نقل قول:
من از یه سری قوم هایی تو ایران راضی نباشم باید اخراج بشم؟ فکر کنم اگه در توانت بود گردن مارو هم تو میدون شهر میزدی.
ایراد پست شما توهین بود نه ناراضی بودن از یه سری قوم ها تو ایران. چرا خودت رو توجیه میکنی؟
نقل قول:
6-7 تا عضو ثابت جمع شدید پست های همدیگه رو با ایدی ها مشخص و ثابت لایک می کنید احساس حق به جانب بودن هم بهتون دست داده.
این احساس حق به جانب بودن در شخص شما که داره فوران میکنه اصلا هم متوجهش نیستی اگرم بهتون گفته بشه کیه که قبولش کنه؟
نقل قول:
مظلوم نمایی نکن. تو اومدی بزرگ نمایی کنی گفتی سکس مثل نیاز به آب و غذا میمونه منم جوابت رو دادم که نه در حد اونا به زنده بودنت مربوط نیست! دیگه این مظلوم نمایی و جواب های بی ربط چیه. منم نمیگم سکس بده میگم روابط نامشروع رو گسترش ندید تو جامعه ایدز رو گسترش ندید تو جامعه اگه بری با یکی از این بیمارهای ایدزی تو جامعه صحبت کنی و ببینی عفونت چه بلایی سرش آورده دیگه انقدر راحت از گسترش روابط نامشروع تو جامعه دفاع نمیکنی.
جواب من بی ربط نیست منتها کسی که سررشته ای از روانپزشکی نداشته باشه بی ربط میبیندش و دلیلی هم نمیبینم همونطور که خودتون اشاره کردین بیش از توان درک یک نفر براش توضیح بدم. به هرحال سکس یه نیاز اولیه در حد آب و غذاست و بقیه اش هم به اشتیاق شما برای مطالعه بیشتر برمیگرده یا توهین به شخصیت هرکسی که خلاف شما اظهار نظر کنه و مظلوم نمایی کنه!!
نقل قول:
قبلا تو بحث های دیگه گفته بود که خودتم اونجا بودی! حالا نمیدونم یا حافظه ات یاری نمیکنه یا خودتو زدی اون راه که یه چیزی گفته باشی اون 7-8 تا کاربر مشخص بیان لایکت کنن.
متاسفانه شدیدا هم از اینکه پستهای توهین آمیزت لایک نمیخورن ناراحتی و به جاش کسی که پستش رو لایک میکنن تحقیر میکنی!
نقل قول:
من با طرز فکر کسی کاری ندارم
پستی که یک نفر میذاره تو تاپیک پزشکی مشخصا حرف خودش نیست ( البته که با شما نبودم! ) بلکه داره بر اساس یه منبع علمی حرف میزنه ولی فرق همین رو متوجه نیستی
پستی که تو انجمن علوم انسانی گذاشته میشه معمولا بر اساس نظرات شخصی خود فرده
توی انجمن علوم انسانی از پست های بی ادبانه ی شما کم ندیدیم نمیدونم جوابای شما اگه "با طرز فکر کسی کار نداره" پس دقیقن با چی کار داره که انقدر توهین آمیز, بی ادبانه و پر از کلمات بی شرمانه است؟!
حتی نمیتونی قبول کنی که یک ثانیه هم طرز تفکر مخالف خودت رو نمیتونی تحمل کنی بعد جار میزنی که من با طرز فکر کسی کار ندارم؟
این همه با ذهن خودت غریبه ای واقعا؟!
نقل قول:
هیچ انسانی انقدر بدبخت و بیکار نیست که بیاد تو کار شما دخالت کنه تا زمانی که به جامعه یا کسی آسیب نزنید اون افراد رو مجبور به اینکار کنید.
بیگ لایک!