام رفقا من بازی رو خریدم 4سی دی هست. :biggrin: میخواستم ببینم آیا واقعا 4 سی دی هست و اینکه مال من تو سی دی 1 کرک داره آیا بازی شما هم کرک شده هست .مورد آخر هم اینکه چه شرکتی اونو پخش کرده آیا Takinاونو پخش کرده یا یه شرکت دیگه.راستی اگه ممکنه طریقه نصبش رو هم بگین.سوالاتم خیلی زیاد شد :tongue: .با تشکر از اساتید محترم و بزرگوار
خدمت آقايون عرض كنم كه من از طرفدار هاي پروپاقرص دسپرادوس يكم و چند بار بازي كردم...بايد بگم اگه يكم نقد هاي بازي رو مي خونديد مي فهميديد كه شماره ي دوم بازي يه افتضاح بوده...موتور پايه ي ضعيف...هوش مصنوعي بسيار پايين دشمنان...باگ هاي بي شمار و داستان ضعيف تر نسبت به شماره ي اول...تازه بعد از 4 سال دمو ها و صدا گذاري بازي بدتر شده...اشكالات بي شمار بازي هم به خاطر در نظر گرفتن يك الگوريتم ثابت براي حالت اول شخص و استراتژيكه...مثلا در حالت اول شخص شما كنار يه دشمن ايستاديد اما اون شما رو نمي بينه چون ديد دشمن مثل حالت استراتژيك هنوز مخروطي شكله...واقعا بعد از چند سال روز شماري به شدت نا اميد شديم
A required security module can not be activated.
This program can not be executed (7000).
کاملا موافقم اصلا توی گیم پلی هم مشکل داره من که بعد از یک مرحله بازی کردن دوباره دسپرادوز 1 رو نصب کردم و از اول بای کردم توی مرحله ای که باید با دکتر شهر رو به هم بریزی فقط میشه از طریق بیهوش کننده بازی کرد خیلی ضاییع هستنقل قول:
نوشته شده توسط eimi
سلام دوستان
هر کسی یه نظری داره ولی به نظر من به جز هوش مصنوعی ضعیف بازی مشکل چندانی نداره... شاید به خاطر تغییرات زیادی که بازی داشته و البته سیستم قوی مورد نیاز بعضیا باهاش حال نکنن ! کدوم بازی استرتژیکی تا حالا داستان درستی و حسابی داشته که این دومیش باشه ؟ تازه داستان از نسخه قبلی بهتر بود . بازی نسبت به نسخه قبل پیشرفتهای خوبی داشته ولی شاید یه کم توازنی که بین شخصیت ها برای رد کردن مراحل بود کمتر شده باشه . البته روند بازی طوری هست که لذت بازی با همه ی شخصیت ها رو بچشید . تغییر حالت دوربین هم از جذابیتهای این نسخه هست که بازی رو از حالت یکنواختی در میاره....
شاید انتظار داشتین که بعد چند سال همون نسخه 1 رو با گرافیک بالا تر بازی کنین.....
حالا که دیگه دکتر رو کشتن خیال شما راحت شد ؟!!نقل قول:
نوشته شده توسط ebinem173
در ضمن ebinem173 جون نکنه شما بودی که آخر بازی دکتر رو کشتی ؟ هان ؟!!
ولی جدا از شوخی من فکر می کنم بازی دنباله داره و باید منتظر نسخه های بعد هم بود چون به نظر من با کشته شدن دکتر سازنده ها خواستن برا ساختن نسخه های بعدی هم سوژه داشته باشن.