نقل قول:
در ضمن درست نيست در كنار اينهايي كه فقط به cod راي ميدن به راي ساير دوستان حرفه اي هم بي احترامي كنيد
داداش من به کسی بی احترامی نکردم...شما منظور و بد برداشت کردی احتمالآ!
نقل قول:
مثل اينكه يادت رفته تو ايران زندگي ميكني ، آخه چيه ايران مثل اونوره كه اوضاع گيمش هم مثل اونور باش
خب منم حرفم اینه که این نظرسنجی فانی و بسیار آماتور هست بهتر بود اصلآ زده نمیشد چون هیچ بار مثبت و آموزنده ای نداره
نقل قول:
با اين شرايطي كه گفتم رتبه سوم استاركرفت 2 چندان رتبه بدي نيس
مطمئنی همین سومی باقی میمونه؟!آمار رو نگاه کن کم کم مس افکت2 و مافیا 2 میان یه لبخند به کل نظر سنجی میزنن و ازش رد میشن.بعد استار کرفت میره رده 6 !دیگه واقعآ اونجا باید به کل نظر سنجی بخندیم
نقل قول:
اما وارکرافت بدردنخوره چرا چون باید یه کمی بیشتر روش وقت بذاری تا یاد بگیریش
عجب....!دیگه شما بگی استار کرفت بدردنخور از این نظرسنجی انتظار بیشتری هم نمیره...اگر نصف کسانی که رای دادن به قضیه اینجوری نگاه کنن کل وجه گیمر بودن خودمون رو بردیم زیر سوال
نقل قول:
در نتیجه امتیاز تو ایران اهمیت نداره
مراد اینو خوب اومدی....;)
نقل قول:
درسته طرفدارای اون توی ایران کمن ولی سطح آگاهی کلا خیلی پایینه
مطمئنم هر کی استارکرفت 2 رو بازی کرده بود به اون رای میاد ولی حتی بعضی ها اصلا اونو نمی شناسن!!
دقیقآ وحید جان...این نظر سنجی فقط نشون داد ما تا چه اندازه سطح آگاهیمون نسبت به بقیه پایین و مبتدیانه است..
خدا میدونه کی قراره از حالت آنورمال در بیایم و با چشم باز واقعیت رو ببینیم...هیچوقت
+
در آخر نظر من اینه که بهتر بود کاندیدهای انتخاب بازی خیلی کمتر از این بود
10 کاندید از هر سبک خودش تا امتازهای الکی به بازیهای بی اساس داده نشه و طرف مجبوره به یکی از برترینها رای بده