-
یه سوال در مورد همون اولین تاپیک
خسته نباشید و بی نهایت ممنون بابت این آموزش کامل
من تمام مراحل نصب رو مثل آموزش پیش میرم. منتها اون مرحله که باید گزینه ی appsرو بزنم بعد از زدن این گزینه کادر آبی رنگ کوچیک loading... ظاهر میشه و هر چی منتظر می مونم هیچ اتفاقی نمیفته. چیکار کنم؟ مشکل از کجاست؟
یه سوال دیگه. بعد از نصب فقط یه بار می تونم از برنامه(pc suite) استفاده کنم. یعنی وقتی بستمش، بار بعدی که میخوام بازش کنم یه کادر پر از نوشته های چینی ظاهر میشه که یه تصویر کلید کنارش هست. کرک میخواد؟ چشه؟!
-
با سلام به همه دوستان من سونی اس دارم هر بار که سعی می کنم از این نرم افزار استفاده کنم پیغام میده که مموری گوشیت کمه! میشه راهنمایی کنین؟ ممنون
-
سلام به همه دوستان
مشکل من حل شد نمی دونم به خاطر ورژن آندرویدم که 4 هستش بود یا نرم افزار در هر صورت اگر کسی به این مشکل برخورد به اینترنت وصل بمونه و گوشیشم وصل باشه بعد یه مدت یه پنجره جدید باز میشه که همش چینیه گزینه سمت چپو انتخاب کنیدو منتظر بمونید تا کامل شه باز دوباره گزینه چپو بزنیدو صبر کنید تو مرحله بعد فقط یه گزینه میمونه بعد همونو بزنید گوشیتونو میشناسه و حله اگرم نشد یه بار کابلو جدا کنید دوباره وصل کنید
-
من یه بار ازش استفاده کردم ولی از ظاهر و رابط کاربریش و .... اصلا خوشم نیومد!
به نظر من اصلا ارزشش رو نداره که بخوای نرم افزارهای چینگ چانگ چونگ استفاده کنی ! :دی
-
من تبلت galaxy note و ویندوز 7 دارم قبل از این که نرم افزار رو نصب کنم درایور تبلتم رو نصب کرده بودم الان چند روزه دارم امتحان میکنم اما نمیتونم تبلتم رو به نرم افزار بشناسونم کمکم کنید.
-
متشکرم :n18::n18::n18::n18::n18: