به نظر من اگه اینطوریه باید خونه کاملا عایق بندی شده باشه.اگر هم عایق نیست تعویض پنجره ها با دو جداره خیلی خیلی فرق میکنه.الان بدون تخریب تعویض میکنن.نقل قول:
اگه همه چی استاندارد باشه اون اعدادی که نوشتم جواب میده که هیچ زیاد هم میاد.:31:
به نظر من اگه اینطوریه باید خونه کاملا عایق بندی شده باشه.اگر هم عایق نیست تعویض پنجره ها با دو جداره خیلی خیلی فرق میکنه.الان بدون تخریب تعویض میکنن.نقل قول:
اگه همه چی استاندارد باشه اون اعدادی که نوشتم جواب میده که هیچ زیاد هم میاد.:31:
سلام دوستان عزیز
ببخشید من یه اسپلیت کم مصرف با برچسب انرژی A میخواستم که ازنظر سرمایشی خیلی خوب باشه و فضای خونه خنک بمونه نه اینکه بعد از اینکه خاموشش کردیم بلافاصله خونه گرم بشه ، خونمون زیاد بزرگ نیست و کلا 90 متره ، قیمتش هم تا یک و پونصد ، اگه میشه راهنمایی کنید
برچسب انرژی الان روی بیشتر کولرها هست. موقع خرید خودتون ببینید کدومشون برچسب A دارند.
متاسفانه اگر خونتون عایق بندی نشده باشه بعد از حدود نیم ساعت باید کولر را دوباره روشن کنید.
سلام دوستان
تهران هستیم حدود 80 متر آپارتمان رو میخوام خنک کنم و اصرار به ال جی هم دارم !!:18:
چی پیشنهاد میکنین و قیمت چنده؟ آیا این برند خوبه (تقریبا میخوام همه چی رو از این برند بگیرم، تی وی و یخچال و ماشین لباسشویی و ...) نظرتون چیه؟
با تشکر
فرهاد
سلام تو رو خدا نخندینا کسی در مورد این دستگاه اطلاعاتی داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تصفیه کننده هوا و تولید کننده یون منفی هست.(با این سایز فسقلیش هوای مورد نیاز یه کبوتر رو تصفیه میکنه:27:)نقل قول:
ممنون ازتون حالا واقعا کار میکنه؟؟؟؟؟نقل قول:
یون منفی چیه؟
نه بابا.برای تصفیه هوا چند لایه فیلتر به کار میره که حتی یک لایش تو این جا نمیشه.:27:البته اینم بگم که بعضی لپ تاپ های ASUS تو خودشون تصفیه کننده دارن ولی به نظر من یه چیز کاملا تبلیغاتی و بی کاربرده.نقل قول:
برای اطلاعات بیشتر در مورد یون منفی و کاربردش به لینک زیر مراجعه کنید.
کد:http://en.wikipedia.org/wiki/Air_ionizer
مرسی ازتون اما من واقعا موندم دستگاه های حرفه ای با اون قیمت و این چیز کوچولو...!!!!
ممنون از راهنماییتون !!!
یعنی هیچکی نیست جواب بده!!!
---------- Post added at 11:24 AM ---------- Previous post was at 11:21 AM ----------
یعنی کسی نیست جواب بده !!!:23:نقل قول: