بچه ها، تاثیر معدل ما توی کنکور چند درصد میشه ؟
Printable View
بچه ها، تاثیر معدل ما توی کنکور چند درصد میشه ؟
به کارای اینا هیچ اعتمادی نی.یهو میبینی شب میخوابن صبح میان میگن تاثیر معدل سوم 50%یا مث امسال واسه یه عده تاثیر میدن واسه یه عده هم نه!بهترین کار اینه که تا میتونین خوب بخونین که هر کاری خواستن بکنن شما خیالتون راحت باشهنقل قول:
بچه ها تا حدودی مشکل حل شد....یعنی دیروز از درس خوندنم راضی بودم...مهم تر اینکه فهمیدم باید چه بکنم...ولی هنوز پایدار نیست...یعنی بعضی وقتا میگیره بعضی وقتا نه:19:نقل قول:
چیکار میکنی ؟ بگو منم انجام بدم !نقل قول:
گفتم اگه اینقدر درس بخونم بعدش میتونم اینقدر اینترنت استفاده کنم(تشویق , تنبیه) دیروز موفقیت آمیز بود ولی امروز:41:نقل قول:
مشکل من خود اینترنت نیست....مشکل اینه که از دولوپری نمیتونم دست بردارم حالا این یه نمونشه:
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1322023
کلا 54 پست بیشتر نداری که ! : دینقل قول:
من چی بگم که سال پیش توی 2 تا بازی آنلاین رنک 1 بودم ؟ اما دل کندم و اومدم بیرون !
تنها دلیلی هم که باعث شد از بازیها دل بکنم پــــول بود !!! هر اکانت رو 60-70 تومن فروختم، هم پول گرفته بودم و هم یه چیزی که مانع درس خوندنم میشد برطرف شده بود ! : دی
ولی این سیستم تشویق ، تنبیه هم باید چیز جالبی باشه ...
فردا رو خودم تست میکنم ، به نظرم باید جواب بده ! مثلا اگه 5 ساعت درس خوندم 1 ساعت بیام سر کامپیوتر
ببینم جواب میده یا نه ...
درضمن : اگه وابستگی به اینترنت داری میتونی توی زمان های 15 دقیقه ای آنلاین بشی ، به شرط اینکه 15 دقیقه نشه 2 ساعت ! ( مثل خودم! )
علاقست دیگه....نقل قول:
واز من از هیچ بازی خوشم نمیاد...سه ساله یه بازی کامپیوتری هم بازی نکردم به غیر از تو گیم نت که کانتر شبکه یه چیز دیگست...
کم کم دارم کمش میکنم:27:
ممنون
سلام ، شما باید سعی کنی توی مدرسه تمام حواست روی درسی که بهت آموزس داده میشه جمع کنی همان جا هم اشکالاتت را رفع کنی توی خانه حدودا نیم ساعت فقط مرورش کنی همین،در ضمن قبل از کلاس حتما حتما باید پیش مطالعه داشته باشی ،این جوری برای امتحاناتت هم آماده میشی موفق باشی:46:
سلام بچه ها
من می خوام درس بخونم، ولی نمی تونم؛یکی کمکم کنه
من چند ساله که درس رو ول کردم،یعنی فقط شب امتحان می خوندم؛چون درس رو دوست نداشتم
ولی الان تصمیم گرفتم چیزی رو که دوست دارم بخونم یعنی کنکور هنر شرکت کنم:40:،هیچکس رو ندارم که بهم مشاوره بده
تو اینترنت کلی گشتم،هیچ کس رو ندارم،هر چی کتابها رو می خونم کمتر می فهمم:19:
مخم هنگ کرده و هر چی به کنکور نزدیک تر میشه بیشتر استرس می گیرم:37::37::37:
انگیزه هم دارم،فقط راهنمایی می خوام،کسی هست که بتونه کمکم کنه؟؟!!!:19: