جدا از بحث این بابیلون خیلی چیز باحالیه رفیق من هر ویندوز 7(چه 32 بیت چه 64 بیت)نصب می کنه موقع اجرای بابیلون سیستمش صفحه آبی میده به هیچ طریقی هم درس نشد که نشد مجبور شد قیدشو بزنه:31:.
Printable View
جدا از بحث این بابیلون خیلی چیز باحالیه رفیق من هر ویندوز 7(چه 32 بیت چه 64 بیت)نصب می کنه موقع اجرای بابیلون سیستمش صفحه آبی میده به هیچ طریقی هم درس نشد که نشد مجبور شد قیدشو بزنه:31:.
چرا دوست عزیزنقل قول:
میشه برنامه مشابه نصب کنم ولی من نمیخوام صورت مسئله را پاک کنم و میخوام دلیل مشکلات و راههای رفع
آنها را یاد بگیرم.اینکاری هم که شما گفتین انجام داده بودم ولی مشکل حل نشد.الان مشکل چیز دیگهایه
فعلا نمیتونم وارد یوزرم بشم.
نقل قول:
متوجه منظورت هستم...ولی بعضی موقعها موضوع خیلی حاد نیست : )
=========================================
چه ارروری دقیقن میگیری؟
(اگه میخای حلش کنی وگرنه که میتونی توی یوزر جدیدت ادامه بدی)
مگه شما دو تا User نداشتید؟
خب الان داخل هیچکدوم نمیره؟
از یکی وارد بشین و فایلهای اون یکی رو کپی کنید و کلا اون یوزر رو حذف کنید.
عرض کردم که، قرار شده بود فایلهای بکآپ گرفته شده از یوزر اصلی را سرجاش برگردونم(درحالتیکه در یوزر فرعی هستم)نقل قول:
منم اینکار را کردم ولی بعد ریاستارت پیغام The Group Policy Client service failed the logon.Access is denied را در پنجره انتخاب یورز برای انتخاب ورودی به ویندوز میده...
اگر این اررور را میگیری احتمالن تنها راه سیستم ریستوره که امیدوارم غیرفعالش نکرده باشی
باید با سی دی نصب ویندوز بوت شوی
مراحل نصب رو بری تا برسی به پیغامی که وین سابقت رو تشخیص میده و گزینه ریپیر کامپیوتر رو بزن
سپس next و انتخاب سیستم ریستور
سپس انتخاب ریستور پوینت و نکست (هرچی تا زمان این ریستور پوینت نصب و تنظیم و آپ و مشابه کردی میپره در ویندوز)
تایید کن چه درایوهای ریستور بشن
پیغامهای پایاانی(yesو finish, ریست)
بعد ریست پیغام کامپلت شدن میده
متاسفانه غیرفعالش کرده بودم:41:
ولی استاد عزیز آقای ebicross وقتی این روش را پیشنهاد کرده بودن که فایلهای یوزرها را جابجا کنم نگفتن که احتمال بروز این مشکل هست که دیگه نشه وارد ویندوز شد تا یه Restore point قبل اینکارا درست کنم...:41:
من قبلا گفتم که:نقل قول:
ولی استاد عزیز آقای ebicross وقتی این روش را پیشنهاد کرده بودن که فایلهای یوزرها را جابجا کنم نگفتن که احتمال بروز این مشکل هست که دیگه نشه وارد ویندوز شد تا یه Restore point قبل اینکارا درست کنم...:41:
هنوز هم نظر من اینه که کپی فایلهای پروفایل نباید مشکلی ایجاد کنه چون مهندسهای مایکروسافت هم در انجمن ها از این روش استفاده میکنند. من هم نقل قول کردم.نقل قول:
عوض کردن پروفایل هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه. منم که گفتم به خاطر این بود که اگر بر فرض محال یک مشکل پیش اومد رفع مسئولیت کرده باشم.
عوامل زیادی توی اینکه یک روش جواب بده وجود داره. وجود زمینه ی مشکلات دیگه، ویروس، تجربه ی کاربر و خیلی چیزهای دیگه...
روش حل این مشکل هم به طرق مختلفی موجوده ولی قبل از هرکاری وارد فایلهای اون یوزر بشید و دسکتاپ و Document رو کپی کنید.
بهترین حالتش اینه از یوزر جدید استفاده کنید.
اين برنامه رو دانلود کن و تيک همه گزينه بجز Prefetch رو بزن و بعد Empty Selected کن.
بعد نرم افزار زيرو دانلود کن و رجيستري رو باهاش پاکسازي کن:کد:http://s1.picofile.com/file/6433081486/ATF_Cleaner.rar.html
روي فايل اجرايي بابيلون راست کليک کن و گزينه Run as Administrator رو بزن تا با شرايط ادمين نصب بشه.کد:http://www.filehippo.com/download_ccleaner/
سعید جاننقل قول:
الان مشکل اینه که دیگه نمیتونم وارد یوزر اصلیام بشم.در یوزر دیگه که مشکلی وجود نداره و بابیلون نصب شده روی اون کار میکنه