کامپیوترم 3 بوته س:
1- ویندوز 7 سرویس پک 1
2- ویندوز XP سرویس پک 3
3- لینوکس مینت 14 با دسکتاپ Cinnamon
Printable View
کامپیوترم 3 بوته س:
1- ویندوز 7 سرویس پک 1
2- ویندوز XP سرویس پک 3
3- لینوکس مینت 14 با دسکتاپ Cinnamon
این تایتل پست اول کمی گمراه کننده است و با توجه به توضیحات و عنوان اصلی، آرای تاپیک آماری است(مورد استفاده) نه جمع آوری نظر(عقیده).نقل قول:
انتخاب بهترین سيستم عامل از نظر شما
لپ تاپ من دارای سه سیستم عامل هست:
1- Windows 8 64 Bit RTM
2- Windows 7 Ultimate 64 bit SP1
3- Linux Mint 14 Cinnamon
آره والا!نقل قول:
رابط مورد علاقه من KDE هست (و خواهد بود)، ثبات سييستم عامل لينوكس خيلي بالاست، هسته قوي و پايداري داره، شايد تنها ايرادي كه بهش مي تونم وارد كنم اينكه برنامه هايي كه باهاشون كار مي كنم در سيستم عامل لينوكس قابل استفاده نيستند و به مانند خيلي بازي ها كه فقط منحصرا براي ويندوز نوشته مي شن امكان استفاده اون ها در لينوكس نيست. گر چه مشابه نرم افزاري بسياري از برنامه ها در لينوكس وجود داره و شما رو از نصب مجدد اون ها بي نياز مي كنه! در حالي كه در ويندوز اوضاع كاملا فرق مي كنه! من بيشتر اوقات با كامپيوترم رو در ويندوز XP سپري مي كنم ولي وقتي سيستم رو با لينوكس بوت مي كنم، انگار واره يه دنياي ديگه ميشم!
نكته ديگه هم اينه كه سيستم عامل لينوكس انگار براي يك بار براي هميشه روي كامپيوتر نصب ميشه و مثل ويندوز ها نياز به نصب مجدد و باز بيني نداره! باز گر چه بيشتر نسخه هاي ويندوز به نظر دستكاري شده هستند و اگر اين شانس رو داشته باشيد كه از نسخه هاي اصلي استفاده كنيد، باز وضيعت موجود خيلي بهتر ميشه، اين رو به تجربه خودم ديدم كه نسخه هاي اصل ويندوز نسبه به كپي ها عملكرد بهتري داشتند.
پس چي ميگيم؟ زنده باد دنياي Open Source!
نقل قول:
خداییش حال کردم وقتی خوندم چی نوشتی !!!
برای اینه که میگم دنیای لینوکس یه چیز دیگه است !!!!
قابل توجه دوستانی که در جریان نیستن!!! حجم دسکتاپ kde با مخلفاتش چیزی حدود 1 گیگ هست و هر چقدر که براتون از رابط فوق العاده زیبای کاربری اون بگم کم گفتم!!!:n02:
در ضمن این رو هم بگم که لینوکس خیلی سریعتر از ویندوز در اجرا کردن برنامه ها عمل میکنه (مثلا برای قاصدک نوشتن حداقل 5 برابر)
که برا من خیلی مزیت فوق العاده ای محسوب میشه :n05:
دوستان و اساتید عزیز اگه ممکن راهنمایی کنن که بنده بعد از حدود 12 سال کار با ویندوز الان بخوام برم سمت لینوکس از کجا باید شروع کنم ؟!؟ نصبش آسونه !؟ بعد از نصب درایورها مشکل ندارن ... یه کلیاتی اگه ممکنه بگین
راجع به اختلافات اساسی و مزیت ها و معایت هر کدومشون هم اگه میشه راهنمایی کنید .. با تشکر :n16:
سوالتون رو در انجمن زیر مطرح کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نظر سنجی باید Refresh بشه.
از سال 2008 که این تاپیک زده شده تا حالا خیلی ها رفتن به ویندوزهای بالاتر.
یارو سال 2008 به XP رای داده اما تو 2013 داره 8.1 استفاده میکنه.
موافقم!نقل قول:
ولي به قول شما به جاي "رفرش كردن" نظر سنجي فعلي، به نظر من ايجاد يك نظر سنجي جديد بهتر نيست؟!
باید جدیدتر بشه