استاد منکه هرچی سوال دارم از شما میپرسمنقل قول:
والا تو این زمینه چیزی نمی دونم اما اگه دقیقاً متن ارور را می دیدیم شاید میشد تو گوگل چیزی پیدا کرد
Printable View
استاد منکه هرچی سوال دارم از شما میپرسمنقل قول:
والا تو این زمینه چیزی نمی دونم اما اگه دقیقاً متن ارور را می دیدیم شاید میشد تو گوگل چیزی پیدا کرد
مطمتنی که باید به این روش اجرا کنم دوست من؟نقل قول:
سلام دوباره
خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم بدون ادیت نمیچسبه ایران رو باید قوی ترش کرد مخصوصا کلوب ها رو از لحاظ مالی و میل خریدن بازیکن بهتر ممنون میشم کمکم کنید
سپاس
من گزینه ایی بنام گرافیک یا بیکچر در فولدرم ندارم...باید یه فولدر با این نام ها بسازم؟نقل قول:
نقل قول:
دادا این توضیحت میتونه کمکم کنه ؟
بهترین سایت واسه دانلود کیت های تیم های فوتبال کجاست دوستان گلم....مطمئنین که باید تو گرافیک یه فولدر بنام بیکچر ایجاد کنم و بعدشم اوتفیلد؟
بله، باید اون فلدرها را بسازید. از نظر من بهترین کیتها در سایت پایین هستن. من هم دارم کیتهای لیگ ایران را میسازم، بزودی اونها هم اونجا خواهند بود.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم درست شد....کیت های جدید رو اجرا کردم...میخوام واسه لوگو هایی که برخی لیگ ها مثل بوندسلیگا ندارند رو چطوری می شه نصب کرد....
football manager بهترین بازی مربیگری فوتباله....باید خیلی اروم و بدون هیچ عجله ایی بازی ها رو انجام داد...من که اینجوری کار می کنم...من از football manager 99 تا الان دارم بازی می کنم...همیشه هم تیم های اولم لاتسیو بود...البته تو 90 درصد مواقع...حالا تیم هایی که جز لاتسیو رفتم((همیشه لاتسیو رو تا قهرمانی اروپا و جهان هدایت کردم و بعد تیممو عوض کردم))ناتینگام فارست...اشتوتگارت...لیون...زن ت سنت پترزبورگ...ارسنال...سویا...رک ردمم فک کنم تو football manager 2008 بود که تا سال 2030 رفتم و بالای 30 قهرمانی اوردم...کسی نمیدونه چطوری میشه hall fame رفت؟
و اینکه از وین رونی و مهدیار میخوام اینجا رو پر رونق کنن....
---------- Post added at 09:50 PM ---------- Previous post was at 09:45 PM ----------
========================================نقل قول:
مهدیار جان واقعا ای لایو یو....:40: حالا واسه اجرا کردن logopack واسه اجرا کردن skin و بقیه گرافیک ها باید از چه راهی اجرا کرد....مثلا کیت ها رو تو همون مسیری که فرمودی ریختیم...بقیه رو چی؟:11:
========================================نقل قول:
مهدیار جان واقعا ای لایو یو....:40: حالا واسه اجرا کردن logopack واسه اجرا کردن skin و بقیه گرافیک ها باید از چه راهی اجرا کرد....مثلا کیت ها رو تو همون مسیری که فرمودی ریختیم...بقیه رو چی؟:11: