نقل قول:
بله همنطوره . با SSH و به پورت 22 کانکت شدم . آیپی رو هم از روتر درآوردم .نقل قول:
یعنی با آیپی و پورت مثلا 22 بهش ssh زدید با پوتی و مثل ی سرور مجازی با اطلاعات root بهش وصل شدید لوکال اگه اشتباه نکنم
چیز خاصی نداره و آسونه . تو اینترنت هم آموزش زیاده .نقل قول:
نمیدونم خودم از پس کانفیگ اولیش بر میام یا نه،
شما لینوکس رو از سایتش دانلود میکنید و با نرم افزار رایت میکنید روی SD . بعد میذارید داخل اسلات و وصلش میکنید به برق . اولین چیزی که ظاهر میشه عکس زیر هست که باید چندتا تنظیمات اولیه مثلاً تنظیم ساعت ، فعال کردن SSH و ... انجام بدید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قبل از اینکه بخواهید هر پکیجی نصب کنید با دستور sudo apt-get apdate و sudo apt get upgrade بروز میکنید و بعد هر پکیچی که خواستید راحت میتونید نصبش کنید .
از دستور زیر هم برای دانلود استفاده میکنم :
x- و s- هم تعداد کانکشنهاهست .کد:aria2c -c -x4 -s4 --dir=/media/usbstick/ -i /media/usbstick/list -j1
قسمت بعد از dir هم آدرس فلش مموری برای ذخیره فایلهاست .
i /media/usbstick/list هم آدرس لیست حاوی لینکهای دانلود هست . اسم این لیست هم که list هست و روی فلش مموری ذخیره هم شده .
j1 هر بار یک لینک رو دانلود میکنه . اگر میخواهید همزمان چند لینک رو دانلود کنه بجای 1 هر عددی میتونید بذارید .
اگر قطعی برق دارید با crontab -e یه دستور برای سیستم تعریف میکنید که پس از هربار روشن شدن بطور اتوماتیک شروع به دانلود کنه (فلش مموری باید از قبل وصل شده باشه) .
یه بیست ثانیه تاخیر ایجاد کنید تا روتر یا مودم به اینترنت وصل و آماده بشن (sleep 20 در دستور بالا) .کد:@reboot sleep 20 ; aria2c -c -x4 -s4 --dir=/media/usbstick/ -i /media/usbstick/list -j1
اهمیت آپشن c- اینجا دیده میشه چون وقتیکه برق قطع و وصل میشه و بعد دوباره شروع به دانلود میکنه اگر این آپشن وجود نداشته باشه فایل رو تکراری دانلود میکنه !
پس آپشن c- هم برای تکراری دانلود نکردن هست (بشرطی که فایلی قبلاً که دانلود شده همچنان داخل همون پوشه موجود باشه) . برای ریزوم هم که گفتم اون فایلی که ساخته میشه و همنام فایل اصلی هست نباید حذف بشه .
اگر دانلود شبانه دارید و میخواهید ساعت خاص دانلود و بعد متوقف کنید این سایت رو بخونید که توضیخات خوبی در مورد cron و تنظیماتش داده .
محتوای مخفی: نکته
برای مانت کردن فلش مموری میتونید از روش گفته شده در سایت زیر استفاده کنید .
ولی برای مانت کردن اتوماتیک فلش مموری بعد از روشن شدن بعد از قطعی برق باید فایل fstab رو ویرایش کنید (عکس زیر آخرین خط).
برای اینکار هم باید uuid فلش مموری رو با دستور ls -l /dev/disk/by-uuid/ بدست بیارید .
تاکید میکنم اگر فایل fstab رو برای مانت کردن فلش مموری ویرایش میکنید حتماً قبل از روش کردن ، فلش مموری متصل شده باشه وگرنه در موقع SSH شدن کانکشن قطع میشه . این مشکل رو دارم که دلیلش نامعلوم هست و در نتیجه مجبور میشدم بهش کیبرد وصل کنم و مانیتور رو هم روشن کنم برای ارتباط مستقیم .
نیاز به نصب ویندوز 10 روی سیستم هم نیست . با استفاده از اسکریپتی که در این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست میتونید image ویندوز 10 رو برای رسپبری پای آماده کنید . البته قبلش باید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را روی کامپیوتر نصب کنید و سپس اسکریپت را اجرا نمایید.نقل قول:
چون ویندوز 10 هم ندارم که بخوام دستی ویندوز رو روش نصب کنم:
در حالت عادی نیاز به نصب ویندوز 10 و نصب ویندوز برای رزبری می باشد
آموزش هم در لینک هست .
من وقتیکه فروشنده رو پیدا کردم فوری خریدم ، اینقدر آموزشها رو دنبال کردم تا بصورت صد در صد برای اونچیزی که میخواستم آماده اش کردم .نقل قول:
یا اینکه به نظر شما واستم بیشتر جا بیافته؟