سلام
hx800 فیلم با فرمتهای زیر رو پخش میکنه:
MKV
و
AVI
و
MP4
؟؟؟
Printable View
سلام
hx800 فیلم با فرمتهای زیر رو پخش میکنه:
MKV
و
AVI
و
MP4
؟؟؟
تو منو مخفی hx800 مینویسه که این تی وی مدلش hx800 هست یا چیزه دیگه ای مینویسه؟
مدت زمان کارکردشو چطور؟زده؟
دوستان یک سئوال من تلویزیون سه بعدی دارم و کانال های ماهواره ای سه بعدی در تلویزیون 2 تیکه نشان داده می شود ایا باید کاری خاصی انجام داد که به صورت سه بعدی باعینک نشان داده شود. یا باید ریسیور هم سه بعدی باشد.
فقط کافیه از منوی تنظیمات سه بعدی تی وی ، گزینه سه بعدی مناسب رو انتخاب کنی!(یا دو تصویر بغل هم ، یا یک تصویر در بالا و یکی در پایین)نقل قول:
خوب اون مورد درست شد ولی در بعضی موارد باز هم درست نشان داده نمی شود و تصاویر به صورت کشیده نشان داده می شود.
چون خودم تا حالا به چنین مشکلی برنخوردم نمیتونم کمکتون کنم!نقل قول:
دوستان میخواستم hx800 بگیرم ولی یه کم مردد شدم که بجاش ex720 بگیرم. کسی اطلاعات دقیقی از این دو تا و مزیتهاشون نسبت به هم داره؟
ظاهرا ex720 مدل 2011 است و موتور پردازشش xreality هست که قویتر و جدید تر از hx800 هست که اون مدل 2010 با موتور bravia3 هست. علیظاهر مزیت hx800 نسبت به ex720 پرتاب تصویر سه بعدی تا مسافت بیشتری هست.
کسی میتونه کمک کنه؟
من هم اول قصد خرید ex720 داشتم ولی با دیدن تصاویر HX800 و EX720 کنار هم در نمایندگی سونی به کل منصرف شدم مخصوصا ابری بودن تصاویر. تنها مزیت EX720 نسبت به HX800 پشتیبانی بیشتر از فرمت های تصویری است.همیننقل قول:
منظور از ابری بودن تصویر چیه؟ یه کم بیشتر توضیح میدی؟ راستی اون موتور پردازش قویتر کجا خودش را نشان میده؟ راستش من اصلا قصد استفاده 3D ازش ندارم ولی چون تلویزیونهای غیر 3D اسکن تصویرشون زیر 100 هرتز هست و این پارامتر برام مهمه اومدم سراغ این تلویزیونها. در ضمن شنیدم کیفیت پنل تی وی های سه بعدب بهتر از معمولیه. نظرت چیه؟نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
خوب دوستان عزیزبحث به جای حساسی رسیده
طی تجربیاتی که با تصاویر سه بعدی داشتم باید خدمتتون عرض کنم که :
برای تماشای محتوای سه بعدی باید دستگاه پخش کننده متصل به تی وی تون اعم از ----- ، کارت گرافیک کامپیوتر ، دستگاه بلوری و.... این قابلیت رو داشته باشه که فریم های تصویری یعنی فریم های تصویر چپ و راست تصاویر سه بعدی رو بتونه به نوبت چپ و راست به تی وی ارسال کنه و تی وی شما این تصاویر رو یکی در میون به چشم چپ وراست ارسال کنه وعمق مورد نظر رو ایجاد کنه ودرضمن این قابلیت رو تی وی داره که به ایجاد عمق بیشتر درآنها کمک میکنه کما اینکه در تصاویر دو بعدی نیز قابلیت ایجاد عمق را داره .
پس در صورت عدم هماهنگی با دستگاه پخش قابلیت سه بعدی را از دست خواهد داد و تلویزیون به تنهایی قادر نخواهد بود عمق سه بعدی واقعی رو به نمایش در بیاره.