مقايسه H61 با Z68 كاريست بس بيهوده و نشان دهنده عدم آگاهي فرد. خوب معلومه z68 آخرشه....
Printable View
مقايسه H61 با Z68 كاريست بس بيهوده و نشان دهنده عدم آگاهي فرد. خوب معلومه z68 آخرشه....
سلامنقل قول:
شما پست ها رو خوب نخوندید. قضیه مقایسه مادربورد نبوده
اقای Khoshnevis میگن که اقای mass به مادربوردی بیشتر از h61 احتیاج ندارن و بهتره به جای قیمت بیشتر برای مادربورد . سی پی یو بهتری بگیرن و 2600 بگیرن و اینکه 2600 به نسبت 2500 حدود 18 درصد بهتره و مادربورد بهتر استفاده ای برای ایشون نداره/
اقای jonerex هم میگن 2600 با 2500 اختلاف زیادی نداره و بهتره که به جای قیمت بیشتر برای سی پی یو این پول رو خرج مادربورد کنن که در اینده اگه قصد ارتقا داشتن به مشکلی برنخورن و مادربورد h61 ضعف هایی داره که 5.6 تاش رو نام بردن /
من به عنوان یه شخص سوم حرف هر 2 عزیز رو تایید میکنم و فکر نمیکنم این وسط کسی بتونه دیگری رو قانع کنه.
الان اقای mass باید بیان و بگن که از سیستم در اینده چه انتظاری دارن و ایا مثلا امکان داره 2 تا کارت گرافیک بگیرن یا نه و مسائل دیگه که بشه تشخیص داد کدوم پیشنهاد دو عزیز Khoshnevis و jonerex بیشتر برای ایشون بهتر است. همین. و دیگه فکر نکنم نیازی به ادامه بحث باشه.
يه سي پي يو يه خورده بگيره به چه قيمتي به قيمت اينكه مجبورش يه مادربورد ضعيفتر+رم ضعيفتر و براي ارتقا روز ازنو
شما که کلا" تو باغ نیستید... پست ها رو از اول بخونین...نقل قول:
با تشکر از شما که با من همدردی میکنید.نقل قول:
درمورد کارت گرافیک قبلا عرض کردم که ممکنه آینده کارت گرافیک مجزا اضافه بشه و اینکه کلا بحث اورکلاک و قابلیت مادربرد در این زمینه رو لازم نداره. آیا بجز این دو مدل مادربرد هیچ مادربرد دیگری که بین ایندو باشه وجود نداره؟ که همه و علی الخصوص من راضی بشیم :10:
---------- Post added at 08:09 PM ---------- Previous post was at 08:05 PM ----------
خواهشا ادب رو رعایت کنیدنقل قول:
این دو دوست عزیز علیرغم بحث در این تاپیک اصلا نسبت به همدیگه بی احترامی نکردن. حالا شما با یه پست از الفاظ نامربوط استفاده میکنی. با بی احترامی کسی نمیتونه حرفش رو به کرسی بشونه اونم تو این انجمن و این سطح معلومات.
نقل قول:
شماره داشت بهتر بود این سوال های که برسیدی منظور دار و مغرضانه هست گفتم یکجور سوال میکنی که میگم مخ مارو گیر اورده سرکار گذاشته سوال میتدی هارو میبرسی که به طرف بگی سیستم من رو قبول داره نه عمرا من همچی هزینه 140 هزار تومانی بابت این فناوری نمیدم و بیشنهاد هم به مبتدی کاربر معمولی نمیدم چون از نظر من یولش حروم میشه و بلااستفاده میمونه برای آینده نامعلوم
شما از حرف اینکه فناوری hyper threding بدرد یک کاربر معمولی میخور تعجب میکنم !!! (منم مغرضانه جواب بدم:اگر من برای دوستم بخوام سیستم بخرم یک مادربرد میخرم که چشم خورد کف کنه و بگم اینهمه فناوری داره که سرش سوت بکشه نه اینکه بگم فناوری hyper threding ولی مادربردش در بایین سطح قدرت هست و اون دلیلایل شمردم نداره )
خود اینتل گفته 30% در بنچمارک من از 15%بیشتر ندیدم کارایی از اول گفتم برای حرفه ای ها داره چون نرم افزار باید Multi Thread یا Multi Core که بتونه سابورت کنه این نرم افزار ها در تدوین سه بعدی و بازی سازی و.... هست بدرد یک کاربر معمولی نمیخوره
بله این رو خودم بارها گفتم و بنچمارک گذاشتم
خودت بارها گفتی و این حرف رو 100% تایید کردی یک cpu i3 2100 دو هسته ای در تمام بازی ها قدرتش اندازه 6 هسته ای amd هست و میبینی بیشتر برنامه ها و همه بازی ها با دو هسته بر قدرت بهتر عمل میکنن تا 6 یا 4 متوسط
سوال های مبتدی ها و سرکاری اگر من h61 بیشنهاد بدم 140 هزار تومان رو برای کارت گرافیک در نظر میگیرم نه 2600
این سوال ها رو خودت باید به طرف بگی همیشه که بیشنهاد من بر این اساس هست اگر نه من هم میتونم در مورد فناوری و مزیت های z68 خیلی سوال بکنم و بگم آیا شما قبول داری بدرد میخورد یا نمیخورد آیا این بنده خدا اومد گفت این سیستم من چرا این فناوری هارو جواب نمیده آیا شما جواب گو هستی
اگر با من خصومت شخصی نداری چرا برداشت ها غلط و توهین آمیزت در همه بحث ها ادامه داره و من رو مورد لطفت قرار میدی خوب منکه شمارو از اول نمیشناسم نمیدونم چرا اینطوری سوال میبرسی عین مبتدی ها برای همین قبلا گفتم شما مطالعه نداره آخه از سوال هات اینجور برداشت کردم قبلا که مبتدی هستی ولی در این تایبک میبینم با اینکه میدونید h61 چه نقص های داره مثل مبتدی ها سوال میبرسی 1000% این جور سوال برسیدن اشتباه هست و برداشت غلطی داره شما به جای بحث های ادامه دار خوب وقتی خودت میدونی از اول بگو این نقصه ها و مزیت های h61 هست حالا صاحب تایبک خودش میدونه
خوب اگر اینطور هست من اولین بیشنهادم رو تکرار میکنم چرا دنبال درسر اضافه کردن کارت گرافیک هستی این گرافیک در این سیستم کاملا جواب میده و همون 700 تومان هست تازه مانیتورش اگر رزولیشن بایین داشته باشه چندین سال برای یک کاربر معمولی بدرد میخوره مانیتورش مدلش چیهنقل قول:
CPU= Intel Core i5-2400=225POWERCOLOR HD5770 1GB GDDR5=140
MB= GA-P61-DS3-B3=125
Ram= APACER RAM DDRIII 1333 4GB=33
HDD= samsung f3 1tb=68
Case= Case=GREEN MD 121=33
K+M=A4TECH =15
POWER= Green 530aeu=73
all=710
با تشکرنقل قول:
آخه دوستم یه برادر کوچکتر داره و عملا هردو از این سیستم استفاده خواهند کرد. خواستم آینده نگری کرده باشم که اگه احیانا داداش کوچیکه هوس گیم به سرش زد مشکلی از این بابت نداشته باشن. آخه الان میگن بازی نمیکنن ولی وقتی خونه دوست و آشنا گیم ها رو ببینن حتما دلشون میخواد. بچه ن دیگه.
(والا ما که خودمون 32 سالمونه هنوزم گیم بازی میکنیم :18::41:، چه برسه به بچه های این دوره زمونه :46:)
مونیتورشون رو نمیدونم چیه. درضمن K+M دارن و کیس هم Magnum II میخوان. راستی رم یدونه 4 منظورتونه؟ آخه این مادربرد فقط دو تا رم میخوره. کلا وقتی مشخصه هاش رو اینجا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دیدم، بنظرم مادربرد جالبی نیومد. USB3 نداره و دوتا جای رم هم بیشتر نداره. اگه ممکنه یکی دیگه معرفی کنید.
باز هم ممنون
هر کابر آگاهی میدونه این سوالات نه تنها ابتدایی نیستند بلکه ادعا های شما در طول این تاپیک رو به چالش میکشند.نقل قول:
شماره داشت بهتر بود این سوال های که برسیدی منظور دار و مغرضانه هست گفتم یکجور سوال میکنی که میگم مخ مارو گیر اورده سرکار گذاشته سوال میتدی هارو میبرسی که به طرف بگی سیستم من رو قبول داره نه عمرا من همچی هزینه 140 هزار تومانی بابت این فناوری نمیدم و بیشنهاد هم به مبتدی کاربر معمولی نمیدم چون از نظر من یولش حروم میشه و بلااستفاده میمونه برای آینده نامعلوم
شما از حرف اینکه فناوری hyper threding بدرد یک کاربر معمولی میخور تعجب میکنم !!! (منم مغرضانه جواب بدم:اگر من برای دوستم بخوام سیستم بخرم یک مادربرد میخرم که چشم خورد کف کنه و بگم اینهمه فناوری داره که سرش سوت بکشه نه اینکه بگم فناوری hyper threding ولی مادربردش در بایین سطح قدرت هست و اون دلیلایل شمردم نداره )
خود اینتل گفته 30% در بنچمارک من از 15%بیشتر ندیدم کارایی از اول گفتم برای حرفه ای ها داره چون نرم افزار باید Multi Thread یا Multi Core که بتونه سابورت کنه این نرم افزار ها در تدوین سه بعدی و بازی سازی و.... هست بدرد یک کاربر معمولی نمیخوره
بله این رو خودم بارها گفتم و بنچمارک گذاشتم
خودت بارها گفتی و این حرف رو 100% تایید کردی یک cpu i3 2100 دو هسته ای در تمام بازی ها قدرتش اندازه 6 هسته ای amd هست و میبینی بیشتر برنامه ها و همه بازی ها با دو هسته بر قدرت بهتر عمل میکنن تا 6 یا 4 متوسط
سوال های مبتدی ها و سرکاری اگر من h61 بیشنهاد بدم 140 هزار تومان رو برای کارت گرافیک در نظر میگیرم نه 2600
این سوال ها رو خودت باید به طرف بگی همیشه که بیشنهاد من بر این اساس هست اگر نه من هم میتونم در مورد فناوری و مزیت های z68 خیلی سوال بکنم و بگم آیا شما قبول داری بدرد میخورد یا نمیخورد آیا این بنده خدا اومد گفت این سیستم من چرا این فناوری هارو جواب نمیده آیا شما جواب گو هستی
اگر با من خصومت شخصی نداری چرا برداشت ها غلط و توهین آمیزت در همه بحث ها ادامه داره و من رو مورد لطفت قرار میدی خوب منکه شمارو از اول نمیشناسم نمیدونم چرا اینطوری سوال میبرسی عین مبتدی ها برای همین قبلا گفتم شما مطالعه نداره آخه از سوال هات اینجور برداشت کردم قبلا که مبتدی هستی ولی در این تایبک میبینم با اینکه میدونید h61 چه نقص های داره مثل مبتدی ها سوال میبرسی 1000% این جور سوال برسیدن اشتباه هست و برداشت غلطی داره شما به جای بحث های ادامه دار خوب وقتی خودت میدونی از اول بگو این نقصه ها و مزیت های h61 هست حالا صاحب تایبک خودش میدون
گفتم به دور از حاشیه جواب بدین به همین دلیل بود اما شما کاملا" به حاشیه رفتید.
تا زمانی که جواب تک تک سوالات رو نگیرم ادامه بحثی که شما در اون به ادعای خودتون جواب مغرضانه میدید بی فایده است ...
همون پست اول نظرم رو در مورد خرید کارت گرافیک گفتم، خب باز هم تکرار میکنم:نقل قول:
با تشکر
آخه دوستم یه برادر کوچکتر داره و عملا هردو از این سیستم استفاده خواهند کرد. خواستم آینده نگری کرده باشم که اگه احیانا داداش کوچیکه هوس گیم به سرش زد مشکلی از این بابت نداشته باشن. آخه الان میگن بازی نمیکنن ولی وقتی خونه دوست و آشنا گیم ها رو ببینن حتما دلشون میخواد. بچه ن دیگه.
(والا ما که خودمون 32 سالمونه هنوزم گیم بازی میکنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، چه برسه به بچه های این دوره زمونه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
مونیتورشون رو نمیدونم چیه. درضمن K+M دارن و کیس هم Magnum II میخوان. فکر کنم اگه اینجوری تغییر بدیم درست میشه.
باز هم ممنون
cpu: intel core i7 2500: 245
mb:asrock h61icafe: 119
ram: 2*2G kingmax 1333: 34
vga:power color 5770: 140
hdd: samsung 1TB model HD103SJ: 68
hdd: FSP SAGAII 500: 55
case: magnum2: 46
sum: 707