نقل قول:ممنون!نقل قول:
چرا اینجوریه؟!!
خوب یکی شاید آزاد هم قبول شده باشه،نمیتونه که نره و منتظر باشه که قبول میشه یا نه!
اون وقت تکلیفش چیه؟
Printable View
نقل قول:ممنون!نقل قول:
چرا اینجوریه؟!!
خوب یکی شاید آزاد هم قبول شده باشه،نمیتونه که نره و منتظر باشه که قبول میشه یا نه!
اون وقت تکلیفش چیه؟
شما میری آزاد اگر قبول شدی بعد انصراف میدی....
البته در صورتی که مشکل نظام وظیفه نداشته باشین و اولین بارتون باشه که انصراف میدین.نقل قول:
دوستان جواب این سوالمو ندادین
از هر کی میپرسم میگه باید یک تا ده بزنی و بیشتر از دو تا نمیشه انتخاب کرد.واقعا گیج شدم.:41:کد:برای انتخاب که هیچ محدودیتی نیست؟(هم تعداد رشته های انتخابی و هم اولویتشون)
نقل قول:فکر کنم من باید کلا قید بین المللی رو بزنم!!چون اگه بخوام انصراف بدم میشه دو بار انصراف!نقل قول:
البته هزینه بین اللملی هم بالاست در کل !
ممنون از همگی دوستان
شما بازم تو تاپیک نظام وظیفه بپرس شاید تبصره ای چیزی باشه(هر چند بعیده).من یه بار پرسیدم اینطوری جواب دادن.نقل قول:
نقل قول:
یه کار دیگه هم میشه کرد و اونم اینه که اگر آزاد قبول شدید جاتون رو برای ترم بهمن ماه رزرو کنید و اگر کار بین المللتون جور نشد از ترم بهمن در آزاد شروع به خوندن کنید.نقل قول:
دوستم که رشته تجربی هست میپرسه با سی هزار میتونه داروسازی یا پزشکی و دندانپزشکی بین المللی قبول بشه؟/دانشگاهش مهم نیست میتونه قبول بشه؟
خیلی خیلی بعیده...نقل قول:
با سلام خدمت دوستان عزیز
می خواستم ببینم با رتبه 21000 منطقه 3 احتمال قبولی در بین المللی بم رشته دندان پزشکی یا پزشکی چقدر هست؟
خیلی خیلی بعیده....نقل قول:
تقریبا باید بگم متاسفانه خیر....
حتی احتمال این هست که برای مصاحبه هم اسمتون در نیاد....