سلام داداشی.نقل قول:
خواهش میکنم.
توضیحات رو دوستمون دادن. ولی بهتره که از ماژولهای دوال استفاده کنی و همه اسلاتها رو پر نکنی.
این طوری برای آور میتونی پایداری رو زودتر به دست بیاری.
Printable View
سلام داداشی.نقل قول:
خواهش میکنم.
توضیحات رو دوستمون دادن. ولی بهتره که از ماژولهای دوال استفاده کنی و همه اسلاتها رو پر نکنی.
این طوری برای آور میتونی پایداری رو زودتر به دست بیاری.
خواهش میکنم.نقل قول:
خوب این عکس که چیزی رو نقض نمیکنه!
سلامنقل قول:
والا قبل از اینکه پست شما رو بخونم،رفتم و دوتا دیگه رم 2G kingmax خریدم و اضافه کردم.الان ویندوز سون توی مشخصات رم نوشته ram 8 GB (2.98 GB usable . این یعنی از این 8 گیگ 2.98 گیگ فقط استفاده میشه؟؟؟خوب چه فرقی کرد؟؟؟
منظورتونم از اینکه گفتین "این طوری برای آور میتونی پایداری رو زودتر به دست بیاری"متوجه نشدم
سلام.بهتره ویندوز64بیتی نصب کنین.مشکل این عدم شناسایی رفع میشه.نقل قول:
هنگام آور برای رسیدن به بهترین پایداری، بهتره که رمها به صورت دوال باشه تا بعد از آور سیستم دچار مشکل هنگ
یا ریسیت نشه. بهتر بود برندهای مشابه میخریدین تا با تایمینگهای مشابه کارایی بهتری رو بهتون ارائه بدن.
حامد جان برندهای مشابه هستن.هر چهارتا رم kingmax 2G ddr3 هستن.الان ویندوزو عوض میکنم ببینم مشکلش حل میشه.
این کافی نیست. بهتر بود به صورت پک تهیه میکردی و یا نسخه های با مشابهت 100درصد انتخاب میکردین.نقل قول:
اگر اینکار هم کرده باشین، مشکل خاصی پیش نمیاد.
سلام
حامد جان با نصب ویندوز سون 64 بیت مشکل حل شد.در مورد رم هم من طبق پیشنهادای اولیه شما این رمها رو خریدم.:23:پس یعنی این رمها رو عوض کنم و رمهای به صورت پک بخرم؟
سلام.مخلصم.نقل قول:
میتونی یه شات از CPU_Zبزاری ببینم اوضاع چه طوری یاست؟؟؟؟
سلام :11:
اینم شات از CPU-Z
اوضاع چجوریاس؟بهم بگو،من طاقت شنیدنشو دارم:45:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همه اسلات ها رو پر کردی؟؟؟
از بقیه اسلاتها هم شات بزار.
اوضاع خوبه داداش. نگران نباش.