اصلا نسخه قبلی مترو بر مینای تیر بود...یعنی معاملات واسه تیر انجام میشد...یکم هیجان بالاتر می رفت ولی دیگه خیلی کم بود..:sq_8:
Printable View
اصلا نسخه قبلی مترو بر مینای تیر بود...یعنی معاملات واسه تیر انجام میشد...یکم هیجان بالاتر می رفت ولی دیگه خیلی کم بود..:sq_8:
یه خبر درباره بازی منتشر شد ولی کسی بهش اشاره نکرد!
در خبری که منتشر شد عنوان شد که Metro: Last Light دارای بخش multiplayer در زمان انتشار نیست. این خبر توسط 4A Games تایید شده همینطور 4A اشاره کرد تیمشون برای تمرکز 100 درصد در بخش تک نفره دارند کار میکنند. توسعه دهنده اینطور اشاره کرد که برای Metro: Last Light یک تیم کوچک برای توسعه بخش اولیه multiplayer بود, که 4A سازنده بازی بعد از نمایشگاه E3 تصمیم گرفتند تا تیم چند نفره هم بر روی single player campaign کار کنند و تمام تمرکز سازنده هم روی این بخش هست.
در ادامه صحبت ها اینطور اشاره شد که خوشبختانه از بخش تک نفره نتیجه بهتری گرفتند و بخش چند نفره فقط به عنوان نمونه و بخشی از کار در حال توسعه بود.عنوان اول شخص Metro: Last Light برای سه پلتفرم PC, PS3, و Xbox 360 در 2013 منتشر میشود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقــــــــا هنوز تاریخ درست حسابی واسه انتشار نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه هنوز همون سه ماه اول 2013 دقیق ترین تاریخی هست که اعلام شده.
مترو 2033 رو هنوز کارت گرافیک های خفن لپ تاپ روی حالت اولترا 20 فریم اجرا میکنن دیگه فکر نکنم بشه این بازی رو روی جی تی 540 حتی med بازی کنم ....!
واقعا بازی به این بزرگی کسی چرا درموردش حرف نمیزنه؟!
البته سازنده عزیز هم نه دمو میده نه اسکرین شات نه هیچی! : دی
با این حال از اون بازی ها هست که حسابی منفجر میکنه دلیلش هم نسخه قبلی بود سازنده ای که تازه کارش رو بعد از جدا شدن استودیو قبلی با 2033 انجام داد و اینبار با یک شاهکار روبرو هستیم بخصوص در بخش گرافیک و اتمسفر جو باحالی رو ایجاد میکنن! فیزیک بازی هم خفن دیوانه وار!
تاریخ انتشار هم برای هر 3 پلتفرم March 2013 هست.
+
درمورد نوسینده بازی هم اصلا کسی بهش اشاره نکرده استاد گلاخوفسکی! ( حامد عزیز بدون کوجیما فقط استاد نیست : دی )
عکسش رو نگا کنید... مشخصه روسی هست طرف!! :n02:
در June 12, 1979 متولد شده و اصلیت روسی نویسنده و ژورنالیست هست.
درواقع مترو 2033 برداشتی از کتاب این شخص بوده و در ادامه هم Last Light به ادامه داستان همین کتاب اشاره داره...
تو ورژن قبلیش که واقعا تیر کم داشتیم ... من خوردم آدمی هستم که خیلی خیلی صرفه جویی میکنم رو تیر زدن و سعی میکنم با عواملی که توی بازی هست آدمارو بکشم( مثل بازی dead space روی حالت impossible با دستهای خود یارو که تیز هستن ) ولی در این بازی با اینکه این صرفه جویی رو میکردم بازم کمبود داشتم ... یاده جایی بود که از مترو پیاده میشدیم یه مسیری رو با آسانسور پایین میرفتیم و یه مشت حباب زرد رنگ به سمتت حرکتت میکردن و جلوت منفجر میشدن که واقع راهی جز تیر اندازی برای کشتنشون نبود حتی رفیقت هم اونجا بود که باید نزاری بمیره .. شاید باورتون نشه 2000 تا تیر مصرف کردم .. پیش خودم گفتم با 30 تا دونه تیری که من داشتم چطوری باید اینجا رو رد میکردم ؟:n08:
البته درباره اون 2000 تا تیر باید بگم که بازی رو ه...ک کردم و تیرش رو 2000 زدم ..
دوستان بعد از اولين نسخه بازي هيچ نسخه يا مرحله اضافه ديگه اي نيومده ؟ :n23:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]تاریخ عرضه عنوان Metro: Last Light توسط ناشر جدید این بازی Deep Silver اعلام شد که گفته شد در May منتشر میشود. ناشر این بازی تایید کرد که Metro: Last Light برای هر 3 پلتفرم PC, PS3 و Xbox 360 در May 14 منتشر میشود. همینطور Dr. Klemens Kundratitz مدیر Koch Media درمورد تاریخ انتشار جدید بازی و بهتر شدن بازی صحبت کرد.
تاریخ انتشار Metro: Last Light اعلام شد
Salvation’ trailer
Humanity Is Too Blind To See Where Salvation Lies