سوالی در مورد کلود آنتی ویروس Hitman Pro
سلام دوستان
راستش یه سوال دارم که شدیدا ذهن منو درگیر کرده
راستش کلود انتی ویروس Hitman تقریبا دیتابیس بهترین آنتی ویروس های دنیا رو همراه خودش داره!!!! :sq_8:
G data که همیشه بیش از 99.5 درصد مخرب هارو در اکثر تست ها شناسایی کرده
Avira و Emsisoft و Bitdefender و Webroot و Ikarus که جای بحثی نیست روش...!!!
پس میشه گفت اگه واقعا به صورت کلود باشن هر کدوم این آنتی ویروس ها به تنهایی بیش از 99 درصد مخرب ها رو میتونن شناسایی کنن!!
و نکته ی جالب اینه که اصلا کلود آنتی ویروس Hitman بر روی سرعت کامپیوتر کوچیکترین تاثیری نداره(بر عکس کلود آنتی ویروس دوست داشتنی Panda که یه مقدار نا محسوسی سنگین میتونه باشه)
حالا با وجود همچین دیتابیس های شاخص و قدرتمندی؛ ما اگر لایه های دیگه ی امنیتی مثل هوش مصنوعی و رفتارشناسی و ... رو در نظر نگیریم میتونیم با این دیتابیس ها کوچیکترین بدافزار هایی که از دست سوئیت امنیتی اصلی در رفته رو کلکش رو بکنیم!!!
باید اینطور باشه دیگه...
مگه نه؟؟؟
آیا واقعا Hitman Pro به عنوان یه مکمل در کنار سوئیت امنیتی اصلی میتونه برای اسکن های ماهانه به کمکمون بیاد یا واقعا نمیشه روش هیچ حسابی باز کرد؟
من تا حدودی با تنظیماتش کلنچار رفتم
ولی هنوز نتونستم کاری کنم که این آنتی ویروس بتونه کلیه ی فایل های موجود در هاردم رو اسکن کنه...
با اینکه از گزینه ی Default Scan استفاده میکنم(همونی که خود Hitman پیشنهاد داده) ولی باز هم اسکن هاش در حد چند دقیقه ی کوتاه هست و یک سری فایل های محدود درایو C !!
یعنی به هیچ وجه نمیشه باهاش کل سیستم رو اسکن کرد!!
واقعا این قابلیت رو نداره یا اینکه تنظیمات خاصی باید بهش اعمال شه؟؟
راستی
اصلا گزینه ای ندیدم که بتونم با راست کلیک روی Drive هام بتونم حداقل به صورت دستی درایو های دیگه رو اسکن کنم!!یا پوشه ها و فایل های مشکوک و مورد نظرم رو!!!
فقط با اکتیو کردن این گزینه که در عکس میبینید؛تونستم با راست کلیک روی هر فولدر بتونم گزینه ی اسکن توسط Hitman رو ببینم که اونم همچین اسکن نمیکنه کل فولدر رو...!!!یعنی ظرف چند ثانیه کل درایو C رو اسکن باید بکنه؟؟؟ از Report که اخر اسکن میاد متوجه شدم که فقط Sub Folder هارو اسکن میکنه نه تمامی فایل های موجود در فایل ها و درایو های انتخابی!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه باید کرد که این Hitman Pro بتونه کلیه فایل های موجود در سیستم رو به طور ظریف و مو شکافانه اسکن کنه و بررسی شن؟؟
و سوال اخریم هم اینه که در مورد گزینه هایی که با علامت مشخص کردم توضیحی میدید برام؟؟؟و آیا باید اکتیو باشن اون تیک ها یا خیر؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]