-
برای بازی کردن Portal 2 به صورت دو نفره از نرم افزار رایگان Fix soft Portal 2 Coop استفاده کنید.این کارو خیلی راحت و سریع می کند.از ویژگی هایش می توان ظاهر بسیار زیبا،حجم کم (یک مگابایت)،قابلیت جست و جوی نقشه ها،عوض کردن nickname که در موقع chat درون بازی نام شماست،پشتیبانی از نقشه های سفارشی و جدید و ... را نام برد.از این جا دانلودش کنید (لینک مستقیم):
به .Net Framework 3.5 هم نیاز دارید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای بازی دو نفره یک نفر client می شود و یک نفر host.کسی که client است،باید قبل از host ،IP هاست را وارد کرده و روی Connect کلیک کند.host باید نقشه را از لیست نقشه ها انتخاب کرده و روی Start Hosting کلیک کند.
-
-
چطوری انلاین بازی کنیم حالا/؟
بعدم این نرم افزار که رایگانه، تروجانـــــــــــــــی چیزی نیــــــــــــــــــــســ ــــت/.؟
-
با سلام
باید وقتی تو بازی میرم روی single بزنم ؟
آخه من میزنم میگه آفلاینی نمیشه
باید چی کار کنم ؟کرک اسکیدرو رو هم ریختم اما......
با آپدیت 3 حل میشه ؟
-
سلام
بازی رو نصب کردم
رفتم کرک رو بریزم ، نمیشد ، ند 32 رو غیر فعال کردم و کرک کپی شد و بازی اومد . وقتی خارج شدم دیدم kmp , jetaudio غیر فعال شده و تمامی فایل های اجرایی نمیاد . جریان چیه ؟ مجبور شدم بازی رو پاک کنم
ریستارت کردم باز هم مشکل داشتم تا اینکه کمی باهاش ور رفتم و درست شد
کرک درستی داریم ؟؟ ببخشید ، وقت نیست پست های قبلی رو بخونم
-
دوستان سلام
جواب من رو ندادید ؟؟؟
-
من یه مشکل به شدت عجیب با این بازی دارم اونم اینه
که وسط بازی کامپیوتر یهو خاموش میشه:18:
چیکار کنم؟:41:
-
دوستان كرك جديد نميذاريد
ببخشيد كه تاپيك رو بالا اوردم
-
من آپدیت 5 رو نصب کردم کرکی که اینجا هست هم دانلود کردم ولی موقع اجرای بازی Stop Working میده
چیکار کنم؟
-
من پورتال2 نسخه ی کامپیوتر را نصب کردم. بازی رو اجرا کردم. ابتدا آرم ولو وبعد عکس بازی.بعداز چند ثانیه که عکس بازی رو نشون می ده بعدشم می پره بیرون.اینم بگم که من مشکل سخت افزاری به هیچ وجه ندارم.
دوستان چه کار کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]