-
بدون شک کپی میخرم !
مهمترین دلیلش هم همون نداشتن وسع مالی هست و اگه من هم مثل افراد اروپایی درامد داشتم ارجینال خرید میکردم .
البته یه نکته ای که قابل ذکر هست اینه که درست کپی خریدن (نرم افزار ها و محصولات دیجیتال )ارزون در میاد ولی چرا قیمت سخت افزار ها رو حساب نمیکنیم ؟!
pc , lap top . کنسول بازی ,tv و بسیاری از محصولات دیگه رو مگه ما به قیمت اورجینال شون میخریم ؟!
اگه همه اینها رو با احتساب تفاوت درامد ها مقایسه کنیم فکر نکنم فرقی بین یک گیمر ایرانی و خارجی از لحاظ هزینه ها وجود داشته باشه .
-
مسلما میخریدم ولی نه دیگه هر بازی رو.مثلا سال قبل اسکایریمو میخریدم و شاید یکی دوتای دیگه و صد بار تموم میکردمو همه چیزاشونو تست میکردم!
-
اگه زبان فارسی را 100 درصد پشتیبانی می کردند بعضی بازی را اصل می خریدم
اگه زبان فارسی را 100 درصد پشتیبانی می کردند و قیمتاشون مناسب بازار ایران بود همه رو اصل می خریدم(منظورم از مناسب بودن 4تومن 10 تومن نیست چیز دیگه ایست)
-
بعضی بازیها رو مثل فیفا بخاطر آنلاین بازی کردن میخریدم، البته فیفا 13 رو امسال میخوام بگیرم!
Sent from my GT-I9003 using Tapatalk 2
-
با توجه به اینکه بازیها به سمت گروهی شدن دارن پیش میرن فکر میکنم انتخابهای کمتری در آینده برای بازیهای کپی شده وجود داشته باشه.
-
والا یکی از دلایل خرید بازی اصل اینکه بتونی آنلاین بازی کنی...من خودم به شخصه میدونم اگه آنلاین بازی کنم ساعتی ده بار dc میشم...
یا اینقد پینگ بالاست که نمیشه...
اگه سرعت و کیفیت نت تو ایران خوب بود من بعضی بازیها رو که آنلاینشون خوبه اصل میخریدم...مثل فیفا یا کال
-
بستگی به شرایط داره
اگه پول خرید بازی رو داشته باشم خوب چرا که اورجینال نخرم؟ هم پولش تو جیب این و اون نمیره هم اینکه یه سود خیلی خیلی خیلی ناچیز به شرکت سازنده ی بازی میرسه !
اگه پول خرید بازی رو کم و بیش داشته باشم سری بازی هایی که متاشون زیاده و میدونم قشنگن رو به صورت اورجینال تهیه میکنم بقیه رو مجبورم -- شده بخرم
اما هیچ چیزی اون حس و حال بازیه اورجینال رو به آدم نمیده ! توی پک مخصوص خودش با باکس شاته خودش برای پلی 3 که بلوی رای هست یه حال دیگه ای هم داره
اینی که بازیاتو بذاری ردیفی کنار کنسولتو یه آرشیو ازشون درست کن و ... واقعا یه حال دیگه ای داره
تا اینکه 1000 تا بازی تو هارد اکسترنالت باشه یا 1000 تا سیدی کپی با لیبل مات و تار داشته باشی !
-
سلام
من بازیام رو کپی می خرم.
چون قیمتشون خیلی ارزون تر تر از اصلشه.:31:
-
ایا در بازی جنگجویان اوروچی 2 میشود اوروچی یا داجی را انمخاب کرد؟
-
در حال حاضر که عین خیلی از دوستان کپی شده میگیرم
و اگه شرایطش هم بود بازم کپی میگرفتم
ولی بازی هایی که قراره آنلاین بازی بشه رو باید خرید دیگه
یه مسئله ای که هست اینه که
باز خوبه دوستان میگن ما توانایی خرید بازی اصل رو نداریم
من چی بگم
من توانایی خرید گپیش هم ندارم:31::31::31:
ولی اگه پولش رو داشتم اصل میگرفتم
بگو چرا؟
اونوقت اگه کسی میخواست نمیتونست ازم بگیره کلی ضد حال میخورد
نه؟:31::31::31: