-
زیاد این موضوع که کی برنده میشه کی بازنده مهم نیست، هدف ورژن ایرانی این مسابقه، یه دور هم بودن جذاب و دیدن چهر ه های معروف در محیطی صمیمی و شخصیه، دیدن یه جمع دوست داشتنی، صادقانه و بی ریا و به دور از بی ادبی ها و کم ظرفیتی ها و تنگ نظری هایی که معمولا در بفرمایید شام (آن ور آبی ) بین مهمونا حاکم بود...
اتفاقا امتیاز دادنا رفاقتی نبود، از یه دید منصفانه هم بود، رفاقتی بودن یعنی اینکه مثلا امیر حسین رستمی بیاد به دوستش حمید عسگری 10 بده به بقیه نمره ی پایین تر (فقط به خاطر رفاقت) و یا هر کدوم دیگه از اونها....اما دیدیم که هر سه نفرشون به همه 10 دادن، دادن یک امتیاز ثابت به همه یعنی نشون دادن این موضوع که هیچ کس با دیگری فرقی نداره، اگه مهران غفوریان هم به همه 10 می داد خیلی اتفاق جالبی میفتاد تو این برنامه، همه نمره ی کامل میگرفتن، که در حقیقت همینطور هم هست و همشون زحمت کشیدن و از جون و دل میزبانی کردن....
اینجا فقط امتیاز مهران غفوریان تعیین کننده بود، که با این حساب که به دیرباز بیشترین امتیاز رو داد، یه جورایی دیرباز از لحاظ طعم غذا و... برنده محسوب میشه...
ولی من خودمم دوست داشتم جایزه رو مهران غفوریان ببره...
کلا سری جدید خیلی بهتر از سری قبلیه...
اما این قسمت جدید که بازیگرها از گروه سنی بالاتری هستن، نمیدونم واقعا چه جوری در میاد؟؟؟ خیلی انتخاب متفاوتی بود، اصلا قکرشو نمی کردم...
-
سری جدید مرداش خیلی خوب بود
کامبیز دیرباز از هم محلیای ماست
خیلی خونواده خون گرمی داشتن
با شهر من آشنا بشید واقعا راست میگه که ادم تو تهران رنگ زندگی رو خاکستری میبینه
البته بگذریم از این موضوع که مهران غفوریان خیلی بد غذاست و حمید عسگری هم به زور کتک می خنده
اما جایی که امیر حسین و کامبیز عزیز هستن خیلی خوبه
-
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سری جدیدش با حضور : فیروز کریمی، اکبر عبدی و بیژن بنفشه خواه و با میزبانی رضا داودنژاد چند روزی است که توزیع شده
کارگردان: محمد شایسته
این قسمت را دیدم به نظرم گروه جالبی نیست! بیژن بنفشه خواه مرتب در حال خنده است اکبر عبدی با یک لهجه مسخره مثلاً میخواد خندهدار باشه از فیروز کریمی هم انتظار خندهدار بودن ندارم! رضا داودنژاد هم بیشتر در حال آشپزی بود!
-
فیروز کریمی یعنی از اولش در حال خوردن بود تاااااا آخر.
اصلا هم نتونست با بقیه رابطه برقرار کنه و 4 کلمه حرف بزنه.
-
شام ایرانی - میزبان شب دوم، بیژن بنفشه خواه
-
خیلی مسخرس که دارن تقلید میکنن!!
-
دوستان غیر از اون دو گروه اول (رامبد و رفقا؛ شقایق دهقان و رفقا) چند گروه دیگه پخش شده؟ کیا؟
-
نقل قول:
دوستان غیر از اون دو گروه اول (رامبد و رفقا؛ شقایق دهقان و رفقا) چند گروه دیگه پخش شده؟ کیا؟
دو تا گروه
یکی گروه مهران غفوریان، امیرحسین رستمی، کامبیز دیرباز و حمید عسگری بود
که خیلی خوب بود، البته بیشتر بخشای مربوط به مهران غفوریانش ... تکه ها و چرت و پرتایی که می گفت خیلی خنده دار بود خداییش :دی
سری بعدی هم الان داره پخش میشه که تا حالا دو شبش اومده
فیروز کریمی، اکبر عبدی، بیژن بنفشه خواه و رضا داودنژاد
بدک نیست، ولی فیروز کریمیش نچسبه، بیژنش خیلی می خنده، اکبر عبدی خیلی سعی می کنه تیکه بندازه، رضا داودنژادش هم زیادی خودش رو گرفته
در کل اصلاً در حد سری مهران غفوریان اینا حرفاشون جالب نیست، ولی بد هم نیست، واسه سرگرمی خوبه
یه تیکه هایی از شب رضا داودنژادش باحال بود، تو شب بیژن بنفشه خواه هم آشپزی بیژن به خاطر کاراکتر بامزه اش خوب بود
-
تو این سری شب اولش فیروز واقعا نچسب بود...
اما تو شب دوم دو تا خاطره خوب تعریف کرد بهتر شد:n02:
فیروز کریمی به اکبر عبدی میگه مثل بهرام شفیع میپری تو حرف مردم...خداییش هم راست میگه...تا ادم میاد حرف بزنه این اکبر عبدی یه چیزی میپرونه:n02:
بیژن رو هم دوس دارم..اما واقعا زیاد از حد میخنده...وقتی حرف عادی هم که میزنن بیژن در حال خندس:n02:
-
به نظر من هم فیروز کریمی یه جور عجیبی بود، ولی بسیار آشپزی تمیزی داشت..
اکبر عبدی هم اتفاقا حضورش خیلی خوب بود، خیلی تلاش می کرد جو دوست داشتنی تری ایجاد کنه، چون به هر حال تو این گروه آدمی که بالذات مجلس گرم کن باشه وجود نداشت، و اکبر عبدی با اون سنش خیلی هم خوب بود، حالا این سری که خودشم میرقصه، رقص ترکی
اما یه نکته ای که به نظر من از جذابیت این مجموعه کم میکنه اینه که تو این سری گفت حالا دیگه شما هم میتونید تو این برنامه شرکت کنید، من خودم اصلی ترین دلیلی که این مجموعه رو میخرم اینه که شرکت کننده هاش از افراد شناخته شده هستن؛ و برای آدم جالبه که ببینه چی درست میکنن، در محیط صمیمی چه جورین و ...اگه بنا باشه آدمای عادی بیان شخصا برای من دیگه جذابیتی نداره.، شما نظرتون چیه؟