-
اینم اطلاعاتی برای وقتی که وارد بازی شدید تا سر درگم نباشید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی رفتی بازی اول یه Cut-Scene نشون میده که بعد از تماشای اون یک مرحله ی آموزشی شروع میشه و بعد از اون میرین داخل شهر یا Town میشید که اصل بازی در اینجاست..
وقتی داخل شهر شدی باید بری دنبال علامت ! یا ? که این علامت ها نشون دهنده ی NPC (None Player Character)q هستش که قراره بهتون ماموریت هارو بده.
میری پیشه اون و ماموریت رو با صحبت کردن باهاش دریافت می کنی و بعد میری سمت جایی که روی نقشه مشخص شده و در اونجا یک تابلو و کشتی می بینی که باید بری پیشه اون تابلو چون روی این تابلو مثلا نقشه ی مکان های بازی وجود داره، بعد از این که نزدیک به تابلو شدی مکان ماموریت رو انتخاب می کنی و بعد سختی و Challenge ای که دوست داری رو انتخاب می کنی و بعد میزنی شروع بشه که داخل کشتی خواهی شد و در اونجا می زنی استارت تا ماموریت شروع بشه و حالشو ببری !
-
ببخشید دوبار پست داده شده بود، معذرت :31:
پست آخر صفحه قبل هم نگاه کنید لطفا ..
-
آقایون به تمام کسایی که تو بازی هستن خواستم بگم من یه Guild زدم به نام Persian Legends که تا حالا فقط یه نفر یعنی فقط INF3RN4L2 در Guild هستش..
خواهشا همگی جمع شین همه دوستان رو دعوت کنیم تا Guild لول یا Rank Up شه چون XP رم می بره بالا وقتی تو Guild هستیم ! مثلا الان با دو نفر 10% XP بیشتر میده !
البته کارای دیگه ای هم میشه کرد که هنوز وارد نیستیم ...
ممنون !
من لول ام 51 هستش و اینم عکس کاراکترمه :
-
من بازیرو زدم دانلود شه تا 2 ساعت دیگه دانلود میشه.الان داشتم میخوندم که بچه ها گفتن باید از وی پی استفاده کرد برای بازی.من که ایران نیستم و مالزیم اگه دانلود کنم مشکله شما رو دارم؟!منم باید وی پی بگیرم؟!
اگه آره که من نمیدونم اینجا وی پی از کجا گیر بیارم!پس باید صبر کنم تا بازی رو global کنن.
-
فکر نمیکنم شما مشکلی داشته باشی
-
شما هم می خواید به احتمال زیاد.
ما برای تحریم چیز پی ان نمیخواستیم.برای این بود که بازی Global نشده بود و فقط توی کانادا و امریکا میشد بازی کرد.
شما هم که توی مالزی هستین فکر نمی کنم بتنونید بازی کنید.
-
آره دقیقا این بازی فقط برای کانادا و آمریکاست و کشورهای دیگه نمیتونم بازی کنن.مگر اینکه از وی پی استفاده کنن.(دیروز داشتم سرچ میکردم ودیدم هرکی خواسته بازی کنه از وی پی استفاده کرده)ولی سازنده ی بازی قول داده که به زودی بازی گلوبال میشه.
-
بابا این بازی گرافیک خیلی خیلی توپی داره ولی حیف که با چیز پی ان باید بازیش کرد :41::41::41:میگم هر وقت طوری شد که بتونیم بدون چیز پی ان بازی کرد بگید تا من دانلود کنم
-
من فردا شروع میکنم دانلود 3 روزم طول میکشه بعد میام
-
آقایون نسخه Vindictus EU هم اومد که امید ما هم به این نسخه بود که Global باشه ... اما به نظر نمیاد این هم Global باشه و فقط انگار اروپایی ها می تونن بازی کنن.. حالا من مطمئن نیستم ، اگه کسی می تونه سریع دانلود کنه و امتحان کنه بیاد بگه ، چون خیلی خوب میشه !