ایران نامزد اصلی میزبانی جام جهانی 94 بوده که اگر انقلاب نمیشد ایران میزبان میشد ولی با انقلاب برنامه ها به هم ریخت و آمریکا میزبان اون دوره شد.نقل قول:
Printable View
ایران نامزد اصلی میزبانی جام جهانی 94 بوده که اگر انقلاب نمیشد ایران میزبان میشد ولی با انقلاب برنامه ها به هم ریخت و آمریکا میزبان اون دوره شد.نقل قول:
اا نامزد ميزباني جام 94 هم بوديم؟نقل قول:
ایران نامزد اصلی میزبانی جام جهانی 94 بوده که اگر انقلاب نمیشد ایران میزبان میشد ولی با انقلاب برنامه ها به هم ریخت و آمریکا میزبان اون دوره شد.
من شنيدم نامزد ميزباني المپيك 88 و جام جهاني 90 هم بوديم... فكرشو بكن...! المپيك تو ايران!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اين همسر شيخ قطره؟ شيرازيه انگار...
بله همسر امیر قطر شیرازی هست
واقعا چی می شدنقل قول:
ایران میزبان بازیهای آسیایی هم بوده اما با این اوصاف عمرا بتونیم میزبان این بازیهام باشیم چه برسه به المپیک و جام جهانی
منم دارم حرص می خورم از اینکه می ببنم یه کشوری که از نظر جمعیت و وسعت به اندازه ی یه استان ماست میزبانی این رویداد مهم بین المللی رو بگیره ولی ما ملت بزرگ ایران با اون قدمت و تمدن هیچ:sad:
صد افسوس
حیف:41:
ایران حتی نمیتونه بازی های بین مدارس ابتدایی رو برگزار کنه اونوقت بازی های اسیایی رو برگزار کنهنقل قول:
فقط حواسمون جمع باشه قطری ها تاریخ ایرانو به یغما نبرند
که اگه تو اونهمه تبلیغات این کارو بکنن جبرانش برامون خیلی مشکله
مثلا بگن بو علی سینا عربیه و یا خلیج فارس تحریف کنن
با اونهمه تبلیغات دنیا باور میکنه که واقعا مثلا بوعلی سینا عربیه
خدا به دادمون برسه واااااااااااااااااااااااا ییییییییی
دقیقا یکی از اهدافشون همین هست مسولان ما هم ...:41:نقل قول:
پیشنهادم اینه که با توجه به اینکه مسئولان هم ......... تشریف دارند خودمون یه سایتی چیزی برای نجات ایران بسازیم تا دیر نشده (یه چیزی شبیه بمباران گوگلی) برای شناساندن ایران و آثارشنقل قول:
:41::41::41::41:
من خیلی میترسم
همین الان هم از نام خلیج ع.ر.ب:2: استفاده می کنند چه برسه تا اون موقع :13:نقل قول:
تنها راهی که وجود داره اینکه با شروع جنگ جهانی سوم ایران حمله کنه به قطر :31:
البته هنوز 12 سال دیگه تا اون موقع موندهنقل قول:
تا اون موقع هم اصلا معلوم نیست اصلا ایرانی باشه یا شده ایلات متحده عرب
البته با این وضعیت فعلی