خب واسه قبله عید یه چند تا روش دیگه رو هم بهت می گم . بقیش هم میره تا بعد از عید .
============================
1-Light Shaft
اینرو گفته بودی که بلد نیستی ازش استفاده کنی. یه کار کن . مپ ExampleMap رو توی یو دی کی باز کن . این Light که تصویرش رو برات گذاشتم Light Shaft روش اعمال شده . واد تنظیماتش شو و هرکاری اون کرده تو هم بکن .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
----------------------------------------------------------------------------------
2-توی این تصویر پایینی هم قسمتی که برات مشخص کردم رو دستکاری کن .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
3-دیدم که می خوای لنز فلار یاد بگیری . توی content browser راست کلیک و New Lence Flare رو انتخاب کن . واسه یادگرفتنش هم کافیه به مدل های اماده توی یو دی کی نگاه کنی .
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
4-توی این تصویری که اینجا برات گذاشتم هم با دستکاری این قسمت کیفیت به طور کاملا محصوصی بالا میره . البته چون الان وقت ندارم نمی تونم برات توضیح بدم اصلا این چیه و باید باهاش چیکار کرد . خودت یه کاری بکن. در ضمن این قسمتی که دیدی خیلی حساسه و با دستکاری به شدت سرعت رندر رو پایین میاره . ولی به کیفیتش میارزه.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
5-***هشدار: لطفا هر کسی کنجکاوی نکنه و اینجا رو دست نزنه . این کار به شدت میزان پردازش رو زیاد می کنه و امکان داره به سیستم اسیب بزبنه . ((این رو از روی تجربه شخصی می گم))
وارد این مسیر شو:
UDK\UDK-2011-01\UDKGame\Config
فایل udkengine.ini
رو باز کن . برو به قسمت [SystemSettings]
این چیزهایی که این پایین میبینی همگی معرف تنظیمات بصری توی انجین و بازیتن .که اینجا می تونی از رزولیشن تا کلی تنظیمات دیگه رو دستکاری کنی. حالا این چه فایده ای داره . شما می تونی نمونه همین فایل رو توی بازی های دیگه پیدا کنی .
که البته توی بازی های دیگه اسمشون شاید فرق کنه ولی فکر کنم engineاسم شون یکی باشه . همون فایل ها رو اگه باز کنی و به این قسمتش رجوع کنی می تونی حتی بازی و انجین خودت رو مثل اون تنظیم کنی . البته گزینه هایی که توی هردوتا مشترکه .
خب این یکی از راه های غیر استاندارد و خطرناک من بود بقیق باشه بعد عید .
سال نو مبارک