برای کسایی که نمایندگیش رو می خواند
هم تو ایران هم تو رضا نمایندگی داره
تو رضا طبقه 4 واحد 406
تو ایران طبقه 3 واحد304
فقط بدونید قیمتش 350 هست بیشتر نگند بهتون
Printable View
برای کسایی که نمایندگیش رو می خواند
هم تو ایران هم تو رضا نمایندگی داره
تو رضا طبقه 4 واحد 406
تو ایران طبقه 3 واحد304
فقط بدونید قیمتش 350 هست بیشتر نگند بهتون
باز هم ممنون. چه خوبه که استادهابی مثل شما اینجا هستن که به ما کمک می کنن. به احتمال قریب به یقین همین ML238H رو انتخاب می کنم.نقل قول:
ممنون بابت آدرس و راهنمایی.نقل قول:
1- سامسونگ فعلا نخر چون اون مدلی که شما می خری (23720 ) کمیاب شده و گرونهنقل قول:
دوستمان به اذیت شدن چشم به خاطر بزرگتر بودن نمایشگر اشاره کردن، پیشنهاد میکنم دوستان بیایند در مورد فاصله مناسب نمایشگرشان از چشم نظر بدهند، چندی قبل، تاپیکی/موضوعی ویژه در این باره ایجاد کردم که داره خاک میخوره، بیایید با ارسال تجربهتان دیگران هم را در دانشتان شریک کنید که گفتند: «زکات علم، نشر آنست»، ایشاا... ۳وابش (ثواب) را ببرید.
تعیین و برگزیدن فاصله مناسب نمایشگر از چشم؟
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=475900
درود
من 3 4 ماه میشه سیستمم رو عوض کردم و سیستمی خریدم با این مشخصات:
CPU: Core i5 760 2.80GH
Graphic: nVidia Geforce GTX 460 1G (zotak)
Ram: 4GB
تصمیم داشتم یک مانیتور خوب بخرم که هنوز نخریدم.تقریباً روزی 15 ساعت پشت سیستم هستم و بازی هم میکنم.
مانیتوری با این مشخصات مد نظرم بود:
1.ال ای دی باشه 2. فول اچ دی باشه 3.اچ دی ام آی داشته باشه 4.یا 22 اینچ یا 23 اینچ 5.قیمت تا 350 (10 20 تومن کم و زیاد)
بین این مانیتورها کلی تحقیق کردم
LG E2250T که فول اچ دی هست اما اچ دی ام آی نداره
Samsung PX23720 Plus که تا جایی که فهمیدم مشکلش در نمایش نور یا رنگ مشکی هست و این چیزا از نظر امکانات که همه ورودی ها رو داره
Asus ML238H که ظاهر شیکی داره و همه ورودی ها رو هم داره اما مثل سامسونگ مشکل نمایش رنگ مشکی داره.
این معایب رو هم اکثر دوستان که این مانیتورها رو دارن گفتن.
در نهایت تصمیم گرفتم مانیتور Samsung XL2370 رو از خارج ایران توسط یکی از آشناها که قرار بود اوایل عید بره کره بخرم.قیمتشم بین 250 تا 300 دلار تو اکثر سایت ها هست.
یه نکته خیلی مهم رو فهمیدم که شاید بعضی ها نخوان بپذیرن... مانیتور Samsung XL2370 دیگه وارد ایران نمیشه؛ اگه شما تحقیق کنین میبینید این مانیتور در معرفی شرکت سامسونگ یکی از معایبش اینه که مشکل نمایش نور مشکی رو داره و نور مشکی رو روشنتر نشون میده. خود سازنده این مانیتور اینو اعلام کرده اما نمیدونم چرا یه عده نمیخوان اینو بپذیرن که مانیتور اصل سامسونگ خود کارخونه میگه ایرادش اینه...اما مانیتور ساخت سام الکترونیک ایران میگه همچین ایرادی نداره...!!شاید جنبه تبلیغاتی داشته باشه.
شوربختانه قیمت مانیتور XL2370 در کره به خاطر مالیات بالایی که ازشون میگیرن چیزی در حدود 720 هزار تومن میشه.دقیقاً مثل سمند ایران که داخل ایران قیمتش نجومی اما خارج ایران مفتش گرون. فروشنده میگفت اگه از غیر از کره و ژاپن بخرین همون 300 دلاره.
از اینا بگذریم.
مانیتور الانم CRT هست. LG F700P و 10 ساله داره واسم کار میکنه.در حالت عادی مشکلی نداره اما وقتی لپ تاپ کنارش روشنه میبینی نورش چقدر فاجعس.رنگ سفیدش آبی روشنه...!!!
یکی از دوستام Asus VE228H رو خرید.این دوستم گیمره و تمام کنسولها رو داره واسه همین همه خروجی های HDMI و D-Sub و DVI رو لازم داره. قبل خریدش LG W2261V داشت (ال سی دی) و میگفت بعد از 2 سال لپ تاپ کنارش روشن میکنه میبینه رنگ سفید زرد دیده میشه. (نسبت به سفیدی نور لپ تاپ)
این مانیتور Asus رو از نزدیک دیدم فاجعه بود. تو یه تاپیک ایراداتی که خودم دیدم رو گذاشتم و عکسشم گذاشتم. از ایراد نور مشکی گرفته تا دیده شدن چسبی که بین پنل و لبه های مانیتور هست. یکی از بچه ها گفت بفرسته گارانتی عوضش کنن اما شهر ما کلاً نمایندگی Asus نداره. (فقط الجی و سامسونگ) این بنده خدا هم به نمایندگی الجی سفارش داده بود این مانیتور رو واسش از تهران بگیره. اونقدر تو ذوقش خورده بود که یک هفته بعد رفت پسش داد و مانیتور LG W2261 VP خرید.(قبلی V بود)
این مانیتور Asus بازی رو رو رزولیشن 1080 پی خوب نشون نمیداد و نقطه نقطه سفید تو محیط تاریک دیده میشد. مجبور بود بذاره رو 1080 آی. حالا تفاوت اینا چیه من نمیدونم (کسی میدونه حتماً بگه). سیستم قوی داره. گرافیکش مثل یکی خودم GTX 460 و سی پی یو هم Core i7. خلاصه اینجوریا.
اینم بگم مانیتور Asus رو کارتنش نوشته بود ساخت چین.نمیدونم کسی Asus اصل فکر کنم تایوان جایی سراغ داره یا نه. شاید اصلش اینقدر ناجور نباشه.
مانیتوری که هم Full HD باشه هم DVI هم HDMI داشته باشه تا 23 اینچ فقط اینا رو دیدم
1.Samsung PX2370 Plus (که ساخت سام الکترونیک ایرانه.سامسونگ همچین مانیتوری نداره) قیمت نمایندگی سامسنوگ شهرستانی که هستم : 361900 تومان که تو سایت ها زدن 365000
2. Asus ML238H فقط منبعم سایته که زده 375000 تومان
3. LG W2261 VP قیمت نمایندگی الجی 265000 تومان
که مورد سوم LCD هست و 22 اینچ.
من خیلی رو خرید مانیتور حساس شدم واسه همین هنوز هیچی نخریدم.کاش میتونستم خودمو یک دل کنم بخرم و خلاص بشم.
شما چه توصیه ای میکنید؟
همه این مانیتورها ایراداتی دارن. متأسفانه کشور ما چون در تحریم هست حتی همین سامسونگ مانیتوری که تا اسفند 88 وارد ایران میشده رو دیگه به ایران نمیده (Samsung XL2370) اگه کسی میدونه جایی این مانیتور رو میفروشن به من بگه چون بدجوری پسندیدمش.
بین باقی مانیتور ها هم نمیدونم چیکار کنم.
فکر xl 2370 رو بیرون کنید چون بعیده وارد بشه و سام سرویس فقط قول الکی میده به مشتری ها
من خودم هم رو مانیتور ایسوس ml 238 و سامسونگ px 23720 مردد بودم ولی تو انجمن و سایت های دیگه که گشتم از این مانیتور نکات منفی شنیدم و بیشتر دوستان هم تو این رنج قیمت ایسوس رو پیشنهاد دادن . من هم ایسوس گرفتم و تو این چند روز راضی بودم
باز شما هم تحقیقاتتو بکن که انتخاب خوبی داشته باشی:20:
[به نظر من به قیمتش می ارزه من این سه تا مانیتور رواز اسوس و سامسونگ و الجی کنار هم گذاشتم ( تکنولوژی کارتهای رادون) و وافعا الجی در رنگ مشکی بهتر عمل کردنقل قول:
LG E2250T که فول اچ دی هست اما اچ دی ام آی ندار
دوستان سامسونگ 2285 مانیتور خوبه برای کار زیاد با عکس و تکست و چند قیمته؟
با شما موافقم کاملانقل قول:
الجی درخشندگیش بیشتر از رقیباست
ضمنا در مورد دوستی که گفته فول اچ دی ولی اچ دی ام آی نداره:
1- گرافیک شما باید hdmi داشته باشه وگرنه داشتن hdmi فایده نداره
2- با پورت dvi هم وصل کنی همون کیفیت رو میگیری. ولی با hdmi صدا و تصویر با هم منتقل میشه. این تنها فرقشه و در کیفیت تصویر تاثیری نداره
3- اگر میخوای hdmi داشته باشه مدل 2261 الجی رو بردار که زمان پاسخ گویی 2 میلی ثانیه داره
سلام به همه دوستان
مانیتور معمولی که واید نباشه برای یک سیستم قدیمی پیدا میشه ؟
برای محل کارم میخوام برای اینترنت و تکست
ممنون
کسی اینجا نیست ؟