نقل قول:
حرفت درسته اما اینکه اینجوری بهش بگی توهین میشه بهش .
فکر نکنم ناراحت شده باشه به هر حال من اصلا قصد توهین نداشتم :20:
پستای منو که میخونید خودتون چند تا شکلک :20: + :31: + :10: + :11: بزارید جلوش !
نقل قول:
نه جوگیر نشدم چون برادرم کمی در قسمت های برنامه نویسی کمک می کنه چون رشتش همینه و محیط بازی فقط سلیقه ای هست ولی فکر نکردم که اسون هست همون فیلم های 3dbuzz را نگاهکردم و نگاه خواهم کفایت می کنه نمی خواهم GEARS OF WAR 4 بسازم در حد بازی های ایرانی بلکا کمتر از انها
این که آموزش های 3DBuzz رو نگاه میکنی خیلی خوبه !
دوست عزیز، برادر شما درسته برنامه نویسه ولی فکر نمیکنم تا حالا برنامه نویسی بازی کار کرده باشه و صد در صد برنامه نویسی نرم افزارهای کاربردی (Application) کار کرده !
برنامه نویسی برای بازی و نرم افزار درسته که هر دو شاید یه مفهوم رو دنبال کنه ولی تفاوت های خاص خودش رو داره ! مخصوصا Unreal Script که اسکریپت نویسی انجین UDK هست !
اگه داداشت قبلا خودش برنامه نویسی بازی کار کرده خب صد در صد میتونه بهت کمک کنه ولی اگه کار نکرده فکر نمیکنم بتونه ! حداقلش اینه که باید کدهای مربوط به انجین ها رو حفظ باشه تا بتونه بفهمه این چی کار میکنه.
بازی های ایرانی هم تک نفری ساخته نمیشن !
در کل اعتقاد من اینه که تک نفره نمیشه بازی ساخت ... اولش لذت بخشه بعدش وقتگیر و خسته کننده.
نقل قول:
درسته که FPSC خیلی نسبت به UDK محدود تره ولی هم بازی خوب میشه با FPSC ساخت و هم امکان داره بازی UDK بد باشه من اینجا نه از FPSC طرفداری میکنم نه از UDK بد میگم اگه بازی خوب ساخته بشه دیگه ایراد موتور یا برنامهاش چیه؟ مهم اینا نیست دوست عزیز مهم بازییه که ساخته میشه.
یکی از مهم ترین شرط های اینکه یه بازی خوب ساخته بشه انتخاب انجین اونه !
شما اگه حتی یک موضوع رو بخوای با هر دو انجین UDK یا FPSC پیاده کنی صد در صد متوجه محدودیت عجیب FPSC نسبت به UDK میشی ! بنابراین خروجی خوبی هم نمیگیری.
خروجی خوب کاملا با انجین اون بازی در ارتباطه !
مثل این میمونه بازی Crysis رو به جایی که با CryEngine بسازن بیان با FPSCreator بسازن !
آیا همون خروجی رو میده ؟ :10:
نقل قول:
دوست عزیزم به آدم های خبره این انجمن نگاه کن که از کجا شروع کردند.
شما اگه تا حالا سراغ هیچ موتوری نرفتی من دوتا موتور رو به شما پشنهاد می دهم یکی گیم میکر و یکی گیم استدیو
UDK اصلا ساده نیست .پیشنهاد هم نمی کنم نرسیده بهش بچبسی البته باخودته .دو تا موتور بالای یادگیرشون بسیار ساده است
در مورد UDK کاملا موافقم ! اگه هیچ تجربه ای از بازی سازی نداری بهتره الان سراغ یه انجین دیگه بری تا بیشتر آشنا شی که من بر خلاف پرویز جان انجین Unity3D رو بهت پیشنهاد میکنم :11: