مي خوام برم جي62 اچ پي بگيرم:31:.
اخه بدنشم از اين لپتاپ هاي جديد هست.در ضمن الان که فهميدم همه گارانتي ها کشک بوده ديگه ديگه.
فقط يک چيزي منو دو دل کرده اين مطلب رو ميگم که او دوست عزيز مون گذاشته بود
سلام
یه چند نکته درباره G62 و تعداد دور هاردها (RPM) که هم تو تایپیک های قبلی و بخصوص این چند تاپیک آخر دیدم رو میخواستم عرض کنم.
اولا که به نظر من G62 یکی از بدترین لپ تاپ های HP از نظر طراحی داخلی هستش. طراحی داخلی یعنی کنار هم گذاشتن قطعات و سیم کشی هایی مثل فلت های پاور و ال سی دی و وایرلس و ... . اینقدر فضا کم اوردن که یه فلت رو که به نازکی یه کاغذه و حدود 19 ولت برق از خودش عبور میده رو 3 یا 4 تا کردن و این تاخوردگی ها باعث اصطحلاک بالا و احتمالا اتصالی خواهد شد. این مورد به خصوص رو زیاد برخورد کردم.
و اما در مورد هارد های دور بالا (7200) و دور پایین (5400) : گذشته از اینکه مزیت های هرکدوم و نقاط ضعفشون چیه میخواستم این نکته رو بگم که متاسفانه در ایران به خاطر جلب مشتری خیلی ها یه برچسب 7200 میزنن به جای 5400 و با قیمت بالاتری میفروشن . تو لپ تاپ ها هم دستکاری و تعویض هارد خیلی تو ایران شایع هست . چون هارد یکی از انتخاب های کلیدی مصرف کننده نهایی محسوب میشه. پس خیلی به این اعدادی که مهم نیستند دل نبندیم و واقعیت رو ترجیح بدیم .
موفق باشین!
يعني واقعا اين اتصال بشه کل ال سي دي برد ميسوزه ديگه.:41:.
دوستان تا حالا به اين مشکل بر خوردن.اين دوستمون که اين مطلب نوشتن مي گن اکثرا ديدن يعني زياد شده از اين مشکلها:19: