این لینکو ببین یکی از بچه ها K53 SV خریده .نقل قول:
کاربر smith206کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6465039&posted=1#post6465039
راستی برای چی انقدر usb 3 برات مهمه ؟
Printable View
این لینکو ببین یکی از بچه ها K53 SV خریده .نقل قول:
کاربر smith206کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=6465039&posted=1#post6465039
راستی برای چی انقدر usb 3 برات مهمه ؟
خیلی خیلی متشکرمنقل قول:
این که قیمتش خیلی خوبه !
گارانتی مادیران چطوره ؟ اتفاقا توی نیشابور هم نمایندگی داره . می تونم ازشون قیمت بگیرم :))
USB 3 رو هم برای این می خوام که احتمالا به زودی گزارم به هارد اکسترنال بیفته و سلما خیلی سرعتش فرق می کنه.
یک بار یک هاید یک ترابایت USB2 همه فایلاش پاک شد ... پدرم در اومد Recover کردمش :19:
راستی ... خیلی خیلی ازتون متشکرم ... انشاالله یه زمانی جبران می کنم :)
گارانتی مادیران گارانتی معتبریه و خوبیش اینه که تو همه جا نمایندگی داره .نقل قول:
گارانتی مادیران چطوره ؟
سرعتش میگن 10 برابر usb 2 هست ولی وقتی هارد لپ تاپ سرعت رایتش پایین باشه فرق آنچنان زیادی با usb 2 نداره .نقل قول:
USB 3 رو هم برای این می خوام که احتمالا به زودی گزارم به هارد اکسترنال بیفته و سلما خیلی سرعتش فرق می کنه.
مثلا یکی از بچه ها هارد usb 3 داشت و میگفت با سرعت 40 مگ داشت اطلاعات ردو بدل میکرد سرعت usb 2 رو دقیق نمیدونم . (الان هارد اکسترنال ندارم امتحان کنم باید ببینیم بچه ها حرف منو تایید میکنن یا نه ؟ )
به نظر من بین کیبورد خوب و usb 3 بهترین کار اینه که کیبور انتخاب بشه یعنی مدل K53 SV .
راستی این ارتباط این دوتا جملتو با هم متوجه نمیشم .
جمله 1 :
جمله 2 :نقل قول:
چه ربطی به usb 3 داره ؟نقل قول:
یک بار یک هاید یک ترابایت USB2 همه فایلاش پاک شد ... پدرم در اومد Recover کردمش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ببخشید که خیلی بد گفتم ... اونم با غلط املایی زیاد ! (آخه کی بردم حدوف فارسی نداره :31: )نقل قول:
سرعت هارد یو اس بی 2 خیلی که باشه 20MB/s هست ولی هارد Western Passport USB3 حدود 60-70 هست که فرقش خیلیه !
ارتباط اون دو جمله اینه که یک دفعه یک ترابایت داده از روی هارد اکسترنال USB2 که دارم پاک شد ... برای برگردوندن فایل ها ی هارد اکسترنال دیگه قرض کردم تا روی اون ریکاور کنم... یکی دو شبانه روز طول کشید آخرشم فکر کنم همه فایل ها رو بر نگردوندم :18:کد:http://www.cnet.com.au/western-digital-my-passport-essential-usb-30-1tb-339307392.htm
سرعت 20 واقعا محدودیت بزرگیه ... ولی شاید اونقدرام مهم نباشه که من بهش اهمیت می دم ... ولی هاردم رو USB3 می خرم :20:
فکر می کنید اگه تا مهر صبر کنم و قیمت ها هم بیاد پایین پقدر پایین بیاد ؟ اگه در حد 30 - 40 تومن باشه ارزش صبر کردن نداره
سال های قبل چطور بوده ؟
بازم ازتون متشکرم :10:
خیالت راحت کیفیت ساخت hp واقعا خوب شدهنقل قول:
اما در مورد usb
usb 2 بیشترین سرعتش 60 مگابایت هست و هارد شما نهایت سرعتش 20 بوده وگرنه usb 2 براحتی تا 60 تا میتونه اطلاعات را انتقال بده
هارد هم که سرعت خواندن و نوشتنش بیشتر از 60 باشه و usb بخوره خیلی کم هست
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Usb
این که شما میگی تئوری هست. عملا سرعت کم ترهنقل قول:
این سرعت هارد پاسپورت وسترن هست با USB 2 .همینطور که مشخصه سقف خاصی داره :
در ضورتی که خیلی بعید به نظر می رسه این محدودیت به هارد مربوط بشه ... آخه سرعت 24 برای هاید خیلی کمه !کد:http://www.xbitlabs.com/articles/storage/display/wd-passport_3.html#sect0
خب اون مثالی که من زدم هم از همین مدل هارد بود ولی سرعت writeش 40 بود . چرا ؟ چون سرعت write هارد لپ تاپ پایین بود .نقل قول:
سرعت هارد یو اس بی 2 خیلی که باشه 20MB/s هست ولی هارد Western Passport USB3 حدود 60-70 هست که فرقش خیلیه !
نمیدونم منظورمو تونستم خوب برسونم یا نه ؟ این سرعت هایی که میگن در صورتی واقعی هست که تمام Device هامون usb3 باشه . شما برای 15 الی 20 تا سرعت بالاتر میخوایی قید کیبوردو بزنی ؟
2 شبانه روز recoverش طول کشید ؟نقل قول:
ارتباط اون دو جمله اینه که یک دفعه یک ترابایت داده از روی هارد اکسترنال USB2 که دارم پاک شد ... برای برگردوندن فایل ها ی هارد اکسترنال دیگه قرض کردم تا روی اون ریکاور کنم... یکی دو شبانه روز طول کشید آخرشم فکر کنم همه فایل ها رو بر نگردوندم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا انتقالش به هارد دیگه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر می کنید اگه تا مهر صبر کنم و قیمت ها هم بیاد پایین پقدر پایین بیاد ؟ اگه در حد 30 - 40 تومن باشه ارزش صبر کردن نداره
عمرا انقدر افت داشته باشه .
نمیدونم ، من 6 ماهه زدم تو خط لپ تاپ .:31:نقل قول:
سال های قبل چطور بوده ؟
کی بوردش هم اونقدرا بد نیستا
باید امتحان کنن شاید دیدن مشکلی ندارن
شما این مدل رو داری؟نقل قول:
باید برم از نزدیک ببینم ...
مشکل کی بردش چطوریه ؟
کلا سرعت تایپ رو کم می کنه یا با عادت کردن درست میشه ؟ چون مثلا کسایی که به کی برد نرم عادت دارند اگه یک کی برد سفت بخرن مدتی باهاش نمی تونن کار کنن ولی وقتی عادت کنن دیگه مشکلی ندارن
اگه این لپ تاپ رو دارید یا مدتی باهاش کار کردید بگید مشکل این کی برد اینجوریه یا نه ؟ چون توی مغازه نمی تومن کلی با هر کر برد ور برم ... اونم توی حالت خاموش !
متشکرم
نه ولی باهاش کار کردم ولی نه زیادنقل قول:
حتما برو از نزدیک ببین
کیبردش منعطف هست
دکمه های سفت نداره
سطح دکمه ها پایینه نسبتا
بعضی دکمه هاشو هم که فشار میدی فرو میره دلیلش هم اینه که ما عادت کردیم به کیبورد سخت تر
عادت کنی که دست میشه
ولی من کلا از کیبورد خود لپ تاپ استفاده نمیکنم که بگم میشه یا نه
از دوستان تو بخش تبادل نظر بپرسید چون خودشون دارن مشخصا عادت کردن میتونن جوابتونو بدن