نقل قول:
هرچقدردوست دارین بابولدوزرپردازنده های اینتل رو جمع کنین ولی خداوکیلی من سه تا مین میگم ازپلفتروم اینتل شما هم سه تا بگو ازسری مین بوردهایی که بولدوزرساپورت میکنه.
بولدوزر هنوز نیومده ... چه جوری براش مادربرد معرفی کنیم ؟
نقل قول:
این پیشنهادای من:
asus-rampage///exterme
evga-4way-sli-classfield
gigabyte-x58a-ud9
یکی از برترین ویژگی های AMD عرضه ی مادربرد های با امکانات عالی (از اینتل کمی پایینتر) و قیمت مناسب هست ...
Asus Crosshair IV Formula
Gigabyte 890FXa UD7
Msi 890FX GD70
درسته همشون تقریبا از مادربرد های ساپورت Intel ضعیف تر هستند ولی کلا AMD برای بازار فوق High-End Cpu عرضه نکرده که بیاد مین فوق خفن بده ... شما 890FXa UD7 گیگابایت رو ببین برای یه سیستمی که 1090T داره چه کم و کسری داره ؟؟؟
نقل قول:
ببین بحث اورکلاک که باشه من خودم کیسم:
منظورتون از این همه عکس چی بود ؟ خب شما کیس و فنت برای OverClock عالیه چه ربطی به بحث داشت ؟
نقل قول:
تنها دلیل برای اینکه 1090t رو پیشنهاد میدن 3DMAX هستش که می بینید که از i7 930 هم کمتره ... i5 750 هم نسبت به قیمت واقعا عالیه ... در اصل باید X4 AMD باید مقایسه بشه من اون رو گفتم که بدونید اون هم می تونه با X6 1090t مبارزه کنه ... ( فقط 0.3 AMD x6 1090t جلوتر از core i5 750 هست !!! ... ) دوست عزیز حالا شما اختلاف فرکانس رو هم در نظر داشته باش که core i7 750 با یه آور کوچیک 1090t رو رد می کنه ... 3.2 کجا و 2.66 کجا .
اون همه بنچمارک گذاشتم شما همین یه دونه رو مثال میزنی؟ 2 تا بنچمارک Toms Hardware رو دوباره نگاه کنید ...
توانایی OverClock Cpu های AMD هم که نیاز به تعریف نداره ...
ولی یه چیزی رو بیطرفانه بگم :
درسته AMD در رنج قیمت زیر 350 تومان واقعا عالیه ولی این 6 هسته ای هاش اصلا انتظارات رو برآورده نکرد ... یه جاهایی به قول شما از 750 هم کم میاره ... اما به هیچ عنوان Cpu های بدی نیستن ... با OverClock اختلاف رو کمی جبران میکنن ...
نقل قول:
انشا ا... عرفان جان این بحث فقط برای انتخاب چیپست هست ... امیدوارم از بحث ناراحت نشده باشی ...
نه بابا این حرفا چیه ... همه میخوایم دانشمون بیشتر بشه و خریدار بهترین خرید رو انجام بده :10: