-
سلام دوستان من یک ماه برای خریدن این گوشی با ایکس 8 تحقیق کردم در نهایت پس از انتخاب ایکس 8 فهمیدم که 100 درصد ایکس 8 از این گوشی بهتره این گوشی بازی انکری بردز رو نمیتونه اجرا کنه اما ایکس 8 علاوه بر انگری بردز بازی های با کیفیت اچ دی هم اجرا میکنه دوستانی که بین این دو گوشی گیرن بهشون پیشنهاد میکنم ایکس 8 رو بخرن اگه پشیمون شدن من گوشیشون رو ازشون میخرم اینم ایمیلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-
نقل قول:
سلام دوستان من یک ماه برای خریدن این گوشی با ایکس 8 تحقیق کردم در نهایت پس از انتخاب ایکس 8 فهمیدم که 100 درصد ایکس 8 از این گوشی بهتره این گوشی بازی انکری بردز رو نمیتونه اجرا کنه اما ایکس 8 علاوه بر انگری بردز بازی های با کیفیت اچ دی هم اجرا میکنه دوستانی که بین این دو گوشی گیرن بهشون پیشنهاد میکنم ایکس 8 رو بخرن اگه پشیمون شدن من گوشیشون رو ازشون میخرم اینم ایمیلم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من دارم و همه ورژنهای آنگری برد هم روش بدون هیچ مشکلی اجرا کردم..ایکس 8 هم داشتم..تاچ این گوشی کجا و ایکس 8 کجا؟
این گوشی فوق العاده خوشدست تر از ایکس 8..من تعصبی نیستم اما این گوشی فقط و فقط کیفیت صفحه ش اذیت میکنه و گرنه نسبت به قیمتش عالیه
-
با عرض سلام این گوشی بهتره یا گالکسی فیت لمس و کیفیت صداشون چه جوریه
-
اقای dj mamal تاچ این گوشی با گوشی مینی گالاکسی مثل هم هستند و تاچ گوشی های اندرویدی تقریبا حساسیتشون به یه اندازست چون برنامه ها وبازی های سیستم عامل اندروید به یه صفحه لمسی حرارتی با کیفیت خوب لازم دارن و بعدش من هم گوشی کالاکسی مینی دست گرفتم گوشی ایکس 8 در حالت طبیعی بخاطر ورژن 2.1 اندروید مساوی با مینی به نظر میرسه ولی با باز کردن بوت لودر و نصب رام های بدون باگ جدید که مثل نسخه ی اصلی کار میکنن صد در صد ایکس 8 بهتر میشه همه چیزش بهبود پیدا میکنه از دوربینش گرفته تا فعال شدن مولتی تاچش و وایرلس هات اسپوت و خیلی چیز های دیگه و گوشی مینی تو پیام های طولانی مشکل داره تو گالری هنگ میکنه و کیفیت صفحه ی خیلی خیلی بدی داره و دوربین فیلم برداری ضعیف و همچنین عکاسی ضعیف داره و سی پی یو های سامسونگ قابل مقایسه با سی پی یوهای سونی اریکسون نیست برای سونی اریکسون خیلی بهتره تا سامسونگ
-
سلام گوشی زمانیکه روی ایکن اس ام اس کلیک میکنم اس ام اسها را نمیاره بلکه لیست شماره تلفنها را میاره contact ها رامیاره چرا باید چه کنم ؟