سلام
من 13 ساله دارم کاراته رشته واداریو کار میکنم. الان هم مدرک مربی گری دارم
به نظرم کاراته با فلسفه ترین ورزش رزمی جهانه که هیچوقت برای یه رزمی کار تموم نمیشه.
منظورم اینه که بعضی از ورزش های رزمی هستند که بعد یه مدت آدم احساس میکنه دیگه چیزی برای یاد گرفتن وجود نداره و الان رسیده به آخرش. به قول معروف end اون ورزش شده. اما کاراته اینجور نیست.
کاراته فقط مبارزه با دست خالی نیست. درسته که ترجمه کاراته همین میشه اما سلاح هایی هم تو این ورزش وجود داره. کاراته مجموعه امروزی شده ی 20 ورزش سنتی ژاپنه که قدیم به اون بوجوتسو میگفتند.
بسیاری از این 20 ورزش رو امروزه به اسم رشته ای جدا میشناسیم اما در اصل اینها جزء کاراته هستند.
بعضی از این 20 ورزش عبارتند از :
کنجوتسو : ورزش و هنر شمشیر زنی که بعدها رشته ی کن دو از آن منشعب شد
نینجاتسو : هنر مبارزه پنهان و سریع که بعدها رشته ی نینجا یا نینجوتسو از آن منشعب شد.
جوجیتسو : هنر مبارزه نزدیک که بعدها رشته ی جودو از آن منشعب شد و امروزه نیز جوجیتسو هنوز وجود دارد.
و.....
بعضی از سلاح های مورد استفاده در کاراته عبارتند از :
شمشیر ( کن ) ، نانچیکو یا نانچاکو ، سای (چاقوی سه شاخه ) ، چوب بلند و کوتاه ، چاقو
البته اینم بگم که غیر از کاراته رشته هایی مثل جوجیتسو ، تکواندو ، جودو و کیک بوکسینگ و کشتی کج هم یه مدت کار کردم ولی از هیچ کدومشون مثل کاراته خوشم نیومد.
هر سوالی داشتین در مورد این رشته ها در خدمتم.
به نظر من شما اگه فرم بدنی گوشتی و تنومند و حتی کمی چاق داشته باشید ورزش جوجیتسو بسیار مناسب فیزیک شما میباشد.